Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Άρχισε να ψάχνεις για φορτηγό Wally...Wally είπε:Στο επομενο ρετρο project του Plink(ελπιζω οτι θα τα καταφερει παλι) θα ερθουμε σπιτι σου με φορτηγο και θα σε φορτωσουμε μαζι με τα arcades σου.
E καλά, όχι και "Η κονσόλα". Οι λόγοι που απέτυχε ήταν όπως προαναφέρθηκε κυρίως η υψηλή τιμή του και το λανσάρισμά του ως multimedia μηχάνημα αντί για παιχνιδομηχανή. Η ιστορία έχει δείξει ότι αν ζητάς ένα κάρο λεφτά για ένα μηχάνημα με...κρίση προσωπικότητας θα αποτύχεις (βλέπε CD-i, CDTV, 3DO, PS3). Οι γονείς απλά αγόραζαν στα παιδιά τους ένα SNES ή ενα MD που ήταν πολύ φθηνότερα και είχαν μεγαλύτερη και καλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών.Shinobi είπε:ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με 3DO ούτε έχω δεί κανένα game! αλλά όπως έχω ακούσει να λένε διάφοροι ήταν Η κονσόλα! γιατί άραγε δε πέτυχε?
Οντως,αλλα και το Playstation1 ηταν ουσιαστικα ενας hardware assisted software renderer.Leon είπε:Το 3DO δεν είχε dedicated hardware για 3D acceleration.