sunset89 είπε:
To έχω αναφέρει πιο πάνω και είπαμε ότι κάτι τέτοιο αποκλείστηκε λόγω των αντιδράσεων που θα προκαλέσει.
Αλλά ακόμα και αν ΔΕΝ προκαλούσε αντιδράσεις, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ένα πράγμα: προκειμένου να πουλήσουν ορισμένα έντυπα, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ορισμένοι σε blogs, για να ανεβάσουν την τηλεθέαση κάποιες εκπομπές, δημιουργούν ένα σωρό "ειδήσεις".
Το θέμα της "επιστροφής" των απαράδεκτων δεν τέθηκε ΠΟΤΕ στο MEGA, αλλά υπάρχει μόνο στα κεφάλια ορισμένων που δημιουργούν εντυπώσεις...
Απλή λογική χρειάζεται: μια τέτοια παραγωγή για να γινει χρειάζεται ΑΠΕΙΡΑ φράγκα... Αν γινόταν-και για να υπάρξει απόσβεση-θα έπρεπε να γίνουν περισσότερα απο 1-2 επεισόδια... Τα κανάλια σε καμία περίπτωση στους δύσκολους καιρούς που περνάμε δε θα τα έδιναν... Αλλά ακόμη και να τα έδιναν, νομίζετε οτι η Δ. Παπαδοπούλου ΘΕΛΕΙ και έχει όρεξη να γράψει κάτι πάνω στην παλιά παρέα μας?
Αυτή η "μόδα" που υπάρχει στο χώρο της μιντιακής ενημέρωσης σχετικά με τα 20χρονα του MEGA και του ΑΝΤ1 έχει αρχίσει να μου τη δίνει... Βγαίνει ο κάθε άσχετος και ουσιαστικά κάνει είδηση το "θέλω" του.... Θες κύριε να δεις reunion των Απαράδεκτων, του παρα πέντε, του 50-50 ή ακόμα-ακόμα του Ρετιρέ? Πες "ΘΕΛΩ" ή "ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ"... Μην κάθεσαι και λες "στο MEGA το σκέφτονται", "το MEGA έκανε πρόταση" και άλλα τέτοια χαριτωμένα... Διάβασα τις προάλλες κάπου οτι ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΑΝΤ1 θα κάνει επετειακά επεισόδια σε....15(!!!!!)-μια μια τις έλεγε με το όνομα τους-σειρές! Εϊμαστε με τα καλά μας? Γράφουμε ο,τι θέλουμε, δημιουργούμε ελπίδες στο κοινό και τελικά μένει ο έρμος ο τηλεθεατής-retromaniax στα κρύα του λουτρού...
Ας κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι στα όσα διαβάζουμε ή ακούμε, ας περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις απο τα κανάλια και ας μην ενισχύουμε την παραφιλολογία...
Τέλος...
Υ.Γ. Το μόνο που έχει πέσει όντως στο τραπέζι του MEGA σχετικά με αυτό το θέμα, πέρα απο τα αναμενόμενα "αφιερώματα", είναι για το 50-50, αλλά μάλλον δεν προχωράει (δεν είναι ρετρό και επομένως δεν αφορά το forum...)
EDIT:
Σχετικά με τον Αλέξανδρο Ρήγα δε γνωρίζω, αλλά ακόμη και αν γίνει αυτή η μίνι σειρά που αναφέρθηκε παραπάνω δεν έχει κάποια σχέση με όλη αυτή την παραφιλολογία, αλλα θα είναι κάτι καινούριο...