Πολύ σωστό αυτό Μάριε !telonio είπε:Έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από εδώ είμαστε του sensible.
http://www.ko-gathering.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=15152GIANNI TORCHIO IS THE 2008 WORLD CHAMPION!
by Robert Swift on Sun Nov 09, 2008 5:29 pm
I hope to keep this updated.....
SIlver Cup Final
RESULT
George Ka 4 -5 Rodolfo M
Semi Final 1st Leg
RESULT
Dagh N 7 - 5 Alkis P
Semi Final 1st Leg
RESULT
Panayotis P 2 - 7 Gianni T
Semi Final 2nd Leg
RESULT
Alkis P (5) 1 - 12 (7) Dagh N
Semi Final 2nd Leg
RESULT
Gianni T (7) 8 - 3 (2) Panayotis P
3/4 Place Playoff (1 leg)
RESULT
Alkis P 8 - 3 Panayotis P
Final 1st Leg
RESULT
Dagh N 6-4 Gianni T
Final 2nd Leg
RESULT
Gianni T 8-2 Dagh N (12-8)
GIANNI IS THE CHAMPION!
Rygar είπε:Alkis - Dagh 1-12;;;;; Ημαρτον!!! Αυτός ο Dagh σίγουρα θα κοιμάται με ενα tomahawk στο μαξιλαρι του!
Μάνο δεν βλέπω την ώρα!manos426f είπε:(ΒΤW,εγώ φρόντισα και προμηθεύτηκα ένα ακόμη tomahawk,οπότε κανονίστε,από Χριστούγεννα και μετά,που θα μπουν τηλεόραση και σαλόνι στο σπίτι μου,θα σας καλώ σπίτι για ατελείωτα παιχνίδια...!!Θα μπορούν μάλιστα να λειτουργούν ταυτόχρονα και η Α500 και η Α1200,μόλις προμηθευτώ ένα ακόμη RGB to SCART cable.... )
21:23 είναι ρε...!!telonio είπε:Μάνο δεν βλέπω την ώρα!
Κατάφερα και πήρα το χάλκινο μετάλλιο... που ήταν και το μέγιστο που θα μπορούσε να κάνεις ένας φυσιολογικός ανθρωπάκος αφού οι Gianni & Dagh φέτος ήταν από άλλο πλανήτη! Πάντως ήταν όλα μαγικά και περάσαμε τέλεια.Shock είπε:Έχουμε τίποτα νεώτερα? Κάνας "δικός μας" στο βάθρο?
Οι Άλκης, Σπύρος, Νίκος, Παναγιώτης είναι από άλλον πλανήτη. Οι Gianni και Dagh είναι από άλλο ηλιακό σύστημα!alkis21 είπε:οι Gianni & Dagh φέτος ήταν από άλλο πλανήτη!