Φίλε Tantalos έχεις δίκιο για τους PSB ότι βγάζουν ακόμα ωραία κομμάτια αλλά είναι προσωπική αδυναμία οι Depeche. Και ο noxrider έχει εν μέρει δίκιο (είναι παραπάνω από σκέτη pop αλλά είναι και pop!) Αυτό το λέγαμε υπερσύνολο στα μαθηματικά!(ακόμα είμαι φύτουλας..)tantalos είπε:Αν και απόψεις σαν τη δικη μου ειναι παντα υποκειμενικες, νομιζω ότι και οι PSB βγαζουν ακομα καταπληκτικα κομματια. Το "Yes", τελευταιο τους album μεχρι σημερα, είναι απλά κορυφαίο... Σε αντίθεση με το τελευταιο πόνημα των DM που δε με πολυ-εντυπωσιασε (και σημειωτέον, μου αρεσουν παρα πολυ οι DM)
Αυτά, συγνωμη αν εφυγα εκτος θεματος
Αυτο ηθελα και εγω να το γραψω..αλλα φοβηθηκα μη με παρουν με τις πετρες. Εχει πιο πολυ το electro στοιχειο απο οτι τα υπολοιπα groups... In my humble opinionnoxrider είπε:Depeche Mode(αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι pop).
ΕΕΕΤΣΙ!!!!!!!!!thanos75 είπε:Depeche Mode, και από εμένα...έγραψαν και γράφουν ιστορία ακόμαI just can't get enough of them
Iσως γιατι καταφεραν συνεχως να εξελισουν τον ηχο τους, "τραβοντας" και αλλο κοσμο να τους ακουσει... περισσοτερες γενιες δηλαδη απο αυτη των 80s.Wally είπε:Συμφωνω. Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι οι Depeche Mode εχουν τοσους οπαδους...
Ακριβώς γι αυτό, δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα.Opeth είπε:Iσως γιατι καταφεραν συνεχως να εξελισουν τον ηχο τους, "τραβοντας" και αλλο κοσμο να τους ακουσει... περισσοτερες γενιες δηλαδη απο αυτη των 80s.
Λιγα groups ειναι τοσο διαχρονικα οσο αυτοι.