8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Off 2: Αθήνα 8-9 Νοεμβρίου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας alkis21
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Αντιδράσεις
213
Αγαπητοί φίλοι,

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ζαφόλια το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Off 2. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 παίκτες από 10 χώρες. Όλοι οι αγώνες γίνονται σε Amiga.

Όσοι ενδιαφέρονται να αγωνιστούν είναι ευπρόσδεκτοι. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε αυτή τη σελίδα.

Τα τουρνουά της KOA αφορούν περισσότερο τη διασκέδαση και λιγότερο το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να σας ανησυχεί αν έχετε καιρό να πιάσετε joystick στα χέρια σας. Στα παγκόσμια υπάρχουν παίκτες όλων των δυνατοτήτων και όλοι είναι καλοδεχούμενοι ανεξαρτήτως του πόσο καλά παίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό topic του forum της Kick Off Association. Η συμμετοχή κοστίζει 35 Ευρώ, καθώς με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καλύψουμε τα έξοδα της διοργάνωσης (ενοικίαση χώρου, τρόπαια κτλ), δεν υπάρχει οικονομικό όφελος για κανέναν εκ των διοργανωτών.

Να παιξω αποκλειεται (θα γελαει ολο το Zafolia και οι γυρω συνοικιες) αλλα θα ερθω να παρακολουθησω αν υπαρχει προβλεψη περι κερκιδας...

Ειναι το ΣΚ που διεξάγεται η DTE :(

Εννοείται πως κι όποιος θέλει να έρθει απλά για να παρακολουθήσει -και να στηρίξει την προσπάθεια για το 4ο Ελληνικό χρυσό μετάλλιο!- είναι ευπρόσδεκτος.

Μάλλον θα είμαι και εγώ εκεί σαν θεατής, μια και τα ποδοσφαιράκια ποτέ δεν μου άρεσαν. Θα έχει κλίμα παλιών καλών ημερών πάντως. Αυτό και μόνο φτάνει.

Thorn Thorn Thorn!

(aka kRadD kRadD kRadD)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ καλη προσπαθεια!

Μακαρι να γινοταν αυτο και με αλλα παιχνιδια.

Εγώ εννοείται ότι θα είμαι και θα παίξω. Είμαι μέτριας δυναμικότητας, αλλά κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά θα κόψω βαθμούς από τον Άλκη.

Από το πατριωτάκι σου θα βρεις να κόψεις ρε Βαγγέλη; Κοίτα να νικήσεις κανέναν ξένο!

Μια και πλησιάζει ο καιρός, είπα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες:

Η επίσημη μπλούζα της διοργάνωσης (μπροστά)

WCShirtFrontSmall.jpg

Η επίσημη μπλούζα της διοργάνωσης (πίσω)

WCShirtBackSmall.jpg

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής (και τελευταίος αρχισυντάκτης του Pixel πριν κλείσει), Σπύρος Παράσχης

Rome106.jpg

Οι παίκτες της περσινής διοργάνωσης στη Ρώμη

Rome145.jpg

Το promotion video της Ελληνικής υποψηφιότητας (όταν κάναμε ψηφοφορία για την ανάδειξη της πόλης που θα διοργανώσει το παγκόσμιο)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FFkC5y9wL78]YouTube - KOA - 2008 World Cup bids - Greece

And the winner is ....Athens!

Kalhspera Ellada....Kalhspera Athina! :D :D:D:D:D

Τα κορίτσια τα προμήθευσε και αυτά ο Vag ή μόνο το μαγαζί έβαλε αυτός; :diablotin:

Η κολλητή μου (Σάντρα) κι η κουμπάρα μου (Πέννυ) ήταν δική μου ευγενική προσφορά. Ο Vag μόνο retro κορίτσια μπορεί να προσελκύσει...:biglaugh:

alkis21 είπε:
Ο Vag μόνο retro κορίτσια μπορεί να προσελκύσει...:biglaugh:
Μπορώ ό,τι κορίτσια θέλω, αλλά είμαι παντρεμένος... έχω τρελές ευκαιρίες τελευταία (που όμως δεν θα είχα αν δεν ήμουν παντρεμένος).

Από την άλλη, προτιμώ τις retro κυρίες, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Όσον αφορά το ντέρμπυ με τον Άλκη, δεν θα κάτσω να χάσω, αλλά αλήθεια ελπίζω να κόψω βαθμούς από τα υπόλοιπα φαβορί (εκτός των Ελλήνων).

Υπαρχει περιπτωση να προμηθευτουμε κανα τετοιο μπλουζακι και μεις οι απ εξω?Φυσικα με το αναλογο κοστος!

Αν δεν σε πειράζει να έρθεις να το πάρεις στις 8/9, ευχαρίστως. Στείλε μου ΡΜ...

Έφτασε η ώρα παίδες... κι εγώ ξύπνησα χαράματα για να πάω τους βάρβαρους στην Ακρόπολη!
c015.gif
Ελπίζω να βρω την είσοδο...

Περάσαμε υπέροχα, όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλή παρέα και καλοί αντίπαλοι.

Στους τελικούς παρακολουθήσαμε δυο ανεπανάληπτα παιχνίδια, ήμουν τυχερός που ήμουν εκεί (αυτή τη φορά).

Πίσω
Μπλουζα