Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να το βαψω μην κανω καμια βλακεια μαλλον θα το κανω οπως λες με κολλα και θα το αφησω οπως ειναι.Παντως ειναι κουκλι το ατιμο!phil_vr είπε:Για το "σκληρο" eject, ανοιξε τον ST, και ανοιξε και την λαμαρινα του drive και λαδωσε τον αξονα που σπρωχνει τα ελατηρια με λιγο λαδι σε μπατονετα. Απο εκει και περα θα δουλευει διχως προβλημα.
Η σιλικονη δεν θα κανει τιποτα. Πλακωσε το με διμερη κολλα και αν θελεις την προσωπικη μου αποψη αφησε τον οπως ειναι, μιας και θα κατεβασεις ολους τους θεους του ολυμπου αν πας να το βαψεις πανω στην κολλα (μιας και δεν θα πιανει και θα "γλυστραει" - ακομα και αν δοκιμασεις Krylon). Αν θελησεις να το βαψεις, προχωρησε πρωτα στο βαψιμο και μετα στην κοληση και ισως την γλυτωσεις με αυτο τον τροπο.
Χλωμό.... καλύτερα να πάρεις κάποιον adapter όπως το PeST.vagosgta3 είπε:Επειδη ειμαι νεος με το θεμα Atari ST ο 1040STFM μπορει να παρει drivers για ενα PC ποντικι και να λειτουργησει; π.χ. στα games;(Ασχετο με το θεμα αλλα εχω λιωσει στο gaming σημερα με τον ST )
Οχι Απλα μια Αmiga αλλα τρεις λες την ζημια στον ST να την εκανε η Amiga που την εχω διπλα στον ST και να τα πηρε που την εχω κλειστηspyros_s είπε:Αφού εχεις αμίγκα πως μπορείς να παίζεις παιχνίδια στον στ; Δεν το λέω υποτιμητικά απλά απορώ! ( * )
* Ψέμματα λέω...υποτιμητικά το γράφω!