Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ΧΑΧΑ!!! Ακόμα δε στέγνωσαν.......Rygar είπε:Έτσι ε; Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αυτό το Utility γιατί τον έχω λυμένο. Ούτε καν δισκέτα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αρα μου έδιωξες και τον προβληματισμό επί του θέματος της μεταφοράς.
The Falcon's performance was not as great as it could have been, mostly due to Atari's decision to put the 32-bit 68030 microprocessor on a 16-bit data bus.
Αυτο δεν σημαίνει ότι ο falcon030 έχει άδικο μιας και η bus ήταν όντως 32-bit. Ούτε η wikipedia έχει άδικο επίσης. Πάντως το εντυπωσιακό είναι το γιατί η Atari έκανε ότι έκανε με την bus και ακόμα εντυπωσιακότερη είναι η σύγκριση με την 1200. Αυτά.Wally είπε:Xμμμμ![]()
Κοιτα να δεις παντως που και η Wikipedia συμφωνει μαζι μου![]()
Ναι, για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί επί του θέματος (ή και άλλων θεμάτων) το Wikipedia είναι καλή πηγή. Αλλά αυτά που γράφονται δεν είναι πάντα έγκυρα, εξ'ου και η λειτουργία του Wiki, για να μπορούν να γίνονται διορθώσεις.Wally είπε:Xμμμμ![]()
Κοιτα να δεις παντως που και η Wikipedia συμφωνει μαζι μου![]()
Αυτό όμως θέλησες να εννοηθεί.....Wally είπε:Xμμμ αν υπάρχει η στοιχειώδης γνώση Ελληνικων θα αντιληφθεις οτι πουθενα δεν ανεφερα οτι ο Falcon ειναι 16bit.![]()