8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Off 2: Αθήνα 8-9 Νοεμβρίου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας alkis21
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχουμε τίποτα νεώτερα? Κάνας "δικός μας" στο βάθρο?

Έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από εδώ είμαστε του sensible. :D

Ξέρει κανείς πως πήγε ο kRadD?

telonio είπε:
Έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από εδώ είμαστε του sensible. :D
Πολύ σωστό αυτό Μάριε ! :D

(ΒΤW,εγώ φρόντισα και προμηθεύτηκα ένα ακόμη tomahawk,οπότε κανονίστε,από Χριστούγεννα και μετά,που θα μπουν τηλεόραση και σαλόνι στο σπίτι μου,θα σας καλώ σπίτι για ατελείωτα παιχνίδια...!!

Θα μπορούν μάλιστα να λειτουργούν ταυτόχρονα και η Α500 και η Α1200,μόλις προμηθευτώ ένα ακόμη RGB to SCART cable.... ;) )

GIANNI TORCHIO IS THE 2008 WORLD CHAMPION!
by Robert Swift on Sun Nov 09, 2008 5:29 pm

I hope to keep this updated.....

SIlver Cup Final

RESULT

George Ka 4 -5 Rodolfo M

Semi Final 1st Leg

RESULT

Dagh N 7 - 5 Alkis P

Semi Final 1st Leg

RESULT

Panayotis P 2 - 7 Gianni T

Semi Final 2nd Leg

RESULT

Alkis P (5) 1 - 12 (7) Dagh N

Semi Final 2nd Leg

RESULT

Gianni T (7) 8 - 3 (2) Panayotis P

3/4 Place Playoff (1 leg)

RESULT

Alkis P 8 - 3 Panayotis P

Final 1st Leg

RESULT

Dagh N 6-4 Gianni T

Final 2nd Leg

RESULT

Gianni T 8-2 Dagh N (12-8)

GIANNI IS THE CHAMPION!
http://www.ko-gathering.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=15152

Alkis - Dagh 1-12;;;;; Ημαρτον!!! :eek: Αυτός ο Dagh σίγουρα θα κοιμάται με ενα tomahawk στο μαξιλαρι του!

manos426f είπε:
(ΒΤW,εγώ φρόντισα και προμηθεύτηκα ένα ακόμη tomahawk,οπότε κανονίστε,από Χριστούγεννα και μετά,που θα μπουν τηλεόραση και σαλόνι στο σπίτι μου,θα σας καλώ σπίτι για ατελείωτα παιχνίδια...!!Θα μπορούν μάλιστα να λειτουργούν ταυτόχρονα και η Α500 και η Α1200,μόλις προμηθευτώ ένα ακόμη RGB to SCART cable.... ;) )
Μάνο δεν βλέπω την ώρα!

telonio είπε:
Μάνο δεν βλέπω την ώρα!
21:23 είναι ρε...!! :D

(Κρύωσες ε ; :D )

Κι ο Amigos κι ο Rygar θα είναι μέσα φαντάζομαι,οπότε την έχουμε έτοιμη την τετράδα !

Αν και....άκουσα ότι θέλουν να συμμετάσχουν και οι αξιότιμοι Wally,Shock και keeper7k !! :D

Αν με δειτε σε KO και Sensi θα με στειλετε για αναπηρικη συνταξη...

Οπότε κάνε προπόνηση! ;)

Εντάξει Πάνο,έκλεισε,θα σε τραβήξουμε και με το ζόρι αν χρειαστεί..!!!

(Εμ,ξέχασα να σου μιλήσω κιόλας για την "καυτή" γειτόνισσά μου,ακριβώς εκεί που βλέπει η μπαλκονόπορτα του σαλονιού...!! :D )

Καλα πιστευω οτι με μονο κινητρο το ευ αγωνιζεσθαι,θα ερθω!

Μιλαμε για Cougar μιστερ Μανο? :D

Shock είπε:
Έχουμε τίποτα νεώτερα? Κάνας "δικός μας" στο βάθρο?
Κατάφερα και πήρα το χάλκινο μετάλλιο... που ήταν και το μέγιστο που θα μπορούσε να κάνεις ένας φυσιολογικός ανθρωπάκος αφού οι Gianni & Dagh φέτος ήταν από άλλο πλανήτη! Πάντως ήταν όλα μαγικά και περάσαμε τέλεια.

alkis21 είπε:
οι Gianni & Dagh φέτος ήταν από άλλο πλανήτη!
Οι Άλκης, Σπύρος, Νίκος, Παναγιώτης είναι από άλλον πλανήτη. Οι Gianni και Dagh είναι από άλλο ηλιακό σύστημα!

Πάντως έπαιξα με τον Dagh ένα παιχνίδι (13-0) και χάσαμε καί οι δύο κάμποσες ευκαιρίες. Στο παιχνίδι με τον Άλκη όμως ήταν ρομπότ, δεν έχασε τίποτα. Τον Gianni τον θυμάμαι από ένα τουρνουά στο Λονδίνο (London Marathon), το οποίο και είχε πάρει, αλλά τώρα έφτασε σε άλλο επίπεδο. Γκολ με το τσουβάλι τώρα βάζουν πολλοί (υπερ)παίκτες, αλλά τη δικιά του άμυνα δεν την έχει κανένας.

Αξίζει να σημειώσω και την παρουσία μιας παίκτριας, η οποία μάλιστα κατάφερε να αποφύγει την τελευταία θέση στο game of shame. Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι ο Dagh έπαιζε πάντα έχοντας δύο μαξιλάρια στην καρέκλα του. Τέλος θέλω να τονίσω ότι όσοι παίξανε(με) στο Group C τη δεύτερη μέρα ήταν άψογοι, με πολύ χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, αυτοκαταστροφής και αυτογκόλ. Πολύ πλάκα. Εγώ την δεύτερη μέρα πάντως έβγαλα το άχτι μου, σκοράροντας κατά βούληση, εκτός από δύο κρίσιμα παιχνίδια, στα οποία οι διαιτητές ήταν πουλημένοι.

Οι Άγγλοι Kick-off-άδες με προσκάλεσαν στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο (ξέροντας ότι η γυναίκα μου είναι από εκεί), ώστε να διεκδικήσω τον τίτλο του Άγγλου πρωταθλητή. Παραδόξως δεν έπαιξα με κανέναν τους αυτή τη φορά...

"Γιαβόλ"

Πίσω
Μπλουζα