D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 601
Για το clipάκι σε είπα και στο Pm! Θα μας πεθάνει στο κορόιδεμα ο Ρήγανης!Nemo είπε:
Να είσαι καλά, Maddog! Αν μη τι άλλον, αν δεν πιάσει σαν οδηγός, θα πιάσει σίγουρα σαν χρονογράφημα!Maddog είπε:Ωραία δουλειά, κατάφερες ένα "βαρετό" θέμα να το κάνεις ευχάριστο στην ανάγνωση!Εύχομαι να πιάσει τόπο γιατί πραγματικά αξίζει!
Σ' ευχαριστώ πολύ sunset89! Το χάρηκα με την ψυχή μου, οπότε ο όποιος κόπος πέρασε στα ψιλά γράμματα!sunset89 είπε:Πραγματικά πολλά συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε πάάάρα πολύ για τον κόπο σου!! Χρησιμότατο!
Ευχαριστώ πολύ, Bernard.C! #)bernard.c είπε:Τέλειο - τέλειο - τέλειο!!
D@redevil, το κείμενό σου είναι αναλυτικότατο, με πολλές πληροφοορίες για κάποιον που μπαίνει για πρώτη φορά σε forum γενικώς (όχι μόνο στο δικό μας)! Σε ευχαριστούμε θερμά για τον μεγάλο κόπο σου!
Το καλύτερο όλων όμως είναι αυτό που έχει ήδη αναφερθεί από όλα τα παιδιά: το κείμενο έχει γραφτεί με χιούμορ και διαβάζεται πάρα πολύ ευχάριστα!
Εγώ πολύ το ευχαριστήθηκα (παρά το γεγονός ότι διάβαζα για δυνατότητες και πληροφορίες ήδη γνωστές σε μένα!!)
Να είσαι καλά!!
Αν πιστεύεις / -ετε ότι θέλει κάποια προσθήκη, εδώ είμαστε!
Καταρχάς, ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να το διαβάσεις! Με αρέσει που είσαι ειλικρινής, γιατί -κακά τα ψέμματα- ξεκίνησε ως συνοπτικός οδηγός, αλλά κάπου στην πορεία, είδα ότι αφήνω πολλά θέματα "κρεμασμένα" στον αέρα!.... Και στο παρόν, βέβαια χρειάζονται διευκρινιστικά posts σε κάποια σημεία, αλλά θα περιμένω να γίνουν επιμέρους ερωτήσεις!...Dimitrissss είπε:Το κείμενο είναι καλό και στρωτό, αν και ογκώδες. Εγώ μάλλον δεν θα το διάβαζα ολόκληρο (παρά μόνο ίσως όσα σημεία θα με ενδιέφεραν), όπως δεν το διάβασα και τώρα ολόκληρο, όπως δεν είχα διαβάσει ουσιαστικά τίποτα και όταν γράφτηκα.
Τώρα, γι' αυτό που λες ότι δε διάβασες τίποτα και όταν γράφτηκες, εγείρεις μεγάαααλο θέμα συζήτησης! Φαντάζομαι ότι μάλλον έχεις καταλάβει ότι η δουλειά μου είναι τεχνικός Η/Υ και συστημάτων αυτοματισμού. Ο 1ος κανόνας στη δουλειά μου, είναι να διαβάζω το .... manual (κατά τη γνωστή ρήση!). Οπότε, όταν μπαίνω σε έναν χώρο ή όταν πρέπει να λειτουργήσω κάπου, που δεν έχω επίγνωση του χώρου και των κανόνων που ισχύουν, φροντίζω να το διαβάζω το ..... manual!
Εντάξει, ίσως εγώ είμαι ο αντίποδας - οπότε θα κάνουμε την εξής παραδοχή: Αν κάποιος δεν το διαβάσει ολόκληρο, παρά μόνο ίσως όσα σημεία θα τον ενδιέφεραν, τότε -για μένα- έχει πετύχει το στόχο του το άρθρο!
Ή αν θα θελήσει κάποιος να στείλει ένα PM και ανατρέξει εδώ, τότε πάλι θα χαρώ!...
Οκ, καλά κάνεις και είσαι ψείρας και σπασικλάκος, (μεταξύ μας, κι εγώ τραβάω κάτι τέτοια "σκαλώματα"), αλλά τα εισαγωγικά δεν τα σκέφτηκα, είναι η αλήθεια! Το όλο εγχείρημα βγήκε κοντά στις 17 σελίδες και προ των διορθώσεων, είχα πολύ βασικότερες ελλείψεις (π.χ. παραλίγο να ξεχάσω έναν moderator! )... Ειλικρινά, θα τα διόρθωνα, γιατί αν μη τι άλλον, σε 2-3 post πιο πάνω γράφω πως "αν πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι που θέλει διόρθωση....", αλλά κάπου στο 3ο ποστ του οδηγού, αναφέρεται ότι μετά το πέρας του 24ώρου, παύει το δικαίωμα του edit!Dimitrissss είπε:Επειδή όμως όλα είναι απαραίτητα να υπάρχουν και επειδή το κείμενο είναι τρόπον τινά επίσημο και επειδή εγώ είμαι ψείρας και σπαστικλάκος και επειδή είδα να χρησιμοποιούνται συχνότατα εντός του κειμένου τα εισαγωγικά και επειδή αν δεν πεις και μια χαζοεξυπνάδα τι στην ευχή ρετρομανιακός είσαι, ας πω ότι στην ελληνική (όπως και σε κανά-δυό ακόμα ευρωπαϊκές γλώσσες) τα εισαγωγικά χρησιμοποιούνται «έτσι» (πλήκτρο Alt και [] μόνο στο ελληνικό πληκτρολόγιο, στο εγγλέζικο τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει) και όχι “έτσι” ή ''έτσι", θα μπορούσαν να διορθωθούν (όχι πως θα συμβεί και τίποτα αν δεν διορθωθούν, αλλά τουλάχιστον θα μου αναγνωρίσετε ότι είμαι και αυτοσαρκαστικός!)
Πάντως, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ευχαριστώ για τον κόπο και για το feedback.