pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 395
Μετα χαράς σας παρουσιάζω ένα απο τα πιο αγαπημένα μου ρετρο-αντικειμενα. Αν έχει οργιάσει η φαντασία μου με αυτόν τον κατάλογο. Ήταν το playboy της αθωότητας

Τον κατάλογο της Airfix. Τη Δεκαετία του '70 ειχε ο πατέρας μου επιχείρηση(διάφορες αντιπροσωπείες). Δυστυχώς μόλις μάζευε πελατεία του την τρώγανε οι εταιρίες που αντιπροσώπευε.Έτσι και απο Airfix είχε πουλήσει ελάχιστα σε βιβλιοπωλεία του Βόλου.
Βλέπετε και φωτό ένα απο τα δύο Airfix που τελικά αγόρασα(απο ΜΙΝΙΟΝ, σίγουρο), το Jaguar. Έχω και ένα F-16. Να πώ εδώ ότι τα συναρμολογούμενα είναι άλλος ένας εχθρός των μαμάδων.
Το F-16 έχει δεχτεί πολλά "χτυπήματα" κατά το ξεσκόνισμα...
Ο κατάλογος είναι γεμάτος σημάδια...σημειώναμε ποια θέλουμε...δηλαδή ΟΛΑ!!!
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω (αν υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι) να τα σκανάρω σελίδα-σελίδα.
edit: Με πάω πολύ...το ανεβάζω και μετά ψάχνω για χρονολογία....
1975 τελικά. Ποιο αρχαίο απο ότι νόμιζα.
http://www.vintage-airfix.com/catalogues.html
Το σκαναρισμα τελειωσε....ανεβαζω μερικες σελιδες και μαλλον οι υπολοιπες σε αλμπουμ...

Τον κατάλογο της Airfix. Τη Δεκαετία του '70 ειχε ο πατέρας μου επιχείρηση(διάφορες αντιπροσωπείες). Δυστυχώς μόλις μάζευε πελατεία του την τρώγανε οι εταιρίες που αντιπροσώπευε.Έτσι και απο Airfix είχε πουλήσει ελάχιστα σε βιβλιοπωλεία του Βόλου.
Βλέπετε και φωτό ένα απο τα δύο Airfix που τελικά αγόρασα(απο ΜΙΝΙΟΝ, σίγουρο), το Jaguar. Έχω και ένα F-16. Να πώ εδώ ότι τα συναρμολογούμενα είναι άλλος ένας εχθρός των μαμάδων.
Το F-16 έχει δεχτεί πολλά "χτυπήματα" κατά το ξεσκόνισμα...
Ο κατάλογος είναι γεμάτος σημάδια...σημειώναμε ποια θέλουμε...δηλαδή ΟΛΑ!!!
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω (αν υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι) να τα σκανάρω σελίδα-σελίδα.
edit: Με πάω πολύ...το ανεβάζω και μετά ψάχνω για χρονολογία....

http://www.vintage-airfix.com/catalogues.html
Το σκαναρισμα τελειωσε....ανεβαζω μερικες σελιδες και μαλλον οι υπολοιπες σε αλμπουμ...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: