phil_vr
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 87
Ξεσκονισμα σε μερικες δισκετες του Atari μου (η μαλλον ΤΩΝ Atari μου!!) εφερε στην επιφανεια μερικες εικονες που ειχα ξεχασει απο την εποχη του Νωε οτι υπηρχαν ακομα! Οτι καταφερε να τραβηξει η φωτογραφικη απο την τηλεοραση, εχετε και στην οθονη σας αυτη την στιγμη. Ολες σχεδιασμενες με το ποντικι του ST, αλλες πετυχημενες αλλες οχι, αλλα ολες περασαν απο τα χερια μου απο λευκη εικονα (εκτος απο τα δυο φεγγαρια που δανειστηκα απο το Degas Elite παρακατω). Επειδη δεν ειναι και αριστες οι φωτο, οποιος επιθυμει να τις εχει στον ST του, ευχαριστως να του τις στειλω. Ολες ειναι σε IFF μορφη φτιαγμενες καπου στις αρχες του 90. Let the show begin..
Φυσικα, φορος τιμης στα αγαπημενα μου 16 και 8 bit μηχανηματα..
Ποτε δεν χωνεψα την εισαγωγικη οθονη του MCS Music Construction Set, και ετσι εφτιαξα μια δικια μου!
Απο μια περιοδο αγαπης προς τον αειθαλη "σκαραβαιο"!
Ο Wizard. Εμπνευσμενο απο μια παρομοια φωτο που ειχε εμφανιστει σε καποιο pixel στην παρουσιαση του προγραμματος Photon Paint. Εννοειται οτι παει αφιερωμενη στον manos426f!
Αποπειρα landscape. Τωρα, αν βγηκε μικρο σπιτι στο λειβαδι, δεν φταιω εγω!
Eλληνικο ST software house, copyright phil_vr! GR Design, ηταν ενα απο τα ονοματα στις κατα καιρους "εταιρειες" μου! Το πρωτο, GR Design - Software Creations εμπνευσμενο απο το Airwolf, και το δευτερο ειχε πιο "παρανομο" χαρακτηρα καθως εχει το λογοτυπο GR Design - Cracked Software (θελει εξηγησεις?!?!) αν και εμεινε απλα στα σχεδια και "χαρισε" αργοτερα το πλαισιο στην αλλη εταιρεια μου την Accore - Masters Of Adventures. (τα φεγγαρια ειναι δανεισμενα απο clipart του Degas Elite).
Aποπειρα να αποκτησω δυο ομορφες εικονες που ειχα δει σε παλιο τευχος pixel που παρουσιαζε το Degas Elite. Ο Duffy, σαφως πιο πετυχημενος!
Φυσικα, φορος τιμης στα αγαπημενα μου 16 και 8 bit μηχανηματα..
Ποτε δεν χωνεψα την εισαγωγικη οθονη του MCS Music Construction Set, και ετσι εφτιαξα μια δικια μου!
Απο μια περιοδο αγαπης προς τον αειθαλη "σκαραβαιο"!
Ο Wizard. Εμπνευσμενο απο μια παρομοια φωτο που ειχε εμφανιστει σε καποιο pixel στην παρουσιαση του προγραμματος Photon Paint. Εννοειται οτι παει αφιερωμενη στον manos426f!
Αποπειρα landscape. Τωρα, αν βγηκε μικρο σπιτι στο λειβαδι, δεν φταιω εγω!
Eλληνικο ST software house, copyright phil_vr! GR Design, ηταν ενα απο τα ονοματα στις κατα καιρους "εταιρειες" μου! Το πρωτο, GR Design - Software Creations εμπνευσμενο απο το Airwolf, και το δευτερο ειχε πιο "παρανομο" χαρακτηρα καθως εχει το λογοτυπο GR Design - Cracked Software (θελει εξηγησεις?!?!) αν και εμεινε απλα στα σχεδια και "χαρισε" αργοτερα το πλαισιο στην αλλη εταιρεια μου την Accore - Masters Of Adventures. (τα φεγγαρια ειναι δανεισμενα απο clipart του Degas Elite).
Aποπειρα να αποκτησω δυο ομορφες εικονες που ειχα δει σε παλιο τευχος pixel που παρουσιαζε το Degas Elite. Ο Duffy, σαφως πιο πετυχημενος!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: