Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ευχαριστώ αγαπητέ φίλε.Alucard είπε:Super το review telonio. Εντυπωσιακές οι photos και τα χρώματα.
Προσωπικά με το photoshop.Alucard είπε:Μα πως τα κάνετε;
Αγαπημένο και για εμένα αλλά και εγώ ποτέ δεν κατάφερα να νικήσω τον μάγο. Το έβρισκα αδύνατο!Alucard είπε:Για μένα το Barbarian ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που απέκτησα κι από τα αγαπημένα βεβαίως.Ποτέ δεν κατάφερα να νικήσω βέβαια το μάγο στο τέλος. Μήπως είναι ώρα;![]()
Εγώ που ΔΕΝ μπορούσα να καταλάβω ποιά η διαφορά,AARDVARK είπε:...και τα 2 barbarian ηταν καταπληκτικα παιχνιδια με απιστευτη λεπτομερεια....![]()
exetlaios είπε:Εγώ που ΔΕΝ μπορούσα να καταλάβω ποιά η διαφορά,μεταξύ των 2 Barbarian, πρέπει να ανησυχώ ;
Νομίζω ότι μόνο ο φόντος διέφερε.
Όχι μόνο δεν πειράζει αντιθέτως είναι επιβεβλημένο και ευπρόσδεκτο!!!telonio είπε:Να σημειώσω πως δεν θυμόμουν πως είχε κάνει review ο φίλος Turrican για τον Atari. Δεν πιστεύω να πειράζει αφού αυτό το review αναφέρετε αποκλειστικά στην έκδοση του Amstrad.![]()
Κρομ!
Σε ευχαριστώ!Turrican είπε:Όχι μόνο δεν πειράζει αντιθέτως είναι επιβεβλημένο και ευπρόσδεκτο!!!Μακάρι να γέμιζαν όλα τα συστήματα με τόσο όμορφα reviews!
![]()
Συγχαρητήρια!!!![]()
Ναι είναι από Amstrad.Turrican είπε:* Αυτές οι οθόνες αν είναι από Amstrad δηλώνω εντυπωσιασμένος!![]()
Μα τον Κρομ οι προσευχές έπιασαν τόπο δες το τέλος στο barbarian IItelonio είπε:Ποτέ δεν κατάφερα να νικήσω τον Drax στο τέλος. Πρόσφατα είδα στο youtube το τέλος του παιχνιδιού. Απλά αν αποφεύγεις τις μαγικές βολές του και τον φτάσεις στο ένα βήμα τότε απλά τον νικάς. Ξενέρωσα απίστευτα με αυτό που είδα. Πάντα φανταζόμουν πως θα σου δινόταν μια ευκαιρία να κάνεις μια περιστροφή και να του κόψεις το κεφάλι. Με την φαντασία έμεινα. Εκτός αυτού συνεχίζει βέβαια να είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι.
Κρομ!