H πρωτη υπογραφη οπου ειχα στο φορουμ ηταν ''Bring back the 80s!!!'' oποτε καταλαβατε τι ψηφισα.Αυτη τη δεκαετια μεγαλωσα σαν παιδι και εφηβος, ενω μεγαλο αποθημενο θα μου μεινει που δεν την εζησα και στην ακμη της νεοτητας μου (αν και την εζησα στη δεκαετια του 90 και δεν με χαλασε αυτο).Οι παλιοτεροι φιλοι και συγγενεις μου το εχουν επιβεβαιωσει αυτο.Oλα ηταν ομορφα.
Καταρχην τα περισσοτερα παιχνιδια οπου ειχα και αγαπησα ανηκουν σε αυτη τη δεκαετια:Blackstar, motu, G.I.Joe, Trasformers, Καστρα και Πολιορκητες και δε συμαζευεται.
Επειτα ειναι και το αλλο η μουσικη.Μεγαλωσα με hard rock και heavy metal η χρυση δεκαετια οπου τα παντα εγιναν τοτε.Η αγαπημενη μου μουσικη γεννουσε σαν κουνελα συνεχως καινουργια ειδη με τα αναλoγα υποειδη για να μη μιλησω για της τεραστιες μπαντες και τις πελωριες δισκαρες οπου κατακτησαν το συμπαν.Φυσικα εγινα μεταλλας με τι αλλο;Το Poison του Αlice Cooper.
Oχι οτι στα υπολοιπα ειδη δεν υπηρχαν αξιολογοι μουσικοι και κυκλοφοριες τουναντιον!!
Επειτα ειναι οι γυναικες:Καλεση, Ασικη, Φιλινη, Πρεβεδωρου, Μπαρκα, Βενετη, Γαβριηλ και δε συμαζευεται!!Για να μη μιλησω για τις ξενες κουκλαρες οπου βλεπανε τα ματακια μας τοτε.
Τα σηριαλ και τα κινουμενα σχεδια/ανιμε οπου βλεπαμε μικροι.Αν ξεκινησω λιστα δεν θα τελειωσω ουτε σε δεκα σελιδες.
Οι παιχταραδες οπου βλεπαμε στο ποδοσφαιρο με μεγαλη αδυναμια στον τεραστιο Εnzo Francescoli!!! και τη μεγαλη μου αγαπη τη River Plate!!!Aν και τους ανακαλυψα και τους δυο το ιστορικο ετος 1995(ρετρο just που λενε).Οι σημερινοι ποδοσφαιριστες ειναι τιγκα στα percing και στα ταττοο μοιαζωντας περισσοτερο με gangsta συμμοριτες...Οι παλιοι ηταν και πιο ανθρωπινοι και γηινοι με τις χαιτες τους...
Οι κονσολες και τα arcades με τις τελευταιες αναλαμπες στα μεσα της επομενης δεκαετιας.
Οσον αφορα την δεκαετια του 90 μπορω να πω πως μπηκε δυναμικα αλλα απο τα μεσα προς τη ληξη της αρχισαν τα πραματα σιγα σιγα να χανουν την ταυτοτητα τους.Τιποτα το καινουργιο ενα συνεχομενο revival αποδειξη οτι οι ιδεες μας τελειωσαν για κατι φρεσκο.Ο κοσμος αρχισε σιγα σιγα να αποπροσανατολιζεται και να ειναι μονοπλευρος και μονοχνωτος.
Τωρα συνειδητοποιησα οτι εκανα καταθεση ψυχης!!!Εκ των υστερων ζητω συγνωμη για την πολυγραφολογια μου.Με χαρα βλεπω οτι στο δημοψηφισμα ειμαστε περισσοτεροι!!!
Vamos 80s!!!!! :d@redevil
@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil