milntov
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 1.641
Απο τα καινουργια arcades οσα εχω δει δεν μου εχει τραβηξει καποιο το ενδιαφερον μεχρι στιγμης να πω εδω οντως πραγματικα αξιζει!!οπως και με το daytona usa του 2016 δεν ειδα κατι να πω φοβερο arcade!!αντιθέτως οταν ειχα δει το daytona το 1995 μου ειχε ριξει το σαγονι!!εκει οντως ηταν αλλου το arcade!!τα arcades που λατρευω απο 2d και 3d ειναι τις εποχης 1980 μεχρι το 2000.Για μενα εχουν κατι το ξεχωριστο και δεν ειναι θεμα νοσταλγιας.Παντα ηταν και ειναι πρωτα στις προτιμησεις.Την περιοδο 1991-1995 εψαχνα αγαπημενα arcades για τις κονσολες nes-snes.Μετα την περιοδο 1996-2000 με ps1 saturn n64 dreamcast αν και λατρεψα πολλα 3d παιχνιδια συνεχιζα να ψαχνω μηπως βρω 16-bit arcades που δεν εβρισκα στο snes σε αυτες τις κονσολες.2000 μεχρι σημερα emulators σε dreamcast και xbox και μετα σε p.c και λιωσιμο τα arcades των 80ς 90ς!!οταν ειχε βγει τo πρωτο xbox με τα καλα γραφικα του εμενα το μονο που μου με εντυπωσιασε ηταν η εκδοση mame για το μηχανημα.Τα 2d arcades δεν τα βαριεμαι ποτε!!μαζι με τα 3d arcades των 90ς οπως sega model 2-3 naomi namco systems κτλ και ειμαι κομπλε!!Απ το 2000 και μετα απο απ αυτα που εχω παιξει μου αρεσουν το virtua fighter 4-planet harrier-dolphin blue-outrun 2-metal slug 4-5-6 after burner climax και λιγοτερο τα virtua fighter 5 street fighter 4.Παρολο που εχουν καλυτερα γραφικα τα καινουργια street fighter και οι εδοσεις 2d hd τα ειχα παιξει για λιγο και δεν τα ξαναπαιξα!!τα πρωτα street fighter 2 ομως ακομα τα παιζω με την ιδια ορεξη οπως παλια.Τουλαχιστον στα καινουργια θα επρεπε τα γραφικα να ειναι ανωτερα του ps4 ωστε να ξεχωριζουν και να τραβουν και τους πιο απαιτητικους.