pavlinious είπε:εννοειτε barbie.η cindy ηταν κακασχημη! και η μπιμπιμπο ακομη χειροτερη!
θα συμφωνήσω στο 100%Clemence είπε:μόνο σίντυ είχα και πάλι μόνο σίντυ θα αγόραζα ... με τα καστανά μαλλιά.
θέμα γούστου καθαρά.
Shadowdancer2501 είπε:Eρώτηση: είχε βγει ποτέ Barbie ή Cindy με μαύρο κορακί μαλλί και στυλ DarkWave;
noxrider είπε:'Ολες αυτές οι κούκλες τύπου Sindy,Barbie κτλ. ανέθρεψαν χιλιάδες ανορεκτικά-βουλιμικά κοριτσάκια.Σε φυσικό μέγεθος ανθρώπου θα ήταν σαν υδροκέφαλα alien.
Και αυτά τέρατα είναι και εντελώς sluttish ντυμένα,εντελώς ακατάλληλες για παιδιά,φρικτές κούκλες.Hera είπε:τα υδροκέφαλα που περιγράφεις, ειναι οι πιο σύγχρονες Μy scene
H έγκυος πως ήταν?Έβγαινε από κάπου ένα μωρό?Είχε φουσκωμένη κοιλιά και ξεφούσκωνε μετά?Εγώ ξέρω Barbie γιατρό που είχε τα ακουστικά ενσωματωμένα πάνω της και έπαιρνε μπαταρία από πίσω!Hera είπε:για Barbie, ξέρω πως είχε βγει και σε μαύρη εκδοχή! επίσης και έγκυος (το έχω δει με τα μάτια μου σε κατάστημα παιχνιδιών μέσα στο πρωην μαιευτήριο ΗΡΑ)
και εννοώ εκείνη της δεκαετίας του '70, φυσικάHera είπε:θα συμφωνήσω στο 100%
όχι, ήταν έγκυος, ΜΟΝΙΜΑ!!! ΄(πίκρα!!!) η αλήθεια είναι οτι αυτές δεν κυκλοφορούσαν σε άλλα μαγαζιά, μόνο στο inshop "ΗΡΑ" του Μαιευτηρίου, δεν ξέρω καν αν ήταν και προς πώληση, ή μόνο στην έκθεση (ήμουν αρκετά μεγάλη για να ρωτήσω)thebest20 είπε:H έγκυος πως ήταν?Έβγαινε από κάπου ένα μωρό?Είχε φουσκωμένη κοιλιά και ξεφούσκωνε μετά?Εγώ ξέρω Barbie γιατρό που είχε τα ακουστικά ενσωματωμένα πάνω της και έπαιρνε μπαταρία από πίσω!
stakovios είπε:Για όλα τα κορίτσια του φόρουμ :flower: , η Μπάρμπι στο αμάξι της.