Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ισχύει, και η δημοσίευση που ειχε αναρτήσει συνοδευοταν με το ακόλουθο βίντεο:circleag είπε:Νομιζω οτι παλιοτερα ειχε γραφτει ο ιδιος ο ιδιοκτητης του θρυλικου ΜΙΜΟΖΑ και μαλιστα μας το ειχε αναφερει.. και μας ειχε πει καποια πραγματα... δεν θυμαμαι καλα ομως ... Συγγνωμη αν κανω λαθος.
Και εγω στα arcades που πηγαινα απ το 1991 μονο ηλεκτρονικα ακουγα να τα λενε.Χρησιμοποιώ τον όρο "Ηλεκτρονικά" καθώς έτσι τα έμαθα από τα '80 και ποτέ-μου δεν άκουσα να τα λένε ... ουφάδικα !
νομιζω οτι πραγματι την περιοδο που αναφερεις τα λεγανε ουφαδικαΚαι εγω στα arcades που πηγαινα απ το 1991 μονο ηλεκτρονικα ακουγα να τα λενε.
Νομιζω ουφαδικα θα τα λεγανε κυριως τελη 70 αρχες του 80 λογο του οτι ειχαν γινει γνωστα παιχνιδια τα space invaders-defender και παρα πολλα ακομα σε αυτο το στυλ που ειχαν ufo και τετοια οποτε θα γινοταν αναφορα για παιχνιδια με ουφο και θα βγηκε το ονομα.Ισως οι πιο παλιοι απο τοτε να τα ελεγαν μονο ουφαδικα αλλα νομιζω οι περισσοτεροι τα ξερουν ως ηλεκτρονικα.