Θα έχεις τα μισά χρώματα. Το είχα κάνει παλία και είχα φάει τρελή φρική γιατί πίστευα ότι κάτι άλλο παίζει αλλά τελικά έτσι είναι. Θα έχεις 4 αποχρώσεις...καλά είναι μειώνει και το colour clashsinclair_jim είπε:είναι το μονόχρωμο αλλά θα πιάσει τόπο!
Μπορείς και διακρίνεις διαφορές. Εγώ δοκίμαζα την παλέτα που βγάζει ο +2 με Reset+Break και μου φαινόταν ότι από την μέση και μετά ήταν ίδια. Μετά έπαιζα και με basic και πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά στις αποχρώσεις. Αν έχω κάνει λάθος θα είμαι πολύ χαρούμενος. Γιατί το πράσιμο το μονιτοράκι είναι fetish όπως και να το δούμε.sinclair_jim είπε:Οχι!Ο spectrum δίνει όλα τα χρώματα (8+8=16) με αποχρώσεις του πράσινου
Αααα, παίζει κόλπο με τα χρώματα εκεί....μάλιστα μάλιστα. Ρε γμτ πως το είχα κάνει τότε. Thanks θα το κοιτάξω asap. Θα είναι ότι πρέπει το πράσινο το Monitoraki για τις monochrome photos με 8x1 pixel colour clash που δείχνει το ΜΒ02+....sinclair_jim είπε:Anestis Το καλύτερο που μπορούσα για σήμερα, πιστεύω να βγάζει άκρη:
![]()