Bibi-bo: Β' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Φίλη soufle, πολύ όμορφη φωτογραφία και πολύ όμορφο φόρεμα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ όταν βάζουμε φωτογραφίες και στη bibi-bo Β' περιόδου που την έχουμε παραμελήσει.
 
Σουγλεδάκι πολύ ωραίο το έκανες το ρουχαλάκι, πρέπει να το επιδιόρθωσες ε? Γιατί το βλέπω σαν καινούριο :) :worship: :worship:

Τελικά με την χρονολόγηση αυτης της κούκλας δεν θα βγάλουμε πιστεύω ποτέ άκρη...!! έχει κάνει τόσο αυτή η El Greco, τόσες αλχημείες, που πάντα όλο και κάτι νέο θα εμφανίζεται στον ορίζοντα!!
 
παιδια καταπληκτικες οι φωτογραφιες σας :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

αυτα τα φορεματα με τα λουλουδια ειναι απ τα πιο ομορφα και θυμιζουν ανοιξη :flower:

μακισιμε η "αποκωδικοποιηση" της συνεντευξης βρισκεται σε καλο σταδιο;
 
katerinak είπε:
μακισιμε η "αποκωδικοποιηση" της συνεντευξης βρισκεται σε καλο σταδιο;

γκουχου γκούχου...... όχι, αλλά απο δευτερα που θα ειμαι με άδεια σκοπεύω να τελειώσω με αυτο το θέμα μπας και το δούμε επιτέλους γιατί

το έχουμε αφήσει πίσω.. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makisimos είπε:
γκουχου γκούχου...... όχι, αλλά απο δευτερα που θα ειμαι με άδεια σκοπεύω να τελειώσω με αυτο το θέμα μπας και το δούμε επιτέλους γιατί πού το έχουμε αφήσει πίσω.. :)

την περιμενουμε ολοι πως και πως αυτη τη συνεντευξη :)

καλη συνεχεια στο εργο σου μακισιμε!!
 
Να στε καλά παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!!! Αν και όλα τα εύσημα πάνε στο maki!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:

Λοιπόν τη συνέντευξη την περιμένουμε πως και πως!!! Πρόκειται για μεγάλη στιγμή για όλους τους ρετρομανείς !! Γκούχου γκούχου.... Kambia θέλω ταχύτητα και αποδοτικότητα. Εάν συνεχιστεί για πολύ η αναμονή θα με αναγκάσεις να ξαναφέρω στο προσκύνιο το θέμα του μέλους που υποσχέθηκε να φτιάξει την χρυσομαλλούσα bibi bo της παιδικής της ηλικίας και να ποστάρει φωτό... Όχι όχι δεν είναι εκβιασμός, μια απλή προειδοποίηση... :sweat::shtup::biglaugh:

Λοιπόν ο φίλος EL GRECO δίκιο ότι έχουμε παραμελήσει λίγο τη Β περίοδο. η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο η Α αλλά θεωρώ ότι η σειρά Rockers ήταν από τις πιο επιτυχημένες της περιόδου. Παρακάτω περνάω μία κουκλίτσα της σειράς που την έχουμε ξαναδεί από τη mytiny με πράσινο μαλλάκι. Έχει σκούρο χρώμα δέρματος, ίσια μαλλιά και φράντζα σε λιλά χρώμα και πρόσωπο ''μπουλούκας''. Μάλλον αντιστοιχεί σε αυτή που παρουσιάζεται στις διαφημίσεις ως SANDRA η οποία όμως εμφανίζει ένα πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες bibi bo. Το ρουχαλάκι που της φόρεσα για την φωτογράφηση της ταιριάζει τέλεια!!! Πρόκειται για ένα ρούχο που σας έχω περάσει και παλαιότερο δώρο και πάλι του makisimou!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

attachment.php


Εδώ και η διαφήμιση της σειράς δανεισμένη από το θρεντ ''Χρονολόγηση παιχνιδιών με βάση τις έντυπες διαφημίσεις''

bibi bo και οι Rockers διαφήμηση.jpg
 
Φίλη soufle πολύ όμορφη κούκλα,πολύ όμορφη φωτογραφία και πολύ όμορφο χρώμα αυτό της φόρμας. Να σαι καλά να μας βάζεις τέτοιες ομορφιές!
 
Το ρομαντικό φόρεμα που μας έδειξε στο οπισθόφυλλο του κουτιού της Β' περιόδου η φίλη Soufle.

attachment.php


 
Η bibi-bo φοράει ένα πριγκιπικό φόρεμα δεύτερης περιόδου. Στο συγκεκριμένο φόρεμα η φούστα δεν είναι σαν χάρτινη ,όπως το ίδιο σε ροζ που το έχω, αλλά είναι φτιαγμένη από το ίδιο υλικό που είναι φτιαγμένο το φόρεμα της Σταρ της πρώτης περιόδου.

attachment.php


 
EL GRECO σε ευχαριστώ πολύ!!! Υπέροχες και οι δύο φωτογραφίες που μας πέρασες όπως πάντα άλλωστε!!! Το δεύτερο φόρεμα είχε κυκλοφορήσει σε τουλάχιστο 4 παραλλαγές. Εκτός από το ροζ που είναι και το πιο γνωστό καθώς και το γαλάζιο που μας πέρασες το έχω δει και σε κίτρινο και πράσινο.Οι παρακάτω φωτό δεν είναι δικές μου. Είναι από παλιές καταχωρήσεις νομίζω του ebay...

B ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ bibi bo.jpg

Και μια και άνοιξα το θέμα με τους Rockers περνάω μία φωτό με τη δική μου με πρόσωπο Sandra αλλά με μαλλί της Rocker bibi bo... άβυσσος η el greco... (Ελπίζω ότι οι πληροφορίες που δίνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να κατατάξω αυτή την κούκλα. Γράφει πάντως el greco.)

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλη soufle σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η κούκλα είναι η Μαντόνα. Την έχω κι εγώ. Το γιατί η Ελ Γκρέκο έβαλε ζωγραφιστά μάτια σε αυτή την κούκλα δεν ξέρω. Πολύ ωραία η φωτογράφιση που της έκανες.
 
EL GRECO μου σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Νόμιζα ότι η MADONNA ήταν η κούκλα με πρόσωπο bibi bo και ροζ κοντά μαλλιά...

Περνάω και ένα δεύτερο συνολάκι το οποίο είχε κυκλοφορήσει σε κουτί νομίζω (κάπου μας το έχει περάσει και η mytiny παλιότερα ...). Προσέχοντας όμως τη φωτογραφία των ROCKERS βλέπω πως το φοράει και η bibi bo με τα ροζ μαλλιά δεξιά σε φούξια με λευκό και κολάν από κάτω στο ίδιο ύφασμα με την πουκαμίσα. Στο δικό μου λείπει το χρυσό μπλουζάκι οπότε ''δανείστηκα'' το χρυσό φόρεμα της STAR το οποίο για την ανάγκη της φωτογράφησης έγινε... super mini!!

attachment.php
 
Φίλη soufle πολύ ωραίο και αυτό το συνολάκι που φοράει η Madonna.
 
Η bibi-bo σήμερα μας δείχνει την παλιά πόλη των Χανιών από ψηλά!

attachment.php


 
φιλε EL GRECO πανεμορφη και αυτη η φωτο!! εκτος απ την αστραφτερη bibi bo μας δειχνεις και τις ομορφιες του τοπου σου :)

τις λεπτομερειες στα γοβακια εσυ τις προσθεσες; περλες ειναι;

soufle πολυ ωραιες και οι δικες σου φωτο με τη bibi bo rockers και τα συνολα της :)
 
Αν και προαναφέρθηκε.... Φίλε Γιάννη, οι φωτογραφίες σου είναι εκπληκτικές! Έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ στο στήσιμο σκηνών και πλέον το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό!

Επίσης, τόσες μέρες θέλω να το πω!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14060-Bibi-bo-A-%F0%E5%F1%DF%EF%E4%EF%F2-(%F1%EF%FD%F7%E1-%E1%EE%E5%F3%EF%F5%DC%F1)&p=479806&viewfull=1#post479806

Αυτή είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε μένα, ε? :hurrah:

(γνωστή τρελή κι ερωτευμένη με τις μηχανές! #) )

Για το Σουφλεδάκι, τι να πούμε! Με ό,τι καταπιάνεται, μας εκπλήσσει! (κι ας μην την βλέπουμε τόσο συχνά! :) )
 
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Στα παπουτσάκια έχω βάλει άσπρο λάστιχο για να μη φεύγουν εύκολα και το λάστιχο το στόλισα με πέρλες.

Φίλη D@redevil σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Στο τέλος μέχρι να κυκλοφορήσει η bibi-bo θα έχω γίνει φωτογράφος!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
EL GRECO είπε:
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Στα παπουτσάκια έχω βάλει άσπρο λάστιχο για να μη φεύγουν εύκολα και το λάστιχο το στόλισα με πέρλες.
πολυ ωραιο το τεχνασμα που εκανες με το λαστιχακι: ομορφυναν τα γοβακια :flower:
 
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Ένα χαριτωμένο πουά φόρεμα β' περιόδου.

attachment.php


 
Το έχω σε μπλε το φόρεμα και είναι από τα πιο αγαπημένα μου φορέματα και από τα πιο καλοφτιαγμένα της β περιόδου. (εννοώ χωρίς να κάνει το ύφασμα χρουτς-χρουτς)
 
Πίσω
Μπλουζα