Ε - Λ - Ε - Ο - Σ !
Περαστικά μας. Ακούστε εδώ. ρε δεν είναι δυνατόν να μας περνάνε για τόσο ζώα τα δύο μεγάλα κανάλια!!!
επαναλήψεις που έρχονται από τη μεθεπόμενη εβδομάδα:
Καθημερινά
06.20 το πιο γλυκό μου ψέμα (ανεκδιήγητο)
11,00 δεληγιάννειο παρθεναγωγείο (απαράδεκτο) -28 επεισόδια
12,00 ιδιαιτέρα για κλάμματα (εδώ ανακαλύπτουμε ότι ο αντέννα κάπου χάνει λάδια γενικώς-άκου να βάλουν επανάληψη που τελείωσε πριν ένα μήνα!!!!!) - γύρω στα 26 επεισόδια
16.15 το καφέ της χαράς (ποιος χαζός νομιζε ότι θα τη γλίτωνε? εγώ πρώτη) -90 επεισόδια μπουχουχου!
01.00 οι σταύλοι της εριέττας ζαϊμη (θα αρπάξω μπαζούκα και θα τους ορμήξω κάποιος να με κρατήσει) - 36 επεισόδια
05.30 και sera... sera (και... τους πήρε ο διάβολος) - δεν γνωρίζω επεισόδια κόπηκε νωρίς (γιούπι!- τέσπα άμα θέλουν Βούρο - Σταθακοπούλου μαζί, ας βάλουν τον Ταύρο με Τοξότη)
σαββατοκύριακο
13,15 εγκλήματα (περιττό να το σχολιάσω, το έχω ξαναναφέρει) -
07.10 τα φιλαράκια (γκρρρρρρρρ)
08.10 εκείνες κι εγώ (τολμώ να πω αναμενόμενο δυστυχώς) - 55 επεισόδια
09.00 βότκα πορτοκάλι (όποιος μου πει ποιο καλοκαίρι δεν το έχουν βάλει θα του δώσω κουκουρούκου. άκρως ρετρό) - 20 επεισόδια
10.00 λίφτινγκ. - 36 επεισόδια
αυτά προς το παρόν. τίποτα άλλο δεν έχω να πω τα λόγια είναι περιττά και για τα δύο κανάλια που περνάνε το επετειακό τους καλοκαίρι όπως όλα τα άλλα. ποιος περίμενε το χωρισμένοι με παιδιά, την ανατομία, τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά και τα λοιπά? με τις τρίχες της Καραμπέτη θα μείνουμε στο χέρι...
νεότερα σύντομα (ελπίζω)