- Αντιδράσεις
- 1.839
Καλησπερα. Συγνωμη αλλα αν δεν κανω λαθος το φορουμ λεγεται Retromania σωστα? Και εχει να κανει με οτιδηποτε αγαπησαμε στην 10ετια του 80 ετσι?. Αν δημιουργησα θεμα με τα αλπμουμ ζητω συγνωμη αλλα αν τιθεται πνευματικων δικαιωματων τοτε κανονικα οτι φωτογραφια ανεβαινει αυτοματα θεωρειται παρανομη! Γιατι να μην ζητησει πνευματικα δικαιωματα η Kenner, η Hasbro, η Playmobil, η Lego και ενα σωρο αλλες εταιριες που ανεβαινουν φωτογραφιες προιοντων τους? Κανονικα ουτε φωτο απο τις συλλογες μας θα πρεπει να ανεβαζουμε γιατι θα θεωρουνται αυτοματως παρανομες! Αλλωστε ουτε τα ανεβασα για εμποριο,ουτε εκλεψα την ιδεα της PANINI, ουτε το εκανα για κατασκευη η' εμπορια.Ειμαι σε ενα φορουμ που με εκφραζει γιατι ασχολειται με την αγαπημενη μου 10ετια του 80 και πραγματικα ειμαι χαρουμενος γι αυτο! Οτι εκανα το εκανα για να μοιραστω συναισθηματα και αναμνησεις με τα υπολοιπα παιδια που μεγαλωσαν την 10ετια του 80.Με ολο το σεβασμο που εχω στο φορουμ και στους δημιουργους του...ζητω συγνωμη και παλι αλλα απο τις φωτογραφιες που εχω ανεβασει στο προφιλ μου δεν προκειται να σβησω ουτε μια.