Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Πρώτο πόστ μετά τις διακοπές μου, και ερωτώ : Πώς θα παίξεις sensible και kick off 2 με πλήκτρα ή με joypad ? Για να μήν πώ για κανα party games...
:animlaugh:Other_Reality είπε:Για να μήν πώ για κανα party games...
Maddog είπε:Έν αρχή ήν QAOPM. Μακάριοι οι μετεχειριούντες αυτό, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την Βασιλείαν των Παιχνιδιών.(εκ του κατά προφήτην Μαδδόγγιον Ευαγγέλιον, Κεφ. 1 Παρ. Α')
Nuff said.
αν και καθιστός μιλάς ορθά...Maddog είπε:Έν αρχή ήν QAOPM. Μακάριοι οι μετεχειριούντες αυτό, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την Βασιλείαν των Παιχνιδιών.(εκ του κατά προφήτην Μαδδόγγιον Ευαγγέλιον, Κεφ. 1 Παρ. Α')
Nuff said.
Αχά, τώρα ξέρω ποιον μπινελικώνω τόσο καιρό!: ΡWally είπε:Σε μια μεγαλη εφαρμογη που φτιαχνω/συντηρω χρονια τωρα, στο στησιμο/σχεδιαση παραστατικου τα πληκτρα για πανω-κατω-δεξια-αριστερα δεν ειναι τα βελακια
Εχω δεχθει πολλα πολλα τηλεφωνα να με ρωτησουν το λογο
Wally είπε:Σε μια μεγαλη εφαρμογη που φτιαχνω/συντηρω χρονια τωρα, στο στησιμο/σχεδιαση παραστατικου τα πληκτρα για πανω-κατω-δεξια-αριστερα δεν ειναι τα βελακια
Εχω δεχθει πολλα πολλα τηλεφωνα να με ρωτησουν το λογο
Μια χαρα θα επαιζα εγω sensible, οπως το επαιζα και στον 386 μου το 93-94. Και επαιζα και καλα. Μην κοιτας στα sensible gatherings που δε μπορω να σταυρωσω νικη! Αν ειχα πληκτρα...Other_Reality είπε:Πρώτο πόστ μετά τις διακοπές μου, και ερωτώ : Πώς θα παίξεις sensible και kick off 2 με πλήκτρα ή με joypad ?