20η Επέτειος MEGA - "Το MEGA είναι 20"

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
MEGA (20/11/1989-σήμερα)

RetroDB: https://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Mega

https://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Mega_friday_all-nighters

https://www.retrodb.gr/wiki/index.php/The_twenty

 

http://www.youtube.com/watch?v=3Uml8lbsF_g&feature=related

 

11825.jpg11827.jpg11828.gif

Σημερα το "Mεγαλο καναλι" κλεινει 19 χρονια,λογικα του χρονου τετοια μερα θα εχει μεγαλο επετειακο αφιερωμα ,αναλογο των 15.

Υπομονη........ :wait2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
20 Νοεμβρίου 1989. Ένα κανάλι στημένο εδώ και μέρες, περίμενε καρτερικά να λάβει άδεια λειτουργίας. Και την έλαβε. Μαζί με τη Νέα Τηλεόραση (η οποία δεν εξέπεμψε ποτέ τελικά). Στις 20 Νοεμβρίου λοιπόν, στις 15.00 το μεσημέρι... Γεννήθηκε το MEGA Channel.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, και πάντα επιτυχίες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
...χμμμ...αν ήταν 13.00 θα το έβλεπα ζωντανά, γιατί το περίμενα πώς και πώς, αλλά ήταν στις 15.00, και ήμουν απογευματινός στο σχολείο!!!
 
20η Επέτειος MEGA - "Το MEGA είναι 20"

[edit]Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο. [edit] 

Σε μια προσφατη εμφανιση του Πετρου Φιλιππιδη, ανεφερε κατι στα πεταχτα, οτι στα πλαισια της 20ς επετειου του Μεγκα, θα ξαναβρεθει με το καστ του 50/50 για ενα εξτρα εορταστικο επεισοδιο

Σκεφτεστε ο,τι σκεφτομαι;;; ::)

Μηπως να ελπιζουμε σε εκτακτες αναβιωσεις κλασσικων σειρων;;; Λετε η Δημητρα να ξανασυναντησει το Σπυρο;; :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό με το έξτρα επεισόδιο του 50-50 το άκουσα και εγώ, και το περιμένω όπως και πολλοί άλλοι φίλοι με μεγάλο ενδιαφέρον. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έχουμε και άλλη αναβίωση σειράς όπως της Δήμητρας με τον Σπύρο που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Το ζήτημα είναι να προβληθούν σε επανάληψη κάποιες σειρές του Mega της πρώτης δεκαετίας ως το 1999 δηλαδή που πλέον δεν τις προβάλει πλέον τα καλοκαίρια., έστω και στην μεταμεσονύχτια ζώνη του προγράμματος, και να μην δούμε πάλι τις ιδιες και τις ίδιες σειρές, οι οποίες όσο καλές και να είναι τις έχει βαρεθεί ο κόσμος.

Όπως και να εχει το πράγμα θα περιμένουμε να δούμε πως θα γιορτάσει το mega τα 20 Χρόνια λειτουργίας του. Παρεπιπτόντος να αναφέρω ότι η ΕΡΤ το 1986 είχε προβάλει πολύ αξιόλογες εκπομπές στα τότε δικά της 20 χρόνια λειτουργίας.
 
Να δω τι θα πρωτοδειξει το mega. Κανονικα θα πρεπει τα αφιερωματα να διαρκεσουν εναν ολοκληρο μηνα για να μπορεσουμε να (ξανα)δουμε τοσες πολλες παλιες σειρες.
 
Δεν ξέρω ποσο θα κρατήσουν (μακάρι να πάνε κανά μήνα) αλλά εγώ τουλάχιστον περιμένω πολλά. Ελπίζω να μην απογοητευτώ
 
Εγώ έχω την εντύπωση πως θα βάλουν τις κλασσικές σειρές που παίζονται συνέχεια και συνέχεια σε επανάληψη, άντε να κάνουν κάνα αφιέρωμα το οποίο πάλι θα είναι "σικέ" (δηλαδή θα μιλάνε για άτομα και καταστάσεις που παίζονται σε επετείους καναλιών)
 
Ναι, είναι και αυτό μία πιθανότητα. Ας ελπίσουμε να μην γίνει έτσι
 
Λοιπόν ας πω κι εγώ γιατί το έχω ψάξει το θέμα μιας και με ενδιαφέρει άμεσα.

Κατ' αρχάς ό,τι κάνουν θα το κάνουν από τέλη Οκτωβρίου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μου λένε ότι ψάχνουν και ξεθάβουν από τα ντουλάπια τους τα ΠΑΝΤΑ από εκπομπές και αφιερώματα μιας νύχτας μέχρι και ΌΛΕΣ τισ σειρές τους (yeaaaaaah!!!) μέχρι και αυτές που κόπηκαν στον ένα μήνα, από το 1989 μέχρι και το 2009.

Σκέφτονται να κάνουν κάποια επετειακά επεισόδια σε μερικές σειρές εκτός από τα ήδη παιγμένα επεισόδια δηλ. τηλεταινία "Είσαι το ταίρι μου", τηλεταινία "50-50" και "Απαράδεκτους" χρησιμοποιώντας ψηφιακά μέσα για να συμμετέχει και ο Βλάσσης Μπονάτσος (κάτι που εμένα προσωπικά μου φαίνεται "κάπως" και πιστεύω ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις - οπότε λίγο χλωμό ).

Από κει και πέρα, μιας και του χρόνου θα είναι έτος περικοπών, δεν αποκλείεται όλη νύχτα και όλη μέρα να βλέπουμε παλιές σειρές (Ζω για εκείνες τις μέρες).

Λίγα θα είναι τα καινούρια σήριαλ και νομίζω ότι τυχαίνει καλή συγκυρία φέτος για να προβάλλουν ξεχασμένες σειρές του παρελθόντος.

Για νεότερα θα σας ειδοποιήσω.

Και μην λέτε μόνο για το Μέγκα. Ακριβώς το ίδιο κάνει και ο Αντέννα, ο οποίος έχει πολύ περισσότερες σειρές που ενδιαφέρουν και ψάχνει να βρει (Εκτέλεση, Βαμμένα Κόκκινα, Πρόβα Νυφικού, Κίτρινος Φάκελος και πολλά άλλα)
 
sunset89 είπε:
Από κει και πέρα, μιας και του χρόνου θα είναι έτος περικοπών, δεν αποκλείεται όλη νύχτα και όλη μέρα να βλέπουμε παλιές σειρές (Ζω για εκείνες τις μέρες).

Λίγα θα είναι τα καινούρια σήριαλ και νομίζω ότι τυχαίνει καλή συγκυρία φέτος για να προβάλλουν ξεχασμένες σειρές του παρελθόντος.

Και μην λέτ μόνο για το Μέγκα. Ακριβώς το ίδιο κάνει και ο Αντέννα, ο οποίος έχει πολύ περισσότερες σειρές που ενδιαφέρουν και ψάχνει να βρει (Εκτέλεση, Βαμμένα Κόκκινα, Πρόβα Νυφικού, Κίτρινος Φάκελος και πολλά άλλα)
Θα πάρουν φωτιά τα dvd Recorder, τα video, και τα πισιά. Μεγαλεία
 
Μακάρι να παν όλα καλά. Δε θα αντέξω αφιέρωμα στη σειρά Στο παραπέντε σας το λέω.
 
Ακούστηκε και για νέο επεισόδιο Παρα Πέντε με τους ήρωες λίγα χρόνια μετά!!!!!!Και γενικά λένε ότι αρκετές παλιές σειρές θα γυρίσουν 1-2 νέα επεισόδια
 
thebest20 είπε:
Ακούστηκε και για νέο επεισόδιο Παρα Πέντε με τους ήρωες λίγα χρόνια μετά!!!!!!Και γενικά λένε ότι αρκετές παλιές σειρές θα γυρίσουν 1-2 νέα επεισόδια

Για το Παρα Πέντε,ΟΚ,λογικό ακούγεται,πρόσφατη σειρά γαρ και δε μου λέει και τίποτα το ενδεχόμενο αυτό,εδώ που τα λέμε...

Αλλά νέο επεισόδιο (μαζί με προβολή της σειράς) "Αυθαίρετων" να δω κι εκεί θα :bow: :bow: :bow: το MEGA ασυζητητί !!

Για "Απαράδεκτους" δε το συζητώ καν ότι...απαγορεύεται να το σκεφτούν έστω να γυρίσουν νέο επεισόδιο,ελέω μακαρίτη...
 
Αυτό για το Παρά Πέντε είναι σίγουρο. Όπως και για το 50-50. Αλλά εμάς (τους περισσότερους τουλάχιστον) δε μας απασχολούν αυτές οι σειρές τόσο, όσο εκείνες που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δειξουν από το 97 και πίσω. Και είναι πάρα πολλές και εξαιρετικά πιο σπάνιες.

Λοιπόν τα δικά μου νέα από το μέτωπο, όπως σας είχα πει, θα σας κρατάω ενήμερους, είναι τα εξής.

Επειδή υπάρχουν πάρα πάρα πολλές σειρές σπανιότατες και που σύμφωνα με αυτά που είχα γράψει σε προηγούμενο μήνυμα, το σχέδιο "Επέτειος" λέει ότι πρέπει να προβληθούν όλες, το Μέγκα, λόγω φαίνεται ότι είδε και μόνο του ότι δεν πρόκειται να τους βγει η χρονιά 2009-2010, ήδη άρχισαν οι επαναλήψεις κάποιων. Φυσικά τα μεσημέρια και γενικά, τις ευγενικές ώρες, είναι δύσκολο για το κανάλι να μην βάλει τα συνηθισμένα και χιλιοπαιγμένα, οι σειρές θα προβάλλονται μέχρι το τέλος της σεζόν 2008-2009 τουλάχιστον κάτι άγρια χαράματα.

So...

Μέχρι τώρα, έχει δείξει την Επιφάνεια, εκείνο το πολύ επιτυχημένο με την κόρη της Βίσση που ούτε η μάνα της δεν την έβλεπε, την Απόσταση Αναπνοής και από αρχές Απριλίου, αρχίζουν τα "καλά" (?).

Μια σειρά με τίτλο "Άλλη μια φασαρία" ή κάπως έτσι που αποτελείται από 9 επεισόδια του 1994, θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα. Τους επόμενους μήνες έχουν στο μυαλό τους να δείξουν τέτοιου είδους σήριαλ. Μικρά και ίσως όχι και τόσο επιτυχημένα, είπαμε στο πλαίσιο των είκοσι χρόνων.

Νεότερα σύντομα.

Κάποια στιγμή, θα μιλήσω και σε αντίστοιχο τόπικ για τον Αντέννα, τι σειρές θα βάλει. Εκεί να δείτε ενδιαφέρον! :D :D:D:
 
Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες. Μακαρι η επομενη σεζον να ειναι γεματη απο τα παλια καλα σηριαλ. Ελπιζω να εχουν καταλαβει στο mega οτι αυτα θελουμε να δουμε ξανα και οχι αυτα της τελευταιας δεκαετιας (επιτυχημενα η μη). Προσωπικα, αφιερωματα στο Παρα πεντε, στο 50-50, κλπ, με αφηνουν αδιαφορο, ασχετως που ηταν καλα σηριαλ.
 
Και επίσης βλέπω ότι δεν γυρίζονται τακτικά επεισόδια για τις νέες σειρές,συνήθως μια φορά το μήνα στις σειρές "Πολυκατοικία","Λατρεμένοι Γείτονες","Ευτυχισμένοι Μαζί","7 Θανάσιμες Πεθερές" βάζει επανάληψη της προηγούμενης εβδομάδας...Για να μην πω για τις Τετάρτες που το "Όλα στον αέρα" παίζει κάθε δεύτερη βδομάδα λόγω ποδοσφαίρου!
 
Πάντως διαβάζοντας ένα περιοδικό (το tv έθνος αν θυμάμαι καλά) πριν από κανά μήνα νομίζω ανέφερε ότι ελάχιστες σειρές καινούργιες θα προβληθούν την επόμενη χρονιά λόγω του χαμηλού μπάτζετ που έχουν τα κανάλια. Ίσως ο χρόνος που πιθανόν να υπάρχει και σε συνδιασμό με τα 20 χρόνια Mega αλλά και του Αντ1 να κάνουν τα κανάλια (αυτά τα 2) να προβάλουν και κάποιες επυτυχίες του παρελθόντος που έχουμε καιρό να δούμε.
 
Μακάρι...Ούτε πολλά έξοδα θα έχουν...ήδη έχουν μειωθεί οι σειρές και βάζουν όλες τις ξένες σειρές στον ΑΝΤ-1!Μέχρι πέρισυ στη ζώνη 21.00-00.00 έβαζε 3 σειρές,και τώρα συνήθως βάζουν 2,ή και 1 αν έχει τηλεπαιχνίδι...όπως ανέφερα και πάνω,συνήθως παίζουν 3 επεισόδια το μήνα ενώ 1 επεισόδιο το μήνα συνήθως είναι επανάληψη ή αναβάλλεται λόγω ποδοσφαίρου!Τέλος όλες οι νέες ελληνικές σειρές είναι ξενόφερτες και αυτό δείχνει έλλειψη ιδεών!!!Ας δείξει λοιπόν παλιά καλά πρωτότυπα σήριαλ!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα