3D χωρις γυαλια;;;;

Αυτό εδώ το έχετε δει;

i3DG

[video=youtube;na-R4rZkzH0]

 
Παρα πολυ καλο!

Απο οτι καταλαβα αυτη η θηκη χωριζει την οθονη του iphone σε 3 σημεια τα οποια αντανακλουν με τα 3 καθρεφτακια

αυτα που δειχνει στην οθονη με αποτελεσμα να τα βλεπεις 3D.

Εαν δειτε στο βιντεο (μετα το 0:37) το demo που προβαλει το iphone στην οθονη του (για να μετατραπει σε 3D απο το εξαρτημα) ειναι ειδικα φτιαγμενο

δλδ εχει γραφικα κατα μηκος της οθονης σε 3 σημεια και συγκεκριμενα στα σημεια που η ειδικη θηκη με τα καθρεφτακια χωριζει την οθονη.

Με αλλα λογια πολυ καλο και απλο εξαρτημα αλλα για να πετυχει πρεπει να υποστηριχτει απο εταιρειες που θα βγαλουν ταινιες η' αλλες εφαρμογες

για το συγκεκριμενο εξαρτημα.

Για παιχνιδια 3Δ δεν νομιζω να γινεται καθως η θηκη μπαινει μπροστα απο την οθονη......
 
Όλο βλακείες! Τι λες ρε που θα χρησιμοποιούσε η N αυτήν την αηδία! Η τεχνολογία του 3DS είναι η καλύτερη απο όλες, πραγματικό 3D, και χωρίς να φαίνεσε σα να έχεις φάει ληγμένα μανιτάρια!

Επίσης το Ι3DG->NOTHING like 3D!

Έχω δοκιμάσει το 3DS και ξέρω τι λέω....απλώς η νιντεντο έκανε ακόμη μια φορά ένα θαύμα!
 
Δέν νοείται 3D εικόνα σε επίπεδη επιφάνεια. Δέν μπορείς να την έχεις σε 2 διαστάσεις, τέρμα, ολα αυτα είναι οπτικά τρικ για την ψευδαίσθηση του βάθους. 3D μονο ολογραφικό, παρτε το χαμπάρι.
 
Το ενδιαφέρον σε αυτό το video είναι κάμερες.

RED !
 
Ρε παιδια, τα ατομα που λογω προβληματων ορασης βλεπουν μονο απο το εναν οφθαλμο θα μπορουν στο μελλον να ζησουν την τρισδιαστατη ψευδαισθηση;

Ή τουλαχιστον να υπαρχει επιλογη να βλεπεις το πολυμεσο σε κλασσικη μορφη, αλλιως η θολουρα καταντα εκνευριστικη.
 
petran79 είπε:
Ρε παιδια, τα ατομα που λογω προβληματων ορασης βλεπουν μονο απο το εναν οφθαλμο θα μπορουν στο μελλον να ζησουν την τρισδιαστατη ψευδαισθηση;Ή τουλαχιστον να υπαρχει επιλογη να βλεπεις το πολυμεσο σε κλασσικη μορφη, αλλιως η θολουρα καταντα εκνευριστικη.
Όσες ταινίες έχουν βγει 3δ έχουν βγει και με τον κλασσικό τρόπο, το αυτό και στα dvd.

Αλλά προσωπικά και που λειτουργούν και τα δυό μου μάτια, ούτως ή άλλως αυτό το "3δ" δε το καταλαβαίνω, και ούτε τίποτα το wow είναι.

Όσες φορές πήγα να δω "3δ" ταινία είδα την ταινία με ένα ζευγάρι ενοχλιτικά γυαλιά.
 
Saulot είπε:
Δέν νοείται 3D εικόνα σε επίπεδη επιφάνεια. Δέν μπορείς να την έχεις σε 2 διαστάσεις, τέρμα, ολα αυτα είναι οπτικά τρικ για την ψευδαίσθηση του βάθους. 3D μονο ολογραφικό, παρτε το χαμπάρι.
Kαι τα ολογραματα οπτικά τρικ είναι,το αυθεντικο 3d ειναι στη πραγματικότιτα οποτε εδω μηλάμε για 3d σε οθόνες οι οποιες προφανώς ειναι 2D αρα ναί μηλαμε για 3d ψευδάισθιση με την οποια τεχνολογία/τεχνοτροπια χρησιμοποιει ο εκαστοτε κατασκευστης.
 
Πίσω
Μπλουζα