pitsunami
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 15
Δοκιμασες να βαλεις ανταπτορα rca σε scart?Plink είπε:Μιας γίνεται αναφορά σε αυτές τις συλλογές, για να δω μήπως μπορείτε να με βοηθήσετεμε το πρόβλημα που έχω.
Πρόσφατα απέκτησα ένα NTSC CD32. Το συνδέω με RCA σε μια 29 THOMPSON CRT.
Λοιπόν, τα παιχνίδια του CD32 παίζουν μια χαρά, χωρίς να έχω παρατηρήσει προβλήματα.
Ωστόσο 2-3 συλλογές που δοκίμασα παίζουν ασπρόμαυρα.
Δοκίμασα πατώντας τα δύο πλήκτρα του ποντικιού να μπω στο start menu και άλλαξα το region, αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει...
Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη.
Καλή ιδέα, θα το δοκιμάσω και αυτό...vagosgta3 είπε:Δοκιμασες να βαλεις ανταπτορα rca σε scart?![]()
Εγω ειχα το ιδιο προβλημα στο ps2 οταν το πρωτοπηρα που και ειχε rca,και μου εδειχνε το ενα παιχνιδι ασπρομαυρο,και οταν το ειχα συνδεσει με το ανταπτορα μου το εδειχνε εχρωμο,δεν θυμαμαι αν ειχα κανει κατι αλλο εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε :wait2:
Λογικά το φτιάχνουν ακόμα.... :wait2: δεν ξέρω...επειδή όμως εμένα μου αρέσει το hardware ,την βρίσκω με το floppy και τις δισκέτες ετσι το πήρα!LIONHEART είπε:Φοβερο μηχανημα pitsunami δεν ειναι αδικα απο της μεγαλες αγαπες μου !! εχουν βγει κατι συλλογιες οπως ανεφερε ο maddog και σχεδον αχρηστεουν το παραπανω περιφεριακο... Αλλα αληθεια φτιαχνετε τετοιο floppy ακομα η απλως ετυχιε να το βρεις