Είμαι έξω φρενών. Μα να μην υπάρχει υποκατηγορία για το Β5; Και που θα σχολιάσουμε The Lost Tales ε;
Sneeker εν έτη 1995 τα κατέβαζα από το internet. Υπήρχαν κάτι παλαβοί που τα έγραφαν εξ ακοής.Sneaker είπε:btw, για τα σενάρια των επεισοδίων που κυκλοφορούν γνωρίζεις;
To καταλάβαμε!!!!!Sneaker είπε:Η μόνη σειρά που έχω δει να πλησιάζει το Β5 (όχι θεματικά, στο πόσο καλή ήταν εννοώ) είναι το Firefly. Αν δεν το έχετε δει κάντε το, αξίζει...
φοβεροarcade σειρά επιστημονικής φαντασίας
Απ' όσο γνωρίζω δεν ήταν το Enterprise που σκόπευε να αναβιώσει, είχε στο νου του εντελώς καινούρια σειρά Star Trek με νέο concept. Τώρα δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά ξέρω ότι πριν μερικούς μήνες είχε βγει online και κάποια περιγραφή για το πως θα ήταν η σειρά και που σκοπεύαν να την πάνε. Πρέπει να το έχω κάπου στο σπίτι, αν σε ενδιαφέρει let me know.Υ.Γ: Θα γνωρίζεις ότι ο Straczynski όταν είχε πάρει την κάτω βόλτα το Startrek eneterprise πρότεινε να γράφει εκείνος τα σενάρια. Προσπαθεί ο άνθρωπος αλλά δεν τον αφήνουν.
Και πάνω που άρχιζε να παίρνει τα πολύ πάνω του το κόψανε.Επίσης θα διαφωνήσω για το Firefly στο ότι δεν είχε βάθος. Ίσα ίσα. Είχε πολύ καλούς χαρακτήρες και τον κάθε ένα μπορούσε να τον αναλύσει πάρα πολύ άμα ήθελε. Σου άφηνε συνέχεια υπόνοιες για το παρελθόν τους ενώ και το σύμπαν που είχε φτιάξει ήταν αρκετά πλούσιο και με πολλές δυνατότητες.
Ambassador Kosh όλα τα λεφτά. Και τον λάτρεψα περισσότερο ακόμα που ήταν neutral evil ως χαρακτήρας...
Vampire in a Cathedral