20 χρόνια Retromaniax

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ψυχραιμία παιδιά.

Τον Ηρακλή τον είχα γνωρίσει και ήταν πολύ συμπαθής. Μου είχε κάνει εντύπωση, που μου είπε πως είχε ένα matiz και πήγαινε στην Θεσσαλονίκη για μια σχέση που είχε και το αμάξι ζεσταινόταν υπερβολικά λόγο του μικρού κινητήρα.

Με 800αρι μάτιζ Θεσσαλονίκη; Στην δεκαετία του 2000 μας φαινόταν παράλογο για αυτό και το σχολιάζεις Μάριε. Σκέψου όμως ότι στη δεκαετία του 80 πολύς κόσμος είχε ως μοναδικά αυτοκίνητα μικρά suzuki ή subaru και έκαναν ταξίδια με αυτά μάλιστα με την οικογένειά τους μέσα. Ο άνθρωπος προφανώς αγάπαγε και για αυτό δεν τον ένοιαζαν αυτά. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το μεμπτο σε αυτό

Σαν να βλέπω τον Ηρακλή να φτερνίζεται συνεχεία επειδή τον συζητάμε. :fafoutis:

Εύχομαι να είναι καλά και να έχει την υγεία του ότι και αν κάνει και φυσικά το ίδιο εύχομαι και για Όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Υγειά σε όλους πάνω απο ολα και για φιλους και για εκεινους που δεν τα πηγαιναμε καλα.

Always είχαμε συναντηθεί σε καμιά παλαιότερη συνάντηση;

Always είχαμε συναντηθεί σε καμιά παλαιότερη συνάντηση;

Ναι έχουμε συναντηθεί στη καλλιθεα και σε ΑmigaΗellas Gathering. Σε ρετροκαφεδες δεν σε θυμάμαι αλλα λόγω ηλικίας μπορεί να ξεχνάω.

Αν δεν εισαι διπλος λογαριασμος, τοτε που ξερεις οτι ο Ηρακλης ειχε ρηχη καθημερινοτητα?
Τον γνωριζεις?
Εκτος αν ζεις μεταξυ Χονγκ Κονγκ και Ανατολικης Ακτης, σε βασανιζει το τζετ λαγκ και τα παρτυ σε πρεσβειες και σαλε οποτε και η average καθημερινοτητα καθισταται στα ματια σου πεζη και αβιωτη...τοτε ναι, πασο.

Παραπάνω έγραψα ένα σχόλιο γενικά για τα forum Wally.

To διάβασες? Μαλλον όχι.

Τα forum συνδέονται με παρεξηγήσεις , με επιθετικά και ειρωνικά σχόλια - όπως το δικό σου προς εμένα -

Πιο σωστό θα ήταν να μας εξηγήσεις γιατί ο telamonas επανερχόταν ξανά και ξανά και όπως γράφουν και άλλοι χρήστες
και συνδέεται με σκοτεινές στιγμές (που σε όλα τα forum γίνονται).

Δεν επανερχόταν φίλε μου , σταθερός μέλος και διαχειριστής ήταν που είχε την δυνατότητα και αρέσκονταν να αλλάζει όνομα.
Ας τον αφήσουμε ήσυχο τον άνθρωπο, είναι από τους λίγους ίσως και ο μοναδικός που θυμάμαι να είπε φεύγω και να το τηρησε .

Κάποιος θα πει το ότι δεν βγαίνει τίποτα καλό στο να σκαλίζουμε τα παλιά του φόρουμ ,ελπίζω να τον διαψευσουμε,lol.

Ας θυμηθούμε ξανά πως ξεκίνησαν όλα!

Πίσω
Μπλουζα