drama festival ?drama festival

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στο ρετρομανιαξ.Αν δεν εισαι διπλος λογαριασμος, τοτε που ξερεις οτι ο Ηρακλης ειχε ρηχη καθημερινοτητα?
Τον γνωριζεις?
Εκτος αν ζεις μεταξυ Χονγκ Κονγκ και Ανατολικης Ακτης, σε βασανιζει το τζετ λαγκ και τα παρτυ σε πρεσβειες και σαλε οποτε και η average καθημερινοτητα καθισταται στα ματια σου πεζη και αβιωτη...τοτε ναι, πασο.
Make love, not war 
Δεν είμαι Παλαιό μέλος και αν και αιώνιος θαυμαστής του Spectrum+ που βλακωδώς είχα πουλήσει, δεν με τράβηξε στο φόρουμ το retro computing αλλά η ρετρό-θεματολογία. Το forum μέχρι την ατυχή στιγμή που ανέφερε ο διαχειριστής, είχε ένα πολυποίκιλο ενδιαφέρον και μια ζωντάνια.Νομιζω ότι κάτι στραβό άρχισε να μεγαλώνει μετά την διαγραφή της Mygdala χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είχε γίνει και δεν έχει και νόημα η αναμόχλευση. Κρίμα που έκλεισαν οι ρετροενότητες γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλα φόρουμ.Σιγουρα έχει γίνει πολύ δουλειά από τους ιδρυτές, διαχειριστές και τους απλούς χρήστες.
Ελπίζω να είναι καλά ο...Σιπίθηκας. Καταπληκτικό παδί ο Σπύρος. Ειχε έρθει σε συνάντηση με ενα βεσπάκι του χίλια εννιακοσια πενηντα πεντε χιλιάδες δραχμές.Θα προσπαθησω να εισαγω λιγο χιουμορ στο thread...
drama festival ?
Και για να μη μας κατηγορήσουν για off topic, εδώ είναι η πρώτη μου αλληλεπίδραση με το forum. Αυτό που χρειάστηκα, βρήκα άμεσα βοήθεια (*). Όσο ήμουν ευγνώμων τότε (στον φίλο @simonkey που δεν μας παρακολουθεί πλέον), είμαι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο ευγνώμων σήμερα στο forum, τους δημιουργούς και διατηρητές του και σε όλους τους φίλους που συμμετείχαν στο παρελθόν αλλά και σήμερα.
Μακάρι να είμαστε όλοι καλά να τα λέμε για ακόμα 20 χρόνια!
(*) Τις δισκέτες που μου είχε στείλει ο άνθρωπος ακόμα τις έχω, αλλά μην μου πείτε να πάω να τις βρω τώρα, έχω βάλει κοντοσούβλι κοτόπουλο στον φούρνο!!!![]()
Δεν είπα ότι κακώς διεγράφη.Μάλλον σωστά έγινε ότι έγινε και γενικά δεν το συζητώ καν για τις περιπτώσεις που δημιουργήθηκαν νομικά προβλήματα στους υπεύθυνους.Το έχεις αναφέρει και παλιότερα και πιστεύω ότι κάνεις μεγάλο λάθος σχετικά με αυτό που γράφεις.