[AS] Αναζήτηση επιτραπέζιου [Atmosfear]

η βιντεοκασετα που δινοταν με το παιχνιδι atmosfear ήταν μεταγλωτισμενη στα ελληνικα ή ειχε ελληνικους υπότιτλους
 
Καλησπέρα! Η βιντεοκασέτα είναι μεταγλωτισμένη στα ελληνικά και είχε γίνει εξαιρετική δουλειά!
 
Καλησπέρα! Η βιντεοκασέτα ήταν μεταγλωτισμένη στα ελληνικά και είχε γίνει εξαιρετική δουλειά!
 
Παιδια, εχω το συγκεκριμμενο επιτραπεζιο, σε ΥΠΕΡαριστη κατασταση στη κυριολεξια, γιατι ποτε δεν μπορουσα να βρω ατομα να το παιξουμε. χαχαχα Ειτε το πιστευετε ειτε οχι, Εχει παιχτει μονο μια φορα απο τοτε που βγηκε απο την ζελατινα του. Ουτε φθορες, ουτε τπτ. Πραγματικα σαν καινουριο. Μαλιστα, εχω μετατρεψει την κασετα σε DVD. Φυσικα υπαρχει και η Κασετα.

[edit] εκτος κανονισμων! [edit]

:) :) :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που έχω. Το είχα βρει πριν 2-3 χρόνια σε ένα σάιτ αγοραπωλησιών με τις κάρτες και τα πιόνια του ακόμα στη ζελατίνα, μόνο το κουτί ήταν λίγο ξεθωριασμένο από τον ήλιο - προφανώς από κάποια βιτρίνα. Ενθουσιάστηκα όταν το βρήκα καθώς λατρεύω τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια.

Ο σκοπός του παιχνιδιού ήταν να καταφέρεις να τερματίσεις το παιχνίδι σου στο ταμπλό πριν τελειώσουν τα 60 λεπτά που σου δίνει ο "άρχοντας", μέσα από κάρτες χρόνου και τύχης που χρησιμοποιείς εσύ και οι συμπαίκτες σου.

Εχει βγει και νέα έκδοση του αρχικού παιχνιδιού atmosfear -λίγο πιο κωμική και όχι τόσο τρομακτική- από ό,τι έχω δει στο youtube, αλλά και άλλες εκδόσεις με πρωταγωνιστές τους υπόλοιπους παίκτες-πιόνια του atmosfear. Μακάρι να είχαν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα....Θα είχα αγοράσει ΣΙΓΟΥΡΑ το παιχνίδι με την Elizabeth Bathory.....

Atmosfear IV Intro and Ending

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απο τα πιο spooky εξωφυλλα που εχω δει σε κουτι επιτραπεζιου... :precry:

fetch


fetch


Nightmare IV
 
αντε να κοιμηθεις μετα απο την προβολη της βιντεοκασετας για να παιξεις το παιχνιδι!!! :precry2:
 
χαρη στον dxslump τον οποιο και ειλικρινα ευχαριστω το βρηκα και σφραγισμενο μαλιστα και το εχω ξανα στην κατοχη μου κριμα που δεν βγηκαν και τα υπολοιπα της σειρας στην ελλαδα παντως
 
Πίσω
Μπλουζα