Deathshadow
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 216
Τσιμπα κι απο μενα μια ευχαριστια ρε μεταλλο!!Μπορει να μην εχουμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα αλλα στη μουσικη μια χαρα τα παμε.
Γιεια σου συντροφε Σευχαριστω πολυ φιλαρακι μουfoutix είπε:και μονο που επελεξες metal το συγκεκριμενο avatar
Ρε συ Βασίλη, sorry που θα κάνω αυτήν την ερώτηση αλλά αναρωτιόμουν, ποιος στο καλό είναι ο τυπος στο Avatar σου? Οχι τίποτε άλλο αλλά κάθε φορά που τον βλέπω νομίζω ότι είσαι εσύ!foutix είπε:και μονο που επελεξες metal το συγκεκριμενο avatar, σου αξιζει ενα thanks.συντομα τα 2000. Οχι ως αυτοσκοπο αλλα σαν πορεια το εννοω.
Τασο αυτος ειναι ο τρισμεγιστος Παυλος καρανικολας.Ο νουμερο 1 στης ελληνικες τσο....εεε πορνοταινιες ηθελα να πω Ο γκουσγκουνης μπροστα του ειναι να χαμε να λεγαμε πολυ λιγος δηλαδηImgema είπε:Ρε συ Βασίλη, sorry που θα κάνω αυτήν την ερώτηση αλλά αναρωτιόμουν, ποιος στο καλό είναι ο τυπος στο Avatar σου? Οχι τίποτε άλλο αλλά κάθε φορά που τον βλέπω νομίζω ότι είσαι εσύ!
Αλήθεια;;;metalcandyman είπε:Τασο αυτος ειναι ο τρισμεγιστος Παυλος καρανικολας.Ο νουμερο 1 στης ελληνικες τσο....εεε πορνοταινιες ηθελα να πω Ο γκουσγκουνης μπροστα του ειναι να χαμε να λεγαμε πολυ λιγος δηλαδη
Kαι που να μπορούσαμε να κανουμε thanks και σε posts μέσα στα topics (όχι μόνο στο αρχικό)metalcandyman είπε:Μπα αριθμος ρεκορ δεν ειναι γιατι υπαρχουν καποια μελη που εχουν τοσα η και καραπανω απο 2000 αλλα η τερατια διαφορα ειναι πως τα δεικα μου thanks εγειναν τοσα μεσα σε μολις 3 χρονια και τεσσερις μηνες και οχι μεσα σε 8 χρονια απο την αρχη της υπαρξης του Retromaniax δηλαδη.Στην τελικη ουτε thanks κυνηγαω ουτε ο αριθμος των posts μου με ενδιαφερει απλα τα thanks ειναι κατι το ξεχωριστο γιατι οταν υπαρχει thanks σε καποιο θεμα σημαινει πως αυτος που το εβαλε του αρεσε το θεμα η του αρεσεις σαν μελος,σαν χαρακτηρας και αυτο οπως και να χει ειναι μια ικανοποιηση ειδικα για θεματα που εχουν δουλεια και κοπο και δεν ειναι απλα μια γραμμη.
α, και εγω για καιρο νομιζα πως εσυ ησουν στο αβαταρ μολις σημερα δηλ. μαθαινω πως δεν εισαι, τα thanks να τα δεκαχιλιασεις, εισαι αυθεντικός στον τροπο γραφης σουJuanita είπε:Αλήθεια;;;
Και εγώ... νόμιζα πως ήσουν εσύ στο άβαταρ...
Άντε... να τα δεκαχιλιάσεις!!! :flower:
Juanita είπε:Αλήθεια;;;
Και εγώ... νόμιζα πως ήσουν εσύ στο άβαταρ...
Άντε... να τα δεκαχιλιάσεις!!! :flower:
αριαδνη είπε:α, και εγω για καιρο νομιζα πως εσυ ησουν στο αβαταρ μολις σημερα δηλ. μαθαινω πως δεν εισαι, τα thanks να τα δεκαχιλιασεις, εισαι αυθεντικός στον τροπο γραφης σου