Apple IPhone

Ακριβώς...ο κάθε ένας επενδύει τα χρήματα του εκεί που γουστάρει.Π.Χ Ο Γιώργος έχει σκάσει ένα κάρο χρήματα στο νέο του PC 8800 GTIRRGT 4GB μήμης κλπ..Τον Γιώργο του αρέσει αυτό..άλλος τα σκάει αλλού ρε αδερφέ.Το IPhone είναι μια εντυπωσιακή συσκευή με μεγάλη οθόνη και ζωντανά χρώματα..Τώρα για το GPS...μήπως υπάρχει και άλλη έκδοση iphone με GPS? είναι περίεργο γιατί όταν το δούλεψα είχε directory με λειτουργείες GPS και κάποιους χάρτες.
 
Agreed φίλτατε Θεσσαλονικιέ. Όσο για το GPS όχι δεν έχει, αυτό που είδες ήταν το google maps και είναι λίγο ειρωνεία που βάλανε αυτή την εντυπωσιακή εφαρμογή χωρίς GPS !!

Πάντως θα δούμε εντυπωσιακά πράγματα στο προσεχές μέλλον. Ήδη η HTC έβγαλε το touch που θυμίζει λίγο τον χειρισμό του Iphone σε συνδυασμό με τους κύβους του MacOS και του Linux.

Πάντως είναι εντυπωσιακό το πόσο έχει αντιγραφτεί αυτή η εταιρεία από το 1980 μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι έριξα θέμα για νέο thread,

Apple 1980-2007
 
Νομίζω ότι έριξα θέμα για νέο thread, Apple 1980-2007
Καιρός είναι να σε δούμε ξανά σε δράση με τα πάντα εμπεριστατωμένα και ενδιαφέροντα posts ;)

( .. τουλάχιστον όσον αφορά τα non pc :p )
 
Αντώνη μου δεν θα μπω σε μια διαδικασία διαφωνίας μαζί σου που θα καταλλήξει σε flame war όπως στο thread για το Crysis με εσένα VS Wally and Keeper.

Ο καθένας μας όπως του αρέσει σε αυτή τη ζωή, δεν πάμε να αλλάξουμε γνώμες σε κανένα.

Εσύ τα βλέπεις τα πράγματα πολύ σοβαρά ενώ εγώ τα έχω πάρει όλα στην πλάκα και δεν με ενδιαφέρει τίποτε. Και οι δυό μας έχουμε δίκιο από την δική του οπτική γωνία ο καθένας.

/Pooky over and out.
 
Αντώνη μου δεν θα μπω σε μια διαδικασία διαφωνίας μαζί σου που θα καταλλήξει σε flame war όπως στο thread για το Crysis με εσένα VS Wally and Keeper.
Δεν ειναι flame-war! Ειναι μια κουβεντα που ολοι κερδιζουμε κατι μεσα απο μια αρχικη διαφωνια!
 
Πάω στο thread για το Crysis! Δεν τα χάνω αυτά! :tease:
 
pooky είπε:
Αντώνη μου δεν θα μπω σε μια διαδικασία διαφωνίας μαζί σου που θα καταλλήξει σε flame war όπως στο thread για το Crysis με εσένα VS Wally and Keeper.
Για δείξε μου που είδες το flame. Αν κάθε φορά που συζητάμε και έχουμε διαφορετικές γνώμες αυτό το λέμε flame war δεν θα κάναμε κουβέντα

pooky είπε:
Ο καθένας μας όπως του αρέσει σε αυτή τη ζωή, δεν πάμε να αλλάξουμε γνώμες σε κανένα.
τότε Γιώργο γιατί λες φράσεις όπως

Ναι, χρεωθείτε καλά μου παιδιά μια περιουσία να αγοράσετε την παντόφλα.
Πλαστές ανάγκες από "πλαστικά" άχρηστα προϊόντα.
και πολλές φορές δεν είναι μόνο τι λες άλλα και πως το λες. Θα μπορούσες κάλεστα αυτό
Όσο για το GPS, ε ναι. Είναι ένα χαρακτηριστικό άκρως απαραίτητο τη σήμερον ημέρα. Μη τυχόν και χαθεί κανείς στο κτήριο της εταιρείας του, να μην ξέρει σε πιό γραφείο βρίσκεται!
να το γράψεις λιγότερο εριστικά. Απαξιώνεις όσους αγοράζουν GPS και όχι μόνο αυτό, το κάνεις με λίγο χοντροκομμένο τρόπο.Προσπαθεί να στο πει ο akmakas κομψά δε το πιάνεις. Προσπαθεί να στο πει ο Τελαμόνας το γυρνάς στο iMac του xalia (????????).

pooky είπε:
Εσύ τα βλέπεις τα πράγματα πολύ σοβαρά ενώ εγώ τα έχω πάρει όλα στην πλάκα και δεν με ενδιαφέρει τίποτε. Και οι δυό μας έχουμε δίκιο από την δική του οπτική γωνία ο καθένας.

Καλό απόγευμα και ήρεμα φίλε Αντώνη!!!!!!!! :)

/Pooky over and out.
Λέγοντας ότι έχεις πάρει μια κουβέντα που κάνουμε εδώ μέσα στην πλάκα ρίχνεις λίγο κουβέντα. Είναι σαν να μιλάμε μαζί και εγώ να σε έχω αρχίσει στο χάζι γιατί ... δε με ενδιαφέρει τίποτα (όπως λες παραπάνω).

Μια χαρά ήρεμος είμαι Γιώργο :)
 
Εδώ έχει μια μικρή παρουσίαση 1 2 και επίσης λέει για τα κλειδώματα κάτι,έκρινα πως μπορεί να βοηθήσει,ώστε να μην κλειδώσει κανένας από βλακεία αυτό το κινητό.
 
Έχω την αίσθηση οτι το iPhone δέχεται "επίθεση", τουλάχιστον στην Μεγάλη Βρετανία. Μέρα παρα μέρα διαβάζω όλο και κάτι αρνητικό σχετικά, π.χ σήμερα διάβασα οτι άγγλοι χειροπράκτες(; ) ισχυρίζονται οτι η χρήση του συγκεκριμένου πολυκινητού κάτω απο κρύες συνθήκες, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα δάχτυλα(!!!) ή ακόμη και σε ολόκληρο το χέρι..τις προάλλες έλεγε για την απειλή μήνυσης της Greenpeace προς την Apple πάλι για κάτι σχετικό με το iPhone..μου φαίνονται όλα λιγάκι κουλά.
 
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Όπως έγραψα και παραπάνω η κάθε εταιρία πρέπει να δίνει ένα ποσοστό από τα συμβόλαια της στην Apple (νομίζω 30%). Η Voda δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο + κάποια άλλα πράγματα που δεν δέχεται, άλλα ταυτόχρονα δεν ήθελε να αφήσει άλλες εταιρίες να έχουν την αποκλειστικότητα του iphone (βλέπε Ο2, Τ-Mobile).

Τώρα κάτι παίζεται με τη Γαλλία για να έρχονται "ελεύθερα" iphones γιατί εκεί απλά απαγορεύονται τα κλειδωμένα !. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ίσως να έχουμε και εμείς εδώ ξεκλείδωτα και νόμιμα τηλέφωνα.

Πάντως αν γίνεται καλό θα ήταν να μην βάζουμε links για ξεκλειδώματα, "μη κλειδώματα" και συναφή πράγματα (γνώμη μου).
 
Καποιος νεαρος software engineer της Apple ξεχασε το καινουργιο μοντελο iphone σε ενα μπαρ υστερα απο πολλες μπυρες.

Το εκανε test σε πραγματικο περιβαλλον.

Ιt's all over the net οι φωτο και ο ιδιος ειναι σε κακη κατασταση.

Ψαξτε για ινφο η ιστορια ειναι ακρως διασκεδαστικη.

Οσο για το new iphone εχει και μπροστα καμερα και λεια επιφανεια απο πισω ,whatever.

Πεθανα στο γελιο.
icon10.gif
 
το ειδα κι εγω, ηταν beta tester λεει και οπως πολλοι στα προηγουμενα versions τα τεσταραν εκτος Apple HQ για καποιο καιρο πριν το launch ετσι κι αυτος. Καθως ειναι το 4ο μοντελο δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο κακο (ετσι κι αλλιως το περιμενουν τωρα, δεν ειναι οτι ηταν μυστικο το launch) και με τοση δημοσιοτητα που εχει παρει η ιστορια δεν μπορει να του κανει και τιποτα η Apple γιατι θα ειναι κακο PR. Χτες ζητησαν επισημα απο το Gizmodo να το επιστρεψει οποτε εμμεσα παραδεχονται οτι δεν ειναι fake.
 
Paspartoo είπε:
πλακα εχει πως αυτες οι ερευνες δεν βαζουν μεσα τον

παραγοντα nokia

ο οποιος

εχει το 45% της παγκοσμιας αγορας(επισημα στοιχεια 2009 και μαλιστα με αυξηση του ποσοστου των symbian σε σχεση με το 2008)

αυτο το ποσοστο ειναι αληθες αντιθετα με τα χαλκευμενα που δημοσιευει η καθε ακυρη ιστοσελιδα που ασχολειτε με το iphone και με το OS wannabe Android
 
Πλακα εχει επισης το οτι δεν διαβαζουμε αυτουσιο ενα αρθρο, αντ'αυτου παραθετουμε χαρακτηρισμους του τυπου "χαλκευμενα δημοσιευματα" , "ακυρες ιστοσελιδες" και λοιπους λαικισμους.

H NPD ειναι μια καθιερωμενη εταιρεια στο χωρο της - επεξεργαζεται καθε μηνα δειγματα απο 100-150.000 ερευνες στις ΗΠΑ και τα αποτελεσματα που ανακοινωνει λαμβανονται σοβαρα υποψη απο ολους τους ασχολουμενους με την αγορα φορεις.

Η συγκεκριμενη ανακοινωση στις 10/5/2010 υπαρχει εδω - και εγινε αμεσα θεμα στο Hitech Lounge , στο ZDNET , στη USAToday , στο Engadget και οπου αλλου μπορει να φανταστει κανεις.

Και εχει μεγαλη σημασια, οχι βεβαια για την απουσια της ΝΟΚΙΑ - μιας που η συγκεκριμενη εταιρεια δεν εχει αποδοχη στις ΗΠΑ - αλλα γιατι μιλαμε για την Αμερικανικη αγορα, το προπυργιο δηλαδη της APPLE.
 
τα επισημα οικονομικα αποτελεσματα του 2009 που ανακοινωνει η νοκια δεν νομιζω οτι

αποτελουν λαικισμο .1 στα 2 τηλεφωνα που πωλουνται ειναι nokia αρα υπο μια εννοια ειναι τα τηλεφωνα του λαου και εγω σαν λαικος τυπος εχω ενα ταπεινο και καταφρονεμενο N97
 
To thread αναφερεται στο iphone - το post μου αναφεροταν (εστω αρνητικα) στο iphone - και συγκεκριμενα με links που αφορουσαν στις πωλησεις του στην Αμερικανικη αγορα smartphones - μια αγορα στην οποια η ΝΟΚΙΑ εχει μονοψηφιο μεριδιο πωλησεων και δεν ασχολειται κανεις μαζι της.

Εδω και 2 ποστς θες να γραψεις για τον "παραγοντα" ΝΟΚΙΑ με το 49% του με το διαδεμενο symbian του με το τηλεφωνο του λαου κλπ. - οκ μεν - αλλα καμια σχεση δεν εχουν ολα αυτα με την Αμερικανικη αγορα smartphones και με το iphone.

Οσο για το λαικισμο πηγαινε στα κλισε ("χαλκευμενα δημοσιευματα" , "ακυρες ιστοσελιδες") με τα οποια στολισες το post μου.

Τωρα για το ταπεινο και καταφρονεμενο σου N97 - για την ιστορια και μονο - εχω ενα motorola a1200e που κοστιζει το 1/5 απο το τηλεφωνο του λαου. Προφανως εμεις ειμαστε αριστοκρατια...
 
τα σχολια μου ηταν αναφορικα με τα στατιστικα δεδομενα των διαφορων σαιτ που κατα καιρους βλεπω .στατιστικα δεδομενα που καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα .

Τωρα γιατι εσυ θεωρησες οτι εκραζα το ποστ σου η οτι εδινα χαρακτηρισμους στα λεχθεντα σου εκτοσ κιαν εισαι εσυ ο εισηγητης της ερευνας του σαιτ στο λινκ που εδωσες.

Σχετικα με τα σχολια σου περι λαικισμου τι να σου πω μεγαλη μου τιμη

τελος τα νουμερα της νοκια στην αμερικη ειναι 2ψηφιων
 
Πίσω
Μπλουζα