Ataribox

Ανατριχίλα! :headbangdude:

Όχι όμως box ρε παιδιά... Μου θυμίζει το XBOX...

Για να δούμε...
 
Προς το κλασικο atari 2600 o σχεδιασμος απ ότι βλεπω!!!με το ξυλο μπροστα.
 
Η Αtari δεν εχει ουτε το χρημα ουτε την δυναμικη δυστηχως να υποστηριξη μια κονσολα της σημερινης εποχης οποτε δεν ξερω τι θα ειναι αυτη η κονσολα αν την δουμε ποτε αλλα ελπιζω να μην ειναι η θηλια στο λαιμο της που θα την σβησει απο τον χαρτη μια και καλη.Παντως ρετροκονσολα η καλητερα αναβιωση του 2600 εχει ανακοινωθη τον προηγουμενο μηνα και ονομαζεται Αtari Flashback 8 Gold.Συγκεκριμενα θα εχει μεσα 120 παιχνιδια,δυο ασυρματα χειριστηρια οπως αυτα του Αtari 2600 αλλα και δυο θυρες για ενσυρματα.Επισης θα εχει εξοδο HDMI 720p αλλα και save σε καθε παιχνιδι οπως και rewind fast-forward αλλα και scan line filtering.

Στο παρακατω link παρτε μια γευση απο την κονσολα και τα παιχνιδια που θα υπαρχουν.Ημερομηνια κυκλοφοριας οπως αναφερει θα ειναι τον σεπτεμβριο.

http://www.atgames.net/resources/ass...hback-Gold.pdf
 
Παντως με την ολη χιπστεριαση που κυκλοφορει, μια κονσολα 2600 ρεπλικα που να παιρνει κανονικα carts αλλα να εχει και ενα cart με SD ωστε να βαζεις μεσα νεα παιχνιδια που θα κατεβαζεις ειτε επι πληρωμη, ειτε δωρεαν της κοινοτητας...θα επιανε νομιζω.

Ομως οταν λεμε ρεπλικα...να ηταν κανονικο hardware και οχι ενα FPGA που να τρεχει Stella.
 

Wally είπε:
Ομως οταν λεμε ρεπλικα...να ηταν κανονικο hardware και οχι ενα FPGA που να τρεχει Stella.
1@Wally[/USER]

Μπερδεύεσαι λιγάκι :)

FPGA θα έλεγα οτι καλύτερος ορισμός είναι το simulation (μπορεί ίσως και hardware emulator).

Ένα fpga εξωμοιώνει το HW σε επίπεδο λογικής, ότι δηλαδή κάνουν τα CPLD.

Οπότε το Stella και οποιοσδήποτε άλλος software emulator δεν μπορεί να τρέξει/προσαρμοστεί σε FPGA.

Να κάτσουν να κατασκευάσουν 1:1 70s HW ρεπλικα σήμερα, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκ.

 
I stand corrected. Καταλαβες τι εννοουσα παντως ;)
 
Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι κάτι σαν Ouya δηλ. κάτι με Arm και Android.

Στα υπόλοιπα, αν μπορείτε να βρείτε flashback 2 τότε υπάρχει 1:1 κλώνος του Atari 2600. Μπορούσες μάλιστα να συνδέσεις και cartridges, έχουν όμως περάσει πολλά χρόνια από τότε.
 
Παντως ειναι της Atari...confirmed
 
Λετε να βγαλει κονσολα με χαρακτηριστικα κοντα σε Raspberry Pi 3; Γιατι στην σημερον ημερα εχει γεμισει ο τοπος με boards all in one.
 
Koνσολα ειναι το πε και ο προεδρος!


Βack to hardware business λεει.


Chesais also revealed that the new product, which has been "years in the making", will include the woodgrain panelling seen in the teaser video though the final design has yet to be determined. He also noted that the hardware will be PC-based. The Atari CEO remained mum on most other details of the project.
link
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμα είναι έτσι.. ευπρόσδεκτο τότες! :D Σειρά θα έχει η SEGA μετά.. ;)
 
Aπατο θα παει αμα φτιαξουν απλα ενα PC σε κουτι κονσολας οπως οι αλλοι δυο η βιομηχανια του gaming δεν σηκωνει και τεταρτο παικτη και μαλιστα με μια απο τα ιδια οπως τους αλλους.Θα πουλησει μονο και μονο για το σημα οσο πουλησει για λογους νοσταλγιας και μετα παπαλα και θα ξανατρεχει η Atari να μπει ξανα στον πτωχευτικο κωδικα οπως εκανε το 2013.
 
Ποιο απο τα δυο θα διαλεξεις το wood grain η το αλλο;;


.



.



.


Capture.JPG

link
 
Χεχε! Με πρόλαβες :D

Παιδιά δεν μπορείτε να πείτε.. Είναι εντυπωσιακό σαν εμφάνιση!! Μόνο που βλέπω το σήμα της Atari ανατριχιάζω.. Μου προκαλεί δέος!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμένα μου άνοιξε την όρεξη! Μακάρι να είναι κάτι πρωτότυπο και όχι κανά case για raspberry pi με το logo της Atari το οποίο είναι από τα πιο εμβληματικά θα έλεγα.
 
Πίσω
Μπλουζα