6128 Ερωτηση για μεμβρανη και 3"

Μιας και το πιάσαμε καλά το θέμα, ας το τελειώσουμε και όμορφα για όσους θελήσουν να κάνουν ότι έκανε ο φίλος μας. Δηλαδή αλλαγή ιμάντα και διόρθωση αν έχουμε χάσει τον πύρο σε ΕΜΕ-156. ;)

------------------------------------------------------------------

14365067.jpg


43183316.jpg


54970091.jpg


35280008.jpg


98530928.jpg


53536012.jpg


72476018.jpg


31043065.jpg
 
vangel είπε:
Το πρόβλημά σου απ'ότι είδα στην φωτό που έχεις ανεβάσει στο post με το calibration, έχει να κάνει με τον μηχανισμό.Χρειάζεσαι έναν οδηγό ώστε να ξέρει η κεφαλή πότε θα σταματήσει για να κεντράρει. Παραθέτω φωτό για να καταλάβεις. Είναι κάτι που λείπει από το drive σου και δεν το είδα στην φωτό σου...

Έχω spare όμως αν χρειαστείς και μπορώ να στο φτιάξω.

p1010388.jpg
οντως vangel δεν εχει τετοιο κοφτη. και πραγματικα μου εκανε εντυπωση που ενω προσπαθουσε να διαβασει τη δισκετα, η κεφαλη τερματιζε πανω. αν εισαι αθηνα, μπορω να στο φερω να το δουμε μαζι αν δεν εχεις αντιρηση βεβαια. επεισης αν εχεις και spare ιμαντα να μου δωσεις. φυσικα θα σε πληρωσω :)

να και ο ασθενης που φαινεται χωρις το εξαρτημα που λες

 
Παιδια, υπαρχει λογος που υπαρχουν ΕΙΔΙΚΑ λαδια για τετοιες δουλειες. Το ελαιολαδο ειναι πολυ παχυ για τετοιες δουλειες και μετα απο λιγο πιανει μακα. Να μην λεμε και ο,τι θελουμε, αφου τον φτιαχνει που τον φτιαχνει, γιατι να βαλει μπελαδες στο κεφαλι του και να αναρωτιεται τι φταιει αργοτερα;; Παμφθηνα ειναι τα λαδια λιπανσης ετσι κι αλλιως...

Οσο για τον πειρο, μην στεναχωριεσαι και τοσο, εκτος κι αν θελεις να κανεις δουλεια με τον ΣιΠιΣι σου :)
 
Μια συμβουλή φίλε vangel: Oι αξιoλογότατες αυτές photos που παρέθεσες,δυστυχώς θα χαθούν εν καιρώ από το imageshack.

Kάνε λοιπόν ένα κόπο να τις ανεβάσεις στον δικό μας server,βλέποντας εδώ ;)
 
Στείλε μου pm με κινητό. Θα σε πάρω Κυριακή. Θα πρέπει να μου το αφήσεις μια μερούλα να κοιτάξω και πιθανό ράγισμα στο μαγνητάκι. Δεν θέλω λεφτά. Θα σου το φτιάξω να χαίρεσαι τον amstradako σου. ;)

Ok manos θα το κάνω. :)
 
Δε διάβασα όλο το θρεντ γιατί δεν έχω χρόνο (είμαι σε ξένο πισί), αλλά ο πίρος χρειάζεται.

Φίλε vangel θα σε συμβούλευα το ποστάκι σου πιο πάνω με τις ωραίες φωτό να το κάνεις θρεντ στο φορουμ Retro Μαστορεματα!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα