angel_grig : Είσε Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ ,σύνδεσα την κονσόλα και στις 2 LCD-TV που έχω και έχει άριστη ευκρίνια. Μόνο που ειπάρχει ένα θεματάκι,οταν ξεκινάω να παιζω κάποιο πεχνιδάκι (ενό το δείχνει τέλεια) στο ξεκίνημα & κατά τη διάρκεια που πέζω κάνει παράσιτα ,διλαδή οριζόντιες λευκές γραμμές & τρέμουλο δεν ξέρω που οφείλετε. Αυτό με ξενέρωσε λιγάκι. Πιθανό να οφείλετε στη στατικότητα της κονσόλας ,τις λείπουν 2 βίδες και ευτιχώς τις έχω θα τις βιδώσω αύριο. Πχ στο river raid έχει θέμα με το τρέμουλο. ενώ στο "tom boy" είναι ανεπέσθητο.
Στις 2 pics το "tom-boy" & το joystick της pointmaster Που απέκτησα προ λίγο κερό ,αλλά γενικά αυτό το στύλ κουράζει, δεν εμεινα και τόσο ευχαριστιμένος.
stratulator : Ευτιχώς είχα την τύχη να συναντήσω απο κοντά για 2η φορά τον επιστήμονα του φόρουμ angel_grig, οπου δεν έδωσε μόνο λύση για την κονσόλα αλλά και για άλλα πολλά θεματάκια μου.
Με έναν απλό μετασχηματιστή + σωστή πολικότητα και η δική σου κονσόλα θα λειτουργήσει.
Παιδιά θα ανεβάσω και άλλες Pics...
To "pac-kong" δυστιχώς και αυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάνει παράσιτα.
angel : στις 2 επόμενες Pics είναι ή συνδεσμολογία που έκανα ,μήπος έγινε εκεί κάποιο μπέρδεμα. Τσέκαρε και συ να μου πέις