20 χρόνια Retromaniax

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ψυχραιμία παιδιά.

Τον Ηρακλή τον είχα γνωρίσει και ήταν πολύ συμπαθής. Μου είχε κάνει εντύπωση, που μου είπε πως είχε ένα matiz και πήγαινε στην Θεσσαλονίκη για μια σχέση που είχε και το αμάξι ζεσταινόταν υπερβολικά λόγο του μικρού κινητήρα.

Με 800αρι μάτιζ Θεσσαλονίκη; Στην δεκαετία του 2000 μας φαινόταν παράλογο για αυτό και το σχολιάζεις Μάριε. Σκέψου όμως ότι στη δεκαετία του 80 πολύς κόσμος είχε ως μοναδικά αυτοκίνητα μικρά suzuki ή subaru και έκαναν ταξίδια με αυτά μάλιστα με την οικογένειά τους μέσα. Ο άνθρωπος προφανώς αγάπαγε και για αυτό δεν τον ένοιαζαν αυτά. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το μεμπτο σε αυτό

Σαν να βλέπω τον Ηρακλή να φτερνίζεται συνεχεία επειδή τον συζητάμε. :fafoutis:

Εύχομαι να είναι καλά και να έχει την υγεία του ότι και αν κάνει και φυσικά το ίδιο εύχομαι και για Όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Υγειά σε όλους πάνω απο ολα και για φιλους και για εκεινους που δεν τα πηγαιναμε καλα.

Always είχαμε συναντηθεί σε καμιά παλαιότερη συνάντηση;

Ναι έχουμε συναντηθεί στη καλλιθεα και σε ΑmigaΗellas Gathering. Σε ρετροκαφεδες δεν θυμάμαι επειδή ήμασταν ολόκληρος λόχος στις συναντήσεις όπου και αν πηγαίναμε και δεν θυμάμαι να είχαμε συναντηθεί και εκεί.

Τελευταία επεξεργασία:
Αν δεν εισαι διπλος λογαριασμος, τοτε που ξερεις οτι ο Ηρακλης ειχε ρηχη καθημερινοτητα?
Τον γνωριζεις?
Εκτος αν ζεις μεταξυ Χονγκ Κονγκ και Ανατολικης Ακτης, σε βασανιζει το τζετ λαγκ και τα παρτυ σε πρεσβειες και σαλε οποτε και η average καθημερινοτητα καθισταται στα ματια σου πεζη και αβιωτη...τοτε ναι, πασο.

Παραπάνω έγραψα ένα σχόλιο γενικά για τα forum Wally.

To διάβασες? Μαλλον όχι.

Τα forum συνδέονται με παρεξηγήσεις , με επιθετικά και ειρωνικά σχόλια - όπως το δικό σου προς εμένα -

Πιο σωστό θα ήταν να μας εξηγήσεις γιατί ο telamonas επανερχόταν ξανά και ξανά και όπως γράφουν και άλλοι χρήστες
και συνδέεται με σκοτεινές στιγμές (που σε όλα τα forum γίνονται).

Δεν επανερχόταν φίλε μου , σταθερός μέλος και διαχειριστής ήταν που είχε την δυνατότητα και αρέσκονταν να αλλάζει όνομα.
Ας τον αφήσουμε ήσυχο τον άνθρωπο, είναι από τους λίγους ίσως και ο μοναδικός που θυμάμαι να είπε φεύγω και να το τηρησε .

Κάποιος θα πει το ότι δεν βγαίνει τίποτα καλό στο να σκαλίζουμε τα παλιά του φόρουμ ,ελπίζω να τον διαψευσουμε,lol.

Ας θυμηθούμε ξανά πως ξεκίνησαν όλα!

Παραπάνω έγραψα ένα σχόλιο γενικά για τα forum Wally.

To διάβασες? Μαλλον όχι.

Τα forum συνδέονται με παρεξηγήσεις , με επιθετικά και ειρωνικά σχόλια - όπως το δικό σου προς εμένα -

Πιο σωστό θα ήταν να μας εξηγήσεις γιατί ο telamonas επανερχόταν ξανά και ξανά και όπως γράφουν και άλλοι χρήστες
και συνδέεται με σκοτεινές στιγμές (που σε όλα τα forum γίνονται).

Υπηρξε διαχειριστης. Δυνατη μορφη στο ρετρο χωρο. Δεν τον συνδεω με καμια μαυρη σελιδα του φορουμ και θεωρω οτι η κοινοτητα αυτη την περιοδο διανυει μια σκοτεινη περιοδο με το 95%+ των ποστς/υλικου/δουλειας κρυμμενα και μποτς να σπαμαρουν καθημερινα περι φθηνων μεταχειρισμενων λαπτοπ ή συσκευων αποτριχωσης. Ελπιζω να ανακαμψει συντομα.

Πιο συγκεκριμμένα στην περίπτωση μας:
Ο Telamonas Stokos η Herco η Paspartoo ηθελε να κάνει αισθητή την παρουσία του γιατί προφανώς δεν είχε
καλή καθημερινότητα. Οχι απαραίτητα ψυχικά προβλήματα απλά πεζή, ρηχή καθημερινότητα.

Επανερχόταν με διάφορα ψευδώνυμα για να ικανοποιήσει μια εσωτερική του επιθυμία για ζημιά
σε κάποιους που τους νόμιζε "εχθρούς" του. Οι εχθροί του ήταν οι admin και όποιος διαφωνούσε μαζί του
Ενώ συμφωνώ με όλο το υπόλοιπο post σου, εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος! :)
Ο Ηρακλής ήταν η "ήρεμη δύναμη" του retromaniax και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κάνει αισθητή την παρουσία του, με τον ένα η τον άλλο τρόπο...
Και επίσης, από τη συνολικότερη στάση του στο forum, συμπεραίνω οτι είχε ελάχιστους "εχθρούς"...

Επίσης, να πω χαριτολογώντας, οτι αν θες, περισσότερα μπορείς να καταλογίσεις στον Wally, ο οποίος ήταν "σκληρός κ@ργι@λης" :biglaugh: παρά στον Ηρακλή...

Sorry Πάνο! :fafoutis: (Pun intended)

Υπηρξε διαχειριστης. Δυνατη μορφη στο ρετρο χωρο. Δεν τον συνδεω με καμια μαυρη σελιδα του φορουμ και θεωρω οτι η κοινοτητα αυτη την περιοδο διανυει μια σκοτεινη περιοδο με το 95%+ των ποστς/υλικου/δουλειας κρυμμενα και μποτς να σπαμαρουν καθημερινα περι φθηνων μεταχειρισμενων λαπτοπ ή συσκευων αποτριχωσης. Ελπιζω να ανακαμψει συντομα.

Βρε Πάνο, εσύ ήσουν πάντα πολύ ψύχραιμος, ακόμα και όσο ήσουν Admin και είχες πάντα πολύ υπομονή και ποτέ δεν είχες τέτοιες "εκρήξεις". Τι συμβαίνει τώρα;

Ας Αφήσουμε τώρα αυτό περί σκοτεινής εποχής γιατί και επί εποχής σου υπήρχε κάποιο ανάλογο και σκοτεινό περιστατικό όπως αυτός ο λόγος που τώρα άλλαξε μορφή το φόρουμ.

Απλά τώρα πάρθηκαν αποφάσεις για την προστασία του φόρουμ και όλων των μελών του.

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να ανοίξει τέτοια συζήτηση εδώ.

Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα το φόρουμ με την θεματολογία του retrocomputing. Ίσα ίσα που ανέβηκε κιόλας με νεα θέματα στο retrocomputing!

Ο λόγος που ξαναεβαλα παραπάνω το Thread: Η Ιστορία του Retromaniax είναι για να θυμηθούμε κάποια πράγματα.

Προτείνω να το ξαναδιαβάσετε και να εστιάσετε σε αυτό εδώ το σημείο που έγραψε ο @AEON :

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα παιδιά που ακούραστα και με πολλές προσωπικές θυσίες συνέβαλαν όλη αυτή τη δύσκολη 3ετία να γίνει το όνειρο πραγματικότητα...και με τρόπο μάλιστα που είτε ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία είτε βρίσκονταν κρυμμένο μόνο στους πιο μύχιους και ευσεβείς μας πόθους. Ειδική μνεία θέλω να αποδόσω στην παλιοπαρέα των πρώτων ημερών, τον πολυμαθέστατο μπαρμπα-billy, τον ακούραστο Segata Wally, τον ιππότη και Κύριο telamona.stoko, τον metal-brother keeper7k, τον πληθωρικό akmakas, τον imperious leader ambu_dare, τον ρετρο-απίθανο exetlaio, τον τσαχπινογαργαλιάρη pooky και τον GNU shock (που στην πρώτη μας συνάντηση έσκασε μύτη με μπλούζα pac-man!). Θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλους σας, ασχέτως των εν πολλοίς προβλεπόμενων ερίδων και αψιμαχιών για διαδικαστικά θέματα, που όταν μια τέτοια προσπάθεια αποκτά μεγάλες διαστάσεις είναι λίγο ως πολύ αναμενόμενα φαινόμενα. Yπομείνατε καρτερικά τις γκρίνιες, τις ολιγωρίες και τα τερτίπια μου και γι' αυτό σας είμαι διπλά ευγνώμων. Περάσαμε μαζί πολλές φουρτούνες και κύματα, αλλά αυτό που στο τέλος πάντα απομένει είναι η μαγεία του ταξιδιού και η αγαλλίαση της άφιξης στον πολυπόθητο προορισμό."

Τι θέλετε δηλαδή τώρα; Ξεκαθάρισμα στα 20 χρόνια του φόρουμ..

Ας παραμείνουμε στα όμορφα λόγια που γράφει ο τωρινός μας Admin @AEON και ας γεμίσουμε αυτό το θέμα με όμορφες αναμνήσεις και όχι τσακωμούς.

Τελευταία επεξεργασία:
Μην το συγκρινεις. Επι εποχης της προηγουμενης διαχειρισης, εσουραν τον Αντωνη στην Ασφαλεια (ΓΑΔΑ!).
Το αποτελεσμα ηταν να σβηστει το επιμαχο ποστ

Edit: Δεν θελω να ανοιξω καμια ασχετη κουβεντα πρωι πρωι αλλα δεν ξεκινησα να μιλαω εγω για παλαια μελη, σκοτεινες εποχες και συμβαντα. Απαντησα σε ποστς που προεβησαν στις παραπανω αναφορες.

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούμε απρόσκλητα να γράφουμε συχνά κάποιοι παλιοί για να κρατηθεί το φόρουμ μέχρι να ξαναβρεί ρυθμό...εκτός και αν θεωρείς ότι η ζωή κάποιων γονέων με μικρά παιδιά αναλώνεται στο να μαντέψουν για παράδειγμα ένα παιχνίδι 40+ ετων... ;)

Υπάρχουν και ροζ στιγμές.

Ροζ στιγμές δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλά το ότι έχουν γνωριστεί μέλη απο εδώ μέσα και έγιναν ζευγάρι και έχουν παντρευτεί το γνωρίζατε;

Μάλιστα γνωρίζω δύο τέτοιες περιπτώσεις όπου στην πρώτη έχουν 1 παιδάκι και στη άλλη έχουν 2 παιδάκια!

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι αλλά είναι νομικά και κυρίως ηθικά ορθό να σταματήσουμε εδώ σχετικά με αυτό!

Χρόνια πολλά Retromaniax! Δηλαδή τώρα που έκλεισε το forum 20ετία θεωρείται retro; :)

Welcome back @Leon !! Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά στο φόρουμ.

Πόσες φορές έχω διαβάζω αυτό αλλά και αυτό το καταπληκτικό και νοσταλγικό Thread που είχες φτιάξει!

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούμε απρόσκλητα να γράφουμε συχνά κάποιοι παλιοί για να κρατηθεί το φόρουμ μέχρι να ξαναβρεί ρυθμό...εκτός και αν θεωρείς ότι η ζωή κάποιων γονέων με μικρά παιδιά αναλώνεται στο να μαντέψουν για παράδειγμα ένα παιχνίδι 40+ ετων... ;)

Αν σου αρέσει το θέμα με την μαντεψιά των παιχνιδιών δες και τα άλλα θέματα που έχω ανοίξει απο την στιγμή που άλλαξε το φόρουμ σε retrocomputing.

Θεωρώ ότι στο retrocomputing υπάρχει αρκετή ροή νέων θεμάτων αλλά και συζητήσεων και ότι έχει ανέβει αρκετά το φόρουμ στο retrocomputing σε σχέση με πρίν λίγο καιρό.

Retro νεα, ρετρό κυκλοφορίες, νεα και ειδήσεις απο τον χώρο του retrocomputing , νεα σχετικά με το retro programming, demo scene νέα για τα αγαπημένα μας μηχανήματα, επίσης χαλαρά θέματα για retro gaming fun time όπως αυτό με την μαντεψιά παιχνιδιών, ειδήσεις κάθε εβδομάδα και πολλές ενημερώσεις σε ότι κυκλοφορεί πέρα απο την ελληνική ρετρό Κοινότητα.

Όποιος θέλει κάνει και ένα ενδιαφέρον post και έτσι ανανεώνει την ροή των θεμάτων και γίνεται και συζήτηση.

Όλα αυτά όμως είναι μόνο η αρχή...Έπεται και συνέχεια!

Back to the retro computing roots!!

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα