Και αν είναι σε καλή ποιότητα και ανάλυση, όπως είναι μερικά από αυτά που πόσταρες, παίρνουμε όποια μας αρέσουν και τα εκτυπώνουμε σε sticker paper στο εκτυπωτή μας και τα χρησιμοποιούμε όπως παλιά (το κάνουμε καθαρά για προσωπική χρήση.)μου τα δανεισε ενας φιλος μου να σας τα δειξω και οποιος εχει σκανερ ας μας σκαναρει ολοκληρα τα παλια αλμπουμ απο κουκουρουκου θα ειναι ωραια να τα εχουμε εστω και σε ψηφιακη μορφη
Πολυ ωραιο..τι χρονια κυκλωφορησε?
το 2000Πολυ ωραιο..τι χρονια κυκλωφορησε?
οριακα χρονολογικα σε αυτα που μαζευω.κριμα που δεν το ειχα μικρος.αν δεν σε πειραζει μια φωτο για ματι μεσα?το 2000
Κάτω από τα συνημμένα ειναι δικά μου σχόλια.Ετσι οπως το έγραψα μοιάζει να τα έχει γράψει ο finally.Ζητω συγνώμη.Μου θύμισε υπέροχες στιγμές η ανάρτηση του και είδα και κάποια αυτοκόλλητα που δεν τα θυμόμουνα.μου τα δανεισε ενας φιλος μου να σας τα δειξω και οποιος εχει σκανερ ας μας σκαναρει ολοκληρα τα παλια αλμπουμ απο κουκουρουκου θα ειναι ωραια να τα εχουμε εστω και σε ψηφιακη μορφη
Προβολή συνημμένου 190267
Προβολή συνημμένου 190268
Αυτή την σειρά την θεωρώ ίσως την καλύτερη που έβγαλε η κουκουρουκου.Νομιζω είναι του 1986 αν θυμάμαι καλά.Αρκετα πρωτοτυπη και χαρακτηριστική του design στο σχεδιο που είχε αρχίσει να καθιερώνεται στην δεκαετία του '80 και ειδικότερα στο δεύτερο μισό της.Ειχε έντονο το ύφος του μοντέρνου.Ειχα αρκετά από τα αυτοκόλλητα αυτά αλλά κλασσικά χάθηκαν τα περισσότερα.Οταν σκέφτομαι 80s και αυτές οι εικόνες μου έρχονται στο μυαλό ανάμεσα σε άλλα.
Προβολή συνημμένου 190270
Αυτή την σειρά δεν την γνώριζα.Απο ποτέ ειναι;Φαίνεται υπέροχη.
Πολυ ομορφα!
Αν τυχον βρεθουν ποτε τα των 80ς τα δημοφιλη τοτε με Μαγια,Γουντι που θυμαται η Χουανιτα στην πρωτη σελιδα η αυτα του Ντισνεϋ που θυμαμαι εγω,το κλεισαμε το φορουμ...δεν υπαρχει τιποτα αλλο να γραψουμε.