Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.844 Αντιδράσεις 4.520 11 Ιουλ 2010 #21 Σιγουρα δεν θα βρεις τετοιο link στο retromaniax μιας και αποτελει copyrighted υλικο.
GDK Retro Member Joined 4 Οκτ 2009 Μηνύματα 110 Αντιδράσεις 5 11 Ιουλ 2010 #22 Wally είπε: Σιγουρα δεν θα βρεις τετοιο link στο retromaniax μιας και αποτελει copyrighted υλικο. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... ok.. ζητω συγνωμη.
Wally είπε: Σιγουρα δεν θα βρεις τετοιο link στο retromaniax μιας και αποτελει copyrighted υλικο. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... ok.. ζητω συγνωμη.
GDK Retro Member Joined 4 Οκτ 2009 Μηνύματα 110 Αντιδράσεις 5 27 Ιουλ 2010 #23 geoanas είπε: Βάζεις ένα ποντικάκι στην CD32 και πριν το boot πατάς και κρατάς το δεξί πλήκτρο, βγαίνεις σε setup menu και ρυθμίζεις την CD32 σε PAL ! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... με δεξι πληκτρο μου βγαζει αυτη την εικονα Προβολή συνημμένου 5718 και με αριστερο αυτη Προβολή συνημμένου 5719 δεν μου εδωσε την επιλογη να κανω την κονσολα PAL. κατι δεν κανω σωστα; μιας και δεν εχω αλλη επιλογη παρα μονο τα 2 πληκτρα.
geoanas είπε: Βάζεις ένα ποντικάκι στην CD32 και πριν το boot πατάς και κρατάς το δεξί πλήκτρο, βγαίνεις σε setup menu και ρυθμίζεις την CD32 σε PAL ! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... με δεξι πληκτρο μου βγαζει αυτη την εικονα Προβολή συνημμένου 5718 και με αριστερο αυτη Προβολή συνημμένου 5719 δεν μου εδωσε την επιλογη να κανω την κονσολα PAL. κατι δεν κανω σωστα; μιας και δεν εχω αλλη επιλογη παρα μονο τα 2 πληκτρα.