15 και σημερα για την επισημη παρουσιαση του Wii U στην Ε3

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
4 και σημερα για την παρουσιαση του Wii U.Aντε να τελειωνουμε γιατι θα σαλταρω απο την αναμονη :D

Συμφωνα με πληροφοριες η NINTENDO ετοιμαζη HD remakes για την σειρα Zelda.Eπειδη δεν φοραω παροπηδες οπως κραζω ολους τους αλλους αν γιννει αυτο θα κραξω και την NINTENDO ετσι και δω κανενα Twilight princess η skyward sword σε HD remake.Η μοναδικη περιπτωση να μην κραξω θα ειναι αν δω κανενα HD remake του Majora's mask η του link to the past η του zelda II the adventure of link που το γουσταρω με χιλια.Το ocarina of time το ειδαμε στο 3ds δεν χρειαζεται να το ξαναδουμε.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπα, μπα μπανάρατε το troll; Γιατί μωρε; Πλάκα είχε! Τς τς τς!!!!! :P

3 και σημερα για την παρουσιαση της απολυτης NEXT GEN κονσολας.Η αναμονη επιτελους τελειωνη.

Κάτσε καλά μη φάμε καμιά ήτα και γίνουμε σαν την ΑΕΚ ένα πράμα συνάδελφε gamer. Θα πέσει πολύ φάπα και καζούρα! Αν και δεν το πιστεύω....!!!!!

Συντροφε δεν υπαρχει Η λεξη ητα στο λεξηλογιο της τεραστιας ΝΙΝΤΕΝDO.κονσολαρα καινουρια θα παρουσιαση πολυ ισχυρη με εξαιρετικα τεχνικα χαρακτηρηστικα οπως και φοβερο πρωτοποριακο gamepad.Ολες της παιχνιδαρες της επιτελους σε HD + τα κορυφαια multiplatform που ελειπαν στο Wii.Ποια ητα λοιπον δεν υπαρχει αυτο ουτε για αστειο.Θα βαλει την φρεζα και θα οργωσει ολους τους ανυπαρκτους.Ολα τα αλλα σκουληκια που τοσο καιρο επαιζαν μονοι εκμεταλευομενοι το ανισχυρο Wii.

metalcandyman είπε:
Συντροφε δεν υπαρχει Η λεξη ητα στο λεξηλογιο της τεραστιας ΝΙΝΤΕΝDO.κονσολαρα καινουρια θα παρουσιαση πολυ ισχυρη με εξαιρετικα τεχνικα χαρακτηρηστικα οπως και φοβερο πρωτοποριακο gamepad.Ολες της παιχνιδαρες της επιτελους σε HD + τα κορυφαια multiplatform που ελειπαν στο Wii.Ποια ητα λοιπον δεν υπαρχει αυτο ουτε για αστειο.Θα βαλει την φρεζα και θα οργωσει ολους τους ανυπαρκτους.Ολα τα αλλα σκουληκια που τοσο καιρο επαιζαν μονοι εκμεταλευομενοι το ανισχυρο Wii.
Εγω παντως το γιαουρτι το εχω ετοιμο!!! :P

DarkSynbios είπε:
Εγω παντως το γιαουρτι το εχω ετοιμο!!! :P
Αφου θα σε μηνει που θα σε μηνει ριξε και λιγο μελι με καρυδια να γιννει πιο νοστιμο και απολαυσε το :P

metalcandyman είπε:
Αφου θα σε μηνει που θα σε μηνει ριξε και λιγο μελι με καρυδια να γιννει πιο νοστιμο και απολαυσε το :P
Δεν με αρεζουν τα γιαουρτια,ουτε τα μελλια,ουτε τα καρυδια! :P Αλλα με τα ρεζιλια που θα δουμε,καλυτερα να τα φας εσυ! :P

Θα τα φαω γιατι μαρεσουν δεν εχω προβλημα :D Θα σε στειλω ομως επειδη ειμαι καλος ανθρωποσ μια τουρτα Wii U να γλυκανεις την πικρα σου γιατι αν περιμενεις να δεις απο την ανυπαρκτη sega με το ανυπαρκτο line up καινουρια κονσολα θα κανεις παιδια,εγγονια και δισεγγονα και ακομα θα περιμενεις :P

Σημερα θα παρουμε μια γευση απο τα θαυμαστα που θα ανακοινωση η μεγαλητερη εταιρια στον κοσμο παραγωγης videogames αλλα απομενουν 2 και σημερα για την επισημη παρουσιαση του Wii U της ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ KAI MONAΔΙΚΗΣ NEXT GEN κονσολας.Το TRIFORCE της TITANOMEΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΝINTENDO ειναι ηδη εκει.Shigeru miyamoto=Triforce of power,Satoru Iwata=Triforce of wisdom,Reggie Fils-Aime=Triforce of courage.Aυτα τα 3 αλανια λοιπον ειναι ετοιμα να πατησουν σαν σκουληκια τους ανυπαρκτους και καλα αντιπαλους τους.ΝΙΝΤΕΝDO ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

gallery_5_6_11766.jpg

Η πρωτη βομβα θα πεσει στις 1 το πρωι. Να ειστε ετοιμοι.

igCXm26eeExlA.gif

Έτσι ρε αλάνια πατήστε τη παλιο ΠSONάρα και τη μικρομαλακή (και με άλφα στο τέλος αν θέλετε!!!! ) κάτω, τρελάνετέ μας και δώστε επιτέλους games στο λαό όχι αηδίες σε game περιτύλλιγμα!!!!

Πάρτε τους τα σώβρακα, χρεωκοπήστε τους και δώστε τους ένα καλό μεσοπρόθεσμο μαθηματάκι!

Βλέπω SONY και m$ να αγοράζουν Tavor, Zanax (το γράφω λάθος δεν παίρνω από αυτό ) και Cipralex (το γράφω σωστά από αυτό παίρνω πια) με τη χιλιάδα και ο ΕΟΠΠΥ να βαράει ενέσεις!!!!!!!!!!

Αν δεν κάνει καμία πλάκα η MS και παρουσιάσει κανένα ΧΒΟΧ 720 (Για SONY και PS4 μου φαίνεται λίγο απίθανο..), τότε η Nintendo θα μονοπωλήσει φέτος. Αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ πως θα καταφέρουν να κλέψουν την παράσταση από το WiiU, η πόσο χάλια θα μπορεί να είναι η Nintendo..

Λοιπον ολα τελεια τα ωσα ακουσαμε απο τον αρχοντα Iwata.Μας εδωσε το ορεκτικο και την τριτη το κυριως γευμα.Τα περισσοτερα τα ξεραμε απο περυσι αλλα μαθαμε και καινουρια πραγματα.Ολα τα λεφτα το εναλακτικο μαυρο gamepad που εδειξε.Ωσοι δεν γουσταρουν το Tablet gamepad ας παρουν αυτο.Εξαιρετικη ιδεα απο την NINTENDO.

metalcandyman είπε:
Λοιπον ολα τελεια τα ωσα ακουσαμε απο τον αρχοντα Iwata.Μας εδωσε το ορεκτικο και την τριτη το κυριως γευμα.Τα περισσοτερα τα ξεραμε απο περυσι αλλα μαθαμε και καινουρια πραγματα.Ολα τα λεφτα το εναλακτικο μαυρο gamepad που εδειξε.Ωσοι δεν γουσταρουν το Tablet gamepad ας παρουν αυτο.Εξαιρετικη ιδεα απο την NINTENDO.
εξαιρετική ιδέα το αυτονόητο (γιατί θα ήταν τουλάχιστον αυτοκτονία να στηριχθούν μόνο σε ένα χειριστήριο των 100+ ευρώ) :D ; στο τέλος θα πούμε ότι είναι εξαιρετική ιδέα ότι θα μπορεί να συνδεθεί στη τηλεόραση :D :D:P:P ...

τέσπα,πάλι καλά που θα έχει και εναλλακτικό τρόπο χειρισμού,έχω όμως δύο παρατηρήσεις να κάνω

1. η τοποθέτηση των κουμπιών μπορεί να είναι βολική τελικά δεν λέω,μάλλον όμως αυτός που το σχεδίασε ήπιε μερικά ποτηράκια...sake παραπάνω :P

2. η μήνυση από τη microsoft πότε κατατίθεται :D ;

krem13 είπε:
εξαιρετική ιδέα το αυτονόητο (γιατί θα ήταν τουλάχιστον αυτοκτονία να στηριχθούν μόνο σε ένα χειριστήριο των 100+ ευρώ) :D ; στο τέλος θα πούμε ότι είναι εξαιρετική ιδέα ότι θα μπορεί να συνδεθεί στη τηλεόραση :D :D:P:P ...
τέσπα,πάλι καλά που θα έχει και εναλλακτικό τρόπο χειρισμού,έχω όμως δύο παρατηρήσεις να κάνω

1. η τοποθέτηση των κουμπιών μπορεί να είναι βολική τελικά δεν λέω,μάλλον όμως αυτός που το σχεδίασε ήπιε μερικά ποτηράκια...sake παραπάνω :P

2. η μήνυση από τη microsoft πότε κατατίθεται :D ;
Mεγαλη η χαρη σου που παραμελω τα γκομενακια για να σε απαντησω.Αμα ηταν ετσι η NINTENDO επρεπε να κανει μυνηση σε ωσους χρεισημοποιουν το Dpad Στην μορφη του σταυρου που πρωτα το ειδαμε στο NES.Και στο gamepad του xbox οι θεσεις των αναλογικων μοχλων και του Dpad ειναι αντιγραφη απο το game cube.Oλα στη ΝΙΝΤΕΝDO τα χρωστατε ρε ανυπαρκτοι.Τελως παντων την κανω φτανει η NINTENDO για σημερ εχω να περασω το βραδυ μου με πιο δημιουργηκα πραγματα ;)

metalcandyman είπε:
Mεγαλη η χαρη σου που παραμελω τα γκομενακια για να σε απαντησω.Αμα ηταν ετσι η NINTENDO επρεπε να κανει μυνηση σε ωσους χρεισημοποιουν το Dpad Στην μορφη του σταυρου που πρωτα το ειδαμε στο NES.Και στο gamepad του xbox οι θεσεις των αναλογικων μοχλων και του Dpad ειναι αντιγραφη απο το game cube.Oλα στη ΝΙΝΤΕΝDO τα χρωστατε ρε ανυπαρκτοι.Τελως παντων την κανω φτανει η NINTENDO για σημερ εχω να περασω το βραδυ μου με πιο δημιουργηκα πραγματα ;)
ωωω,ευχαριστώ για την τιμή :D .

και επειδή ήξερα ότι θα το πήγαινες εκεί

α) με διαφορά 2 μηνών στη κυκλοφορία ( gc-xbox )δεν νομίζω να τίθεται θέμα αντιγραφής θέσεων,άλλωστε και από τα 2 προηγήθηκαν το saturn 3d pad και dreamcast controller ;)

β) δεν θα μπορούσε να κάνει μήνυση γιατί οι υπόλοιπες εταιρίες δεν χρησιμοποιούν ούτε την ίδια τεχνολογία ούτε το ίδιο σχήμα που έχει πατεντάρει η nintendo ;) ( btw σαν τεχνολογία ξεκίνησε από το intellivision και όχι από το famicom+game&watch :) )

τέσπα...καλό,και δημιουργικό,βράδυ :D

Γουσταρω αυτη την δημιουργικη λογομαχια μαζι σου φιλαρακι :D αφου το game cube κυκλοφορησε σεμπεμβριο και το xbox νοεμβριο τοτε ναι η microsoft αντεγραψε την NINTENDO.Ωσο για το Dpad το ξερω οτι ειναι πιο παλια η τεχνολογια γιαυτο και σιευκρηνησα το σχημα του σταυρου.Περα απο την πλακα παντως φιλε δεν νομιζω να υπηρχε καποιος που να περιμενε αυτο το gamepad και ολοι ενοιωσαν εκπληξη και θα εξηγησω το γιατι.ο λογος ειναι οτι συνεχως στην αρχη ειχε βγει η φημη οτι θα υποστηριζει μονο ενα tablet gamepad το wii U και ολα τα αλλα θα ειναι Wiimotes.Οταν με καποιον τροπο επιβεβεωθηκε οτι θα υποστηριζει δυο tablet gamepads παλι μιλουσαν για τα υπολοιπα Wiimotes και των αριθμο των παικτων που θα παιζουν μαζι κτλ.Ουτε σαν φημη ειχε ακουστει καινουριο κλασικο gamepad.Πρωσοπικα ελεγα οτι θα χρεισιμοποιηται σαν εναλακτικο gamepad το Wiimote.Οταν ειδα το pro χθες παντως ενθουσιαστηκα μπορω να πω και θα παρω σιγουρα οταν κυκλοφορησει.Το ειδα το Gamepad να ειναι οχι τοσο χοντροκομμενο σαν τους Xbox360,να εχουν ξαναγυρισει στην διαταξη των κουμπιων αλλα SNES,τα γνωστα αθανατα αναλογικα της NINTENDO απο το Game cube και μετα,και φυσικα το κορυφαιο Dpad ολων των εποχων της NINTENDO που δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης με το απαισιο του xbox360.Πραγματικα μιλαμε για φανταστικο gamepad.Εχω τερματισει οτι υπαρχει απο zelda και σε φορητες και σε οικιακες κονσολες ακομα και καποια zelda που δεν τα ξερει ο πολυς κοσμος και τα εχω τερματισει πολλες φορες το καθενα.Ε το twilight princess και το skyward sword στο Wii τα τερματισα μια φορα και δεν θα το ξανακανω λογο του χειρισμου.Απο την αρχη δεν το χωνεψα το Wiimote.Eτσι και κανουν καμια μαγκια και μπορουμε να παιξουμε αυτα τα δυο zelda του Wii στο Wii U με αυτο το gamepad η με το tablet gamepad πραγματικα θα τα ξανατερματισω αλλες 3 φορες το καθενα ωστε να τα απολαυσω πληρως.

Πίσω
Μπλουζα