Υπηρξε διαχειριστης. Δυνατη μορφη στο ρετρο χωρο. Δεν τον συνδεω με καμια μαυρη σελιδα του φορουμ και θεωρω οτι η κοινοτητα αυτη την περιοδο διανυει μια σκοτεινη περιοδο με το 95%+ των ποστς/υλικου/δουλειας κρυμμενα και μποτς να σπαμαρουν καθημερινα περι φθηνων μεταχειρισμενων λαπτοπ ή συσκευων αποτριχωσης. Ελπιζω να ανακαμψει συντομα.
Βρε Πάνο, εσύ ήσουν πάντα πολύ ψύχραιμος, ακόμα και όσο ήσουν Admin και είχες πάντα πολύ υπομονή και ποτέ δεν είχες τέτοιες "εκρήξεις". Τι συμβαίνει τώρα;
Ας Αφήσουμε τώρα αυτό περί σκοτεινής εποχής γιατί και επί εποχής σου υπήρχε κάποιο ανάλογο και σκοτεινό περιστατικό όπως αυτός ο λόγος που τώρα άλλαξε μορφή το φόρουμ.
Απλά τώρα πάρθηκαν αποφάσεις για την προστασία του φόρουμ και όλων των μελών του.
Πιστεύω ότι δεν πρέπει να ανοίξει τέτοια συζήτηση εδώ.
Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα το φόρουμ με την θεματολογία του retrocomputing. Ίσα ίσα που ανέβηκε κιόλας με νεα θέματα στο retrocomputing!
Ο λόγος που ξαναεβαλα παραπάνω το
Thread: Η Ιστορία του Retromaniax είναι για να θυμηθούμε κάποια πράγματα.
Προτείνω να το ξαναδιαβάσετε και να εστιάσετε σε αυτό εδώ το σημείο που έγραψε ο
@AEON :
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα παιδιά που ακούραστα και με πολλές προσωπικές θυσίες συνέβαλαν όλη αυτή τη δύσκολη 3ετία να γίνει το όνειρο πραγματικότητα...και με τρόπο μάλιστα που είτε ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία είτε βρίσκονταν κρυμμένο μόνο στους πιο μύχιους και ευσεβείς μας πόθους. Ειδική μνεία θέλω να αποδόσω στην παλιοπαρέα των πρώτων ημερών, τον πολυμαθέστατο μπαρμπα-billy, τον ακούραστο Segata Wally, τον ιππότη και Κύριο telamona.stoko, τον metal-brother keeper7k, τον πληθωρικό akmakas, τον imperious leader ambu_dare, τον ρετρο-απίθανο exetlaio, τον τσαχπινογαργαλιάρη pooky και τον GNU shock (που στην πρώτη μας συνάντηση έσκασε μύτη με μπλούζα pac-man!). Θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλους σας, ασχέτως των εν πολλοίς προβλεπόμενων ερίδων και αψιμαχιών για διαδικαστικά θέματα, που όταν μια τέτοια προσπάθεια αποκτά μεγάλες διαστάσεις είναι λίγο ως πολύ αναμενόμενα φαινόμενα. Yπομείνατε καρτερικά τις γκρίνιες, τις ολιγωρίες και τα τερτίπια μου και γι' αυτό σας είμαι διπλά ευγνώμων. Περάσαμε μαζί πολλές φουρτούνες και κύματα, αλλά αυτό που στο τέλος πάντα απομένει είναι η μαγεία του ταξιδιού και η αγαλλίαση της άφιξης στον πολυπόθητο προορισμό."
Τι θέλετε δηλαδή τώρα; Ξεκαθάρισμα στα 20 χρόνια του φόρουμ..
Ας παραμείνουμε στα όμορφα λόγια που γράφει ο
τωρινός μας Admin @AEON και ας γεμίσουμε αυτό το θέμα με όμορφες αναμνήσεις και όχι τσακωμούς.