Aγαπημένο pop soundtrack των 80s

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tsalk
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aγαπημένο pop soundtrack των 80s

• Electric dreams OST

Ψηφοφορίες: 1 100,0%
  • A view to a kill OST

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Top Gun OST

• Rocky III OST

• Metropolis OST

• Against all odds OST

• Flashdance OST

• Dirty dancing OST

• Footloose OST

• Ghostbusters OST

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    1

tsalk

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
976
Για να δούμε πιο είναι το δημοφιλέστερο soundtrack των 80s.

Oι επιλογές είναι βέβαια αρκετές, αλλά δυστυχώς όπως καταλαβαίνεται δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα πάντα.

Ξεκινάμε λοιπόν....

1. Electric deams 1984 Together in electric dreams

Είμαι μεταξύ του flashdance και electric dreams. Θα ψηφίσω το δεύτερο γιατί μου αρέσει λίγο περισσότερο.

Έκανα την αρχή με ένα αγαπημένο κομμάτι, όσο και η ταινία που το συνοδεύει. Love kills και Metropolis του κορυφαίου Fritz Lang (1927). Όσοι δεν είδατε την ταινία σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ωχ ωχ ωχ.... Σκοτωμός!

Εξαιρετικά soundtracks, ανυπέρβλητες ταινίες!

Δεν μπορώ να επιλέξω παιδιά... I guess θα απέχω, δυστυχώς...

Metropolis φυσικά από Giorgio Moroder.Αν και έχουν γίνει και καλύτερες προσπάθειες να "ντυθεί" το Metropolis με διαφορετική μουσική,αυτή του Moroder είναι πολύ καλή και με πολλούς καλλιτέχνες να συμμετέχουν(Freddie Mercury,Adam Ant,Bonnie Tyler,Pat Benatar κτλ.)

http://www.youtube.com/watch?v=MLUo2UQxSts

Το soundtrack της ταινίας Conan The Barbarian του Βασίλη Πολυδούρη.

Δυστυχώς δεν υπάρχει στην ψηφοφορία.

Δεν θα ήμουν hardware freak αν δεν αγαπούσα το "electric dreams" !!!!!!!!!!!!!!!

Μetropolis και η δική μου επιλογή. Απλά εξαιρετικό soundtrack χωρίς να θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα.

Άλλωστε και τα υπόλοιπα είναι πολύ αγαπημένα (σε μένα που τα διάλεξα τουλάχιστον)

Από την λίστα το view to a kill. Πολύ καλό κομμάτι. Αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και το soundtrack, από το Rocky 4. Ίσως, το καλύτερο της σειράς...

Δύσκολη επιλογή μεταξύ electric dreams, a view to a kill και ghostbusters...

Μάλλον ghostbusters.

Flashdance 1983 What a feeling!!!!!!!!

:)

Ghostbusters, είχα ξετρελαθεί τότε!

Νομίζω κιόλας ότι ήταν το πρώτο OST που αγόρασα ποτέ. Το έχω ακόμα αυτό το βινύλιο. :)

Είναι τόσα και τόσα που δεν είναι στην λίστα!

Cruel Summer (Karate Kid)

Axel F (Beverly Hills Cop)

Burning Heart / No Easy Way Out (Rocky IV)

Stand By Me (Stand By Me)

Don't You Forget About Me (The Breakfast Club)

:D :D:D

Λατρεμένα τα περισσότερα. Ήμουν ανάμεσα σε Love kills, Take my brath away και Electric dreams και τελικά ψήφισα το Electric dreams.

Για το Take my breath away έχει ενδιαφέρον ότι η πολύ μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού αυτού, ουσιαστικά κατέστρεψε το συγκρότημα των Berlin που το τραγούδησε. Ήταν ένα γκρουπ του εναλλακτικού ροκ που δεν μπόρεσε να αντέξει την τεράστια επιτυχία ενός τραγουδιού εντελώς διαφορετικού από το ρεπερτόριό του.

Ολα!! :D Αλλα θα βαλω το Dirty Dancing λόγω όμορφων αναμνήσεων ;) .

Κατα τη γνώμη μου τo Rocky IV ηταν καλύτερο απο το ΙΙΙ. Είχε μεσα hearts of fire και no easy way out. :headbangdude:

Παιδιά μην φοβάστε, θα κάνουμε και αγαπημένο soundtrack των 80s No2. (Nα βάλουμε περισσότερα soundtrack)

το τραγουδι του flashdance, τι μου θυμιζει, και τι δεν μου θυμιζει..αισιοδοξια σε γεμιζει, ολα όμως εξαιρετα..δεν μπορω να τα ακουσω απο τη βιβλιοθηκη, κριμα..

Dirty Dancing! :happyjump: Αν και όλα είναι αγαπημένα και συνδεδεμένα με υπέροχες παιδικές-εφηβικές αναμνήσεις! ::)

Flashdance-What a feeling, μου θυμίζει παιδικά πάρτυ και ένα κοριτσάκι στη Β Δημοτικού (που πήγαινα τότε) με το οποίο ήμουν ερωτευμένος! Φυσικά όλα είναι εξαιρετικά

flashdance-what a feeling από μένα.

ωραίο τραγουδάκι (... :sealed: ...) και έχω και ωραίες αναμνήσεις :D

Πίσω
Μπλουζα