akmakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 101
Βρε συ...ανέβασε καμία φώτο να γουστάρουμε!!!!!!nkarytia είπε:BTW, Μόλις μου ήρθε ο 128 με κόκκινα το "Sinclair" και το "ZX Spectrum +" (και το 128Κ φυσικά).
Βρε συ...ανέβασε καμία φώτο να γουστάρουμε!!!!!!nkarytia είπε:BTW, Μόλις μου ήρθε ο 128 με κόκκινα το "Sinclair" και το "ZX Spectrum +" (και το 128Κ φυσικά).
nkarytia είπε:Ευχαριστώ!Σκεφτόμουν αυτά που μου έλεγες σε ένα άλλο thread για τη μεμβράνη. Παρ' όλο που δείχνει σαν καινούριος (πεντακάθαρος, χωρίς σημάδια και 100% λειτουργικός) να του αλλάξω τη μεμβράνη τώρα, ή να περιμένω να τα φτύσει πρώτα;
Θα ανεβάσω φωτό από μέρα σε μέρα. Περιμένω το καλώδιο για το κινητό μου (ναι, δεν έχω ακόμα ΨΦΜakmakas είπε:Βρε συ...ανέβασε καμία φώτο να γουστάρουμε!!!!!!
Μετά από τριών ημερών παιχνίδι το πλήκτρο Ρ παρέδωσε πνεύμα. Μήπως θυμάσαι το link απ' όπου μπορούσε κανείς να αγοράσει μεμβράνη; Μα την Παναγία θα του αλλάξω τη μεμβράνη και θα τον βάλω στο κουτί του!gtsamour είπε:Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεφτείς αφού λειτουργεί ΟΚ. Όταν και αν χαλάσει τότε παίρνεις.