Fred Madison
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 115
To Watch Dogs θα κυκλοφορήσει και για PS3 / 360 απλά δε μπορώ να καταλάβω πως το WD θα έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Heavy Rain...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ε νομίζω είσαι κάπως υπερβολικός. Μπορεί το Beyond να μη μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά να λέμε πως τα παιχνίδια του είναι στο ίδιο επίπεδο με FMV παιχνίδια ;Imgema είπε:Δεν μου αρέσει καθόλου το στιλ του Cage. Μα καθόλου όμως. Gameplay βγαλμένο από FMV games του Mega CD και υπερβολικό δράμα που θυμίζει Φώσκολο...
![]()
"Καλημέρα Ζωή" the video-game
Το ότι δεν ξέρει τι του γίνεται φαίνεται και από διάφορες δηλώσεις του. Όπως τα περί "emotional tech" ή ότι όσα περισσότερα τα πολύγωνα στα γραφικά, τόσο πιο καλά αποτυπώνεται το συναίσθημα ή κάτι τέτοια τρελά τέλος πάντων... Ορίστε, και ο Jim τον κράζει για το θέμα:
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/6945-Emotions-Polygons-and-Ellen-Page
Με λίγα λόγια θεωρώ τα ταινιο-παιχνίδια του υπερεκτιμημένα, αλλά πιο πολύ τον ίδιο, σαν δημιουργό. Το Omicron πάντως καλούτσικο ήταν.