Ένα γρήγορο πέρασμα και από τα Β περιόδου από τα οποίο μου έμειναν :
Οι φωτό του el greco υπέροχες όπως πάντα!!
olga_tz και catain_harlock πανέμορφες κούκλες με γεια!!!!
maki δεν έχω λόγια για το λιλά φόρεμα....:dribble::dribble: Το θεωρώ από τα ωραιότερα της Β Περιόδου!!
Και συνεχίζω με πολύ makisimo!!!! Άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ γι'αυτό το υπέροχο φόρεμα!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Έχω ξαναγράψει και παλαιότερα ότι τα φορέματα ''εποχής'' με ντεσέν τύπου liberty (ψιλά ανθάκια) και φλοράλ είναι τα αγαπημένα μου και ειδικά σε παστέλ!!!
Είχαμε ένα θέμα σχετικά με τη χρονολόγηση αυτού του ρούχου. Το φόρεμα έχει κουμπάκια όπως τα ρούχα της πρώτης περιόδου αλλά εμφανίζεται στα ροζ κουτιά της Β περιόδου γι' αυτό το λόγο και το περνάω εδώ. Θεωρώ ότι είναι αρχές Β περιόδου όπου χρησιμοποιούσαν ακόμη υλικά από την Α. Η σειρά αυτή συνόδευε το φόρεμα με 2 ρουχαλάκια για τα διδυμάκια από το ίδιο ύφασμα (αφιέρωμα στη Betty Bo?)
Εδώ βλέπουμε το οπισθόφυλλο στα ροζ κουτιά με ένα από τα φορέματα της σειράς.
Παρακάτω ένα παλιότερο δικό μου (από την ίδια σειρά) που το είχα ξαναπεράσει. Ανήκει στην παιδική μου συλλογή και στη δεύτερη φωτό φαίνονται και τα ασορτί ρουχαλάκια για τα διδυμάκια
Η τελευταία φωτό
δεν είναι δική μου. Είναι δανεισμένη από μια παλιά καταχώρηση νομίζω από το ebay (δυστυχώς δεν έχω κρατήσει περισσότερες πληροφορίες) όπου φαίνονται τα ασορτί ρουχαλάκια των μικρών για το φόρεμα που μου χάρισε ο makis :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Και με αυτά τα... ολίγα κλείνω επιτέλους αυτό το post!!! :vbwave: