20 χρόνια Retromaniax

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πως καταφέρατε ορισμένοι να μετατρέψετε ένα επετειακό thread σε drama festival είναι απορίας άξιο (ή μήπως όχι; ).
Ειρήνη ημίν, δεν έχω όρεξη να κλειδώσω / διαγράψω τίποτα, γι' αυτό παρακαλώ μη με αναγκάσετε.

Ο Ηρακλής ήταν εξαιρετικό παιδί και βοήθησε πολύ κατά διαστήματα. Δε συμφωνώ με κάποιες από τις επιλογές του, αλλά δεν παύει να μου είναι συμπαθής και να του είμαι ευγνώμων για διάφορους λόγους. Παρακαλώ θερμά για πρώτη και τελευταία φορά να λείψουν εφεξής τα σχόλια για το πρόσωπό του εν απουσία του.

Πολλοί γράφουν και εξάγουν φαεινά συμπεράσματα χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τότε παρασκήνιο, κι άλλοι εκ του ασφαλούς ακόμα περισσότερο για το τωρινό και για το πόσες νομικές περιπέτειες εξαιτίας διάφορων ανοήτων έχουν αποσοβηθεί & με τι κόστος, πόσα DoS attacks έχουν αποτραπεί κλπ.
Δεν πειράζει, καλά να είστε όλοι σας και να μακροημερεύετε (όπως ελπίζω και το forum μας).

Θα προσπαθησω να εισαγω λιγο χιουμορ στο thread...

drama festival ?

Και για να μη μας κατηγορήσουν για off topic, εδώ είναι η πρώτη μου αλληλεπίδραση με το forum. Αυτό που χρειάστηκα, βρήκα άμεσα βοήθεια (*). Όσο ήμουν ευγνώμων τότε (στον φίλο @simonkey που δεν μας παρακολουθεί πλέον), είμαι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο ευγνώμων σήμερα στο forum, τους δημιουργούς και διατηρητές του και σε όλους τους φίλους που συμμετείχαν στο παρελθόν αλλά και σήμερα. :thanks::thanks::thanks::bow::bow::bow::award::award::award::clap::clap::clap::wave::wave::wave:

Μακάρι να είμαστε όλοι καλά να τα λέμε για ακόμα 20 χρόνια!

(*) Τις δισκέτες που μου είχε στείλει ο άνθρωπος ακόμα τις έχω, αλλά μην μου πείτε να πάω να τις βρω τώρα, έχω βάλει κοντοσούβλι κοτόπουλο στον φούρνο!!! :love:

...δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά θα ήθελα να προσθέσω, ότι δεν αποτελεί προσφορά, το να μαντεύουμε μόνο παλαιά παιχνίδια, αλλά θα πρέπει... και να δημιουργούμε κάπου-κάπου και κανένα θέμα!

Σωστή παρατήρηση...όμως τουλάχιστον εγώ μαζί με χρόνο έχω στερέψει και από ιδέες! Θα το προσπαθήσω όμως...

Αν δεν εισαι διπλος λογαριασμος, τοτε που ξερεις οτι ο Ηρακλης ειχε ρηχη καθημερινοτητα?
Τον γνωριζεις?
Εκτος αν ζεις μεταξυ Χονγκ Κονγκ και Ανατολικης Ακτης, σε βασανιζει το τζετ λαγκ και τα παρτυ σε πρεσβειες και σαλε οποτε και η average καθημερινοτητα καθισταται στα ματια σου πεζη και αβιωτη...τοτε ναι, πασο.
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στο ρετρομανιαξ.
Μ'εκανες και γέλασα πρωινιάτικα ρε Πάνο :)
Παρεμπιπτόντως, εμένα με ενδιαφέρουν περισσότερο οι ροζ στιγμές :diablotin: Make love, not war :beer:
Μπήκα στο φόρουμ πριν αιώνες, 16/05/2007 γράφει στο "Joined". Μια συνάδελφος μου έστειλε ένα λινκ με συζήτηση για τον Παραμυθά του Πιλάβιου. Μετά ο Wally ξεκίνησε εκείνο το ιστορικό θέμα για την Κάντυ-Κάντυ και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία... Με την τωρινή μορφή του, το φόρουμ δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον για μένα, δεν γράφω για παλιούς υπολογιστές. Οπότε εύχομαι καλή συνέχεια στους συμμετέχοντες.
Καλή σαρακοστή

Δεν είμαι Παλαιό μέλος και αν και αιώνιος θαυμαστής του Spectrum+ που βλακωδώς είχα πουλήσει, δεν με τράβηξε στο φόρουμ το retro computing αλλά η ρετρό-θεματολογία. Το forum μέχρι την ατυχή στιγμή που ανέφερε ο διαχειριστής, είχε ένα πολυποίκιλο ενδιαφέρον και μια ζωντάνια.Νομιζω ότι κάτι στραβό άρχισε να μεγαλώνει μετά την διαγραφή της Mygdala χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είχε γίνει και δεν έχει και νόημα η αναμόχλευση. Κρίμα που έκλεισαν οι ρετροενότητες γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλα φόρουμ.Σιγουρα έχει γίνει πολύ δουλειά από τους ιδρυτές, διαχειριστές και τους απλούς χρήστες.

Αρκετοί αναφερθήκατε σε παιδιά που τώρα ΔΕΝ είναι εδώ και δεν είναι δίκαιο για εκείνα. Μπορεί να διαβάζουν ως επισκέπτες, αλλα δεν είναι εδω ονομαστικά. Τί είναι πιο χρήσιμο, να γράφουμε για όσοι απουσιάζουν ή για όσους είναι εδώ; Τί έχει μεγαλύτερη αξία; Παρακαλώ μη χαλάτε το θρεντ, αφήστε τους παρελθοντικούς καυγάδες απόξω. Ας αρκεστούμε στα 20 χρόνια του φόρουμ, τίποτε αλλο. Αν καποιος εχει κατι καλό να πει ή να θυμηθεί, ας το γράψει. Αν καποιος πιστεύει ότι μπορεί να γράψει κατι που καποιος αλλος μπορεί να το δέσει "σκοινί κορδόνι" για να αλλάξει η συζήτηση, ας μην το γράψει. Ας τα πουμε αυτά από κοντά.

Αφτά.

Δεν είμαι Παλαιό μέλος και αν και αιώνιος θαυμαστής του Spectrum+ που βλακωδώς είχα πουλήσει, δεν με τράβηξε στο φόρουμ το retro computing αλλά η ρετρό-θεματολογία. Το forum μέχρι την ατυχή στιγμή που ανέφερε ο διαχειριστής, είχε ένα πολυποίκιλο ενδιαφέρον και μια ζωντάνια.Νομιζω ότι κάτι στραβό άρχισε να μεγαλώνει μετά την διαγραφή της Mygdala χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είχε γίνει και δεν έχει και νόημα η αναμόχλευση. Κρίμα που έκλεισαν οι ρετροενότητες γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλα φόρουμ.Σιγουρα έχει γίνει πολύ δουλειά από τους ιδρυτές, διαχειριστές και τους απλούς χρήστες.

Το έχεις αναφέρει και παλιότερα και πιστεύω ότι κάνεις μεγάλο λάθος σχετικά με αυτό που γράφεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Θα προσπαθησω να εισαγω λιγο χιουμορ στο thread...

drama festival ?

Και για να μη μας κατηγορήσουν για off topic, εδώ είναι η πρώτη μου αλληλεπίδραση με το forum. Αυτό που χρειάστηκα, βρήκα άμεσα βοήθεια (*). Όσο ήμουν ευγνώμων τότε (στον φίλο @simonkey που δεν μας παρακολουθεί πλέον), είμαι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο ευγνώμων σήμερα στο forum, τους δημιουργούς και διατηρητές του και σε όλους τους φίλους που συμμετείχαν στο παρελθόν αλλά και σήμερα. :thanks::thanks::thanks::bow::bow::bow::award::award::award::clap::clap::clap::wave::wave::wave:

Μακάρι να είμαστε όλοι καλά να τα λέμε για ακόμα 20 χρόνια!

(*) Τις δισκέτες που μου είχε στείλει ο άνθρωπος ακόμα τις έχω, αλλά μην μου πείτε να πάω να τις βρω τώρα, έχω βάλει κοντοσούβλι κοτόπουλο στον φούρνο!!! :love:
Ελπίζω να είναι καλά ο...Σιπίθηκας. Καταπληκτικό παδί ο Σπύρος. Ειχε έρθει σε συνάντηση με ενα βεσπάκι του χίλια εννιακοσια πενηντα πεντε χιλιάδες δραχμές.

Το έχεις αναφέρει και παλιότερα και πιστεύω ότι κάνεις μεγάλο λάθος σχετικά με αυτό που γράφεις.
Δεν είπα ότι κακώς διεγράφη.Μάλλον σωστά έγινε ότι έγινε και γενικά δεν το συζητώ καν για τις περιπτώσεις που δημιουργήθηκαν νομικά προβλήματα στους υπεύθυνους.
Απλα έχω την εντύπωση ότι από τότε και μετά είχε κάπως βαρύνει το κλίμα του φόρουμ.

Για καμιά συνάντηση όπως παλιά ψήνεται κανείς;

Πίσω
Μπλουζα