Χα!Χα!Χα! misspepper (στα γράφω μικρά για να μην τα διαβάσουν οι υπόλοιπες!!!) φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει ένας μονόλογος Terry :hurrah: και μετά θα φτιάξω κάτι για τον Albert και την Juanita εμμ, την Candy ήθελα να πω...misspepper77 είπε:Κάλη μου Νέσσυ μπράβο έτσι... "απείλησέ μας" σε παρακαλώ ότι θα μας φτιάξεις κι άλλα βιντεάκια.lease: ....!!(Ε ψιτ ψιτ...να σου πω στο αυτί μην μας ακούσουν οι άλλες...Συνέχισε με Άντονυ!!!!!!
)
I can see what's happening...domniki είπε:Μα ο Αντονυ μωρακι δεν ειναι πολυ πολυ γλυκουλης???? Αχου, θελω να τον αγκαλιασω!!! :wub:
Τι βλεπεις καλη μου? Μα ο Αντονυ μωρακι ειναι πανεμορφος :cheers: Οπως και η Καντυ μωρακι ειναι τοσο γλυκουλα! Ο σκιτσογραφος εκανε τα μωρακια πανεμορφα: με τεραστια ματια και μικρα σωματα! Μηπως εχω ξεφυγει???nessie είπε:I can see what's happening...
![]()
Νessie,nessie είπε:Χα!Χα!Χα! misspepper (στα γράφω μικρά για να μην τα διαβάσουν οι υπόλοιπες!!!) φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει ένας μονόλογος Terry :hurrah: και μετά θα φτιάξω κάτι για τον Albert και την Juanita εμμ, την Candy ήθελα να πω...![]()
Δεν έχεις ξεφύγει domniki! Έχεις απόλυτο δίκιο! Μόνο που ξέχασες να αναφέρεις τον Tom! Τον Terry δεν τον αναφέρω, γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του!!!domniki είπε:Τι βλεπεις καλη μου? Μα ο Αντονυ μωρακι ειναι πανεμορφος :cheers: Οπως και η Καντυ μωρακι ειναι τοσο γλυκουλα! Ο σκιτσογραφος εκανε τα μωρακια πανεμορφα: με τεραστια ματια και μικρα σωματα! Μηπως εχω ξεφυγει???
Juanita, "φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει ένας μονόλογος Terry". Δηλαδή, αργεί λιγάκιJuanita είπε:Νessie,αυτό το θαυμάσιο,
υπέροχο, :sealed: μοναδικό, :cheers: ανεπανάληπτο, :dribble:εκπληκτικό, :fever: που ετοιμάζεις με τον Άλμπερτ αργεί;;;;; :shake:
O Tom ειναι αγαπημενος μου...και ποιος δεν ειναι θα μου πεις :wait2: Ε, τι να κανω που η Μιζουκι τους εφτιαξε τοσο υπεροχους ολους τους? Δεν υπαρχει τιποτα πιο τελειο απο εναν ανδρα πλασμενο απο το μυαλο μιας γυναικαςnessie είπε:Δεν έχεις ξεφύγει domniki! Έχεις απόλυτο δίκιο! Μόνο που ξέχασες να αναφέρεις τον Tom! Τον Terry δεν τον αναφέρω, γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του!!!![]()
Δεν υπαρχει τιποτα πιο τελειο απο εναν ανδρα πλασμενο απο το μυαλο μιας γυναικας![]()
Μα λογικο δεν ειναι? Ο τελειος αντρας υπαρχει μονο μεσα στο μυαλο μιας γυναικαςΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:
ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ;Death2Eliza είπε:πολυ γλυκο βιντεακι nessie, ευγε! αντε γιατι ολα τα αντονυ βιντεο στο youtube ειναι μνημοσυνα κ δεν την παλευω! αι σιχτιρι!
:acoustic: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... :acoustic:Death2Eliza είπε:domniki, αυτο σκεφτομουνα κ εγω, για τον τσιμπι αντονακι, ειναι ενα μικρο στρουμπουλο γιουβαρλακι με χοντρα μπουτακια!! γου τσου γουτσου..