Amos Basic

thx Shock καλο site αλλα οποιος τα scanaρει θα τα ηθελα
 
θυμάμαι πως οι AMOS BASIC ήταν το καμάρι της AMIGA στον τομέα του Basic oriented προγραμματισμού. Μπροστά από την εποχή της, όπως και πολλά Amiga καλούδια άλλωστε!
 
Έχω γράψει παιχνιδούλια...

Γειά σας. Κάπου μεταξύ του 1990-1994 είχα γράψει μερικά πράγματα με το AMOS, παιχνίδια και εφαρμογές. Εάν θέλετε, μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας. Πώς όμως να τα ανεβάσω; Σκέπτομαι την Rapidshare, αλλά ακόμη καλύτερα θα ήταν μια σελίδα που να τα φιλοξενεί, όπως της Lemon Amiga.

Anyway, υπάρχει μια ελληνική κρεμάλα, ένα ελληνικό wordfind, ένα ας πούμε arcade, conversion από παιχνίδι που είχα δεί κάποτε στον spectrum (?), και από εφαρμογές ένα πρόγραμμα που επεμβαίνει σε savegames για το Eye of the Beholder και ένα πρόγραμμα που σε βοηθάει να μάθεις τα σήματα για εξετάσεις αυτοκινήτου της εποχής εκείνης (αυτό έχει λίγο βρισίδι μέσα).
 
Καλωσήρθες φίλε. Οχι ρε, αυτά δεν είναι για Rapidshare. Θα σου πρότεινα να πας στα παιδιά στο http://www.amigahellas.gr και να κάνεις παρόμοιο ποστάκι και να ζητήσεις από τα παιδιά να κάνουν host τα προγράμματά σου. Ξέρεις πώς ψάχνουμε προγράμματα από Ελληνες;;;; Και γύρνα να μας πεις το λινκ μετά...
 
ναι στο amigahellas θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν αλλά γιατί όχι και απευθείας από το RS...
 
Για όποιον θέλει να ανεβάσει προγράμματα του ή modules από Noisetracker/Protracker και δε ξέρω τι άλλο, μπορεί να το κάνει απ' ευθείας στο Articles.

Δε χρειαζόμαστε Rapidshare και λοιπούς εξωσχολικούς
 
amos basic

καλισπερα και καλη χρονια

υπαρχει περιπτοσι να βρω

κανενα βιβλιο με την

amos basic

ευχαριστω
 
Στο "amos factory" νομίζω μπορείς να βρεις πράγματα, όπως και στο Google αν ψάξεις για amos (pro φυσικά μαζί με compiler) manual. Αν και έχω ακούσει οτι η blitz basic κάνει περισσότερα πράγματα (έχει και compiler).

Το "worms" έχει γραφτεί σε blitz basic.
 
Όπως ισχύει πάντα με τις γλώσσες προγραμματισμού, τα πάντα εξαρτώνται από τη δουλειά για την οποία τη θες. Η Blitz είναι σαφώς πιο ισχυρή σαν γλώσσα και πιο γρήγορη, ιδανική αν θες να κάνεις κάτι βαρβάτο όπως σχετικά low-level παρέμβαση στο Intuition του Workbench ή παιχνίδια στα 25FPS. Όμως είναι και πολύ πιο ζόρικη να τη μάθεις από ό,τι η Amos, επομένως αν απλά ζητάς να ασχοληθείς με μια γλώσσα προγραμματισμού στην Amiga για χόμπι, να προτιμήσεις τη δεύτερη.

Βιβλία μόνο στα Αγγλικά εννοείται, και πάλι δύσκολα θα βρεις... δεν θυμάμαι ποιο είχα διαβάσει εγώ αλλά ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό.
 
Shinobi θα ακουστω ξανθια, αλλα πως κατεβαζεται απο εκει; ΠΑτησα το κουμπι download κατω κατω αλλα δεν κατεβαινει zip αρχειο :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Πατάς πάνω όχι κάτω, εκεί που γράφει Download:AMOS Pro 2.0 (updated).zip 3,11 mb στο όνομα AMOS Pro 2.0 (updated).zip και κατεβαίνει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συγκίνηση. :)

Η AMOS ήταν εξειδικευμένη στο τι κάνει.

Η Blitz ήταν ΑΠΑΙΧΤΗ (και πιο πλήρης κατ' εμέ).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα