Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.885
ΘΕλω να ρωτησω τους μεγαλυτερους
Κατα τη δεκαετια του 80, θυμαστε τι franchise κυκλοφορουσε στην Ελλάδα απο Star Wars?
Αυτα που θυμαμαι ειναι:
*Καποια τευχη του Superboy ειχαν την Επιστροφη των Τζενται σε συνεχειες
*Η Μαρβελ Σταρ Κομικς δημοσιευε ιστοριες των Ντροιντς και των Σνιφελ (Ewoks)
*Ακουγα συχνα το θεμα του ΠτΑ σε επανεκτελεση ντισκο, σε τηλεοραση και εμπορικα κεντρα. Προκειται για τη συλλογη 'Star Wars and other Galactic Funk'
*Ειχαν παιξει σχετικα επεισοδια στο Μαπετ Σοου με τον Μαρκ Χαμιλ
*Επισης εχω αχνες εικονες απο παιχνιδια και αυτοκολητακια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Η πρωτη μου επαφη με ΠτΑ ηταν πολυ μεγαλυτερος, αλλα ακομα και πριν απο αυτο, η ολη εννοια 'Πολεμος των Αστρων' εστω και σαν ονομα μου χτυπουσε πολυ εντονα, οποτε προσπαθω να θυμηθω τι ερεθισματα ηταν αυτα!
Αν θυμαστε η αν ακομα καλυτερα ειχατε αγορασει κανενα συλλεκτικο προιον, πειτε
Κατα τη δεκαετια του 80, θυμαστε τι franchise κυκλοφορουσε στην Ελλάδα απο Star Wars?
Αυτα που θυμαμαι ειναι:
*Καποια τευχη του Superboy ειχαν την Επιστροφη των Τζενται σε συνεχειες
*Η Μαρβελ Σταρ Κομικς δημοσιευε ιστοριες των Ντροιντς και των Σνιφελ (Ewoks)
*Ακουγα συχνα το θεμα του ΠτΑ σε επανεκτελεση ντισκο, σε τηλεοραση και εμπορικα κεντρα. Προκειται για τη συλλογη 'Star Wars and other Galactic Funk'
*Ειχαν παιξει σχετικα επεισοδια στο Μαπετ Σοου με τον Μαρκ Χαμιλ
*Επισης εχω αχνες εικονες απο παιχνιδια και αυτοκολητακια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Η πρωτη μου επαφη με ΠτΑ ηταν πολυ μεγαλυτερος, αλλα ακομα και πριν απο αυτο, η ολη εννοια 'Πολεμος των Αστρων' εστω και σαν ονομα μου χτυπουσε πολυ εντονα, οποτε προσπαθω να θυμηθω τι ερεθισματα ηταν αυτα!
Αν θυμαστε η αν ακομα καλυτερα ειχατε αγορασει κανενα συλλεκτικο προιον, πειτε
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: