Bibi-bo Μέρος 3ο

mytinyworld

RetroNuts!
Joined
18 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.859
Αντιδράσεις
89
Rapunjel αγαπημένη, πανέμορφο φόρεμα και λαμποκοπάει και η βασανισμένη! Νομίζω ότι αξίζει κάθε λεπτό που αφιερώνεις για να αναστήσεις αύτή την κουκλίτσα! Ανυπομονώ να δω και άλλα ραμένα ρουχαλάκια, έχω δηλώσει fan του χειροποίητου που είναι πάντα και λατρεμένο! :)

Η κλασική κουκλίτσα μου (εν αναμονή νέων φωτογραφιών από τις καινούριες) φοράει ένα χειροποίητο πλεκτό ρουχαλάκι από μια αγγλίδα μαμά! Το φορούσε η sindy που έχει γίνει θυσία/δωρήτρια σώματος στην κουκλίτσα μου. Είναι απίστευτο, αλλά κάποια αγγλίδα "σκότωσε" κούκλα παιδικών χρόνων της όπως περιέγραφε και χειροποίητο μαμαδίστικο φόρεμα 2.99 λίρες! Δεν είναι λυπηρό? :eek:

Αφιερωμένο στη rapunjel μας που είναι και νεραϊδοχέρα! :flower:

Makisimos απίστευτα τα ντοκουμέντα! Λες γι'αυτό να μην προχώρησε η σχέση? Εχω γελάσει κι εγώ πολύ με όλο το happening, αλλά και με απίστευτες ατάκες σου στο παρελθόν! Να'σαι καλά!

Προβολή συνημμένου 2858
 
bibi-bo

Γλυκέ μου makisime η bibi-bo φτιάχτηκε με βάση την Αλίκη βουγιουκλάκη η οποία ήταν σε όλα τα έργα της και στη ζωή της κοριτσάκι κι έτσι κι η bibi-bo είναι κορίτσι και για αυτό δεν παντρεύτηκε. Έμεινε πάντα νέα,δε γέρασε ποτέ σαν την Αλίκη. Άρα δεν είναι γεροντοκόρη!

Λατρεμένη Αναστασία δεν ξέρω αν βγάζοντας τα στρώματα των ακριλικών χρωμάτων από τα μάτια υπάρχει ακόμη η σχισμη για να μπουν οι βλεφαρίδες.

Καλή μου φίλη mytinyworld αυτή η bibi-bo σου είναι η καλύτερη! Από εβδομάδα θα έχεις πιστεύω και τα μαλλιά με οδηγίες για να την κάνεις με πλούσια μαλλιά και ακόμα πιο όμορφη. Έχει τόση αγάπη από σένα που λάμπει!

Πες μου αν θέλεις να σου στείλω κι εσένα μια bibi να την έχεις στη συλλογή σου!

Ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά με μοντέρνο βραδινό φορεματάκι παρμένο από barbie!
 
Της πάει πολύ το μοβ! Νομίζω ότι η βασανισμένη είναι πολύ low profile και δεν της ταιριάζουν και πολύ τα φλας! Στις φωτο που δεν έχει έντονο φλας είναι καταπληκτική!

Η μία από τις δύο λαμπάμπα ήταν λίγο βρώμικη, είχε σκιστεί το νάυλον και είχε μαυρίσει. Γι'αυτό χρειάστηκε να την πλύνω/λούσω. Αναπόφευκτα χάθηκαν λίγα μαλλάκια της, αλλά δεν ξέρω γιατί, έχει γίνει πολύ αγαπημένη. Σας κρατάω λοιπόν άλλη μια μέρα σε αγωνία, και ενώ είχα σκοπό να φωτογραφήσω τη ρόλερ, σήμερα ήθελα να ασχοληθώ με τη λαμπάμπα. Τη λέω Βανίλυ. Η άλλη είναι η Μίλυ. Είναι δίδυμες!

Φοράει ρουχαλάκια barbie fashion fever.

Προβολή συνημμένου 2879Προβολή συνημμένου 2880Προβολή συνημμένου 2881Προβολή συνημμένου 2882Προβολή συνημμένου 2883
 
bibi-bo

Καλή μου mytinyworld πολύ γλυκές και χαρούμενες οι δίδυμες!!!

Πολύ χαριτωμένα και τα ρουχαλάκια τους! Περιμένω να δω πόσο γλυκειά και όμορφη θα κάνεις και τη ρόλλερ! Είμαι σίγουρη! Τους δίνεις από τη δικιά σου ομορφιά!

Βάζω και τη δικιά μου λαμπάμπα και τη βασανισμένη ομορφιά που την αγαπάω πολύ!
 
Ο Makisimos εγινε παπαρατσος και εβαλε φοβερα ντοκουμεντα απο την κρυφη ζωη του Τζον Τζον!!! :D :D

Ειδικα με το μπλε μαλλι τραγουδιστη, με το χρυσο κουστουμι του χρυσομπαμπουρα, και με το ροζ κραγιον ενω φερνει βολτα τον Πιτσι και την Ντολυ ειναι ολα τα λεφτα!!!

Καλυτερα που η ΒιΒΙΒο ηθελε μια πλατωνικη σχεση μαζι του... :p

Τα μαλλια της λαμπαμπας ΒιΒΙΒο της Rapunjel ειναι το κατι αλλο...σαν μεταξι.

Και τα μαλλακια της μικρουλας μαζεμενα ειναι πανεμορφα!

Η ΒιΒιΒο της Μytinyworld μετα το μπανιο ειναι ολο ναζι και τσαχπινια!!! Δεν φαινεται οτι εχασε μαλλια! Κουκλα ειναι :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Πάνγλυκος ο Τζον Τζον! Η bibi-bo είναι καριερίστα και δυναμική γυναίκα. Πουλάνε στο ebay τη μηχανάρα της. Για την εποχή της πολύ προχωρημένο! Μπούκλα και μηχανάρα! Απίστευτη! Μετά από όλα αυτά ο Τζον Τζον τι να κάνει; Άντε να ψήσει κανένα φαγάκι, να βάλει και μια χαβανέζικη φούστα και να πάει για μπάνιο, καμιά Μύκονο ενώ η καλή του δούλευε...

Ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά ρομαντική...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ rapunjel αγαπημένη!

Λατρεύω τα λαμπερά μαλλιά της λαμπάμπα σου! Και η βασανισμένη στην τελευταία φωτο είναι υπέροχη!

Οπως σας υποσχέθηκα, η ρόλερ... μπουλούκα! Δεν της άλλαξα ρούχα, είναι αυτά που φορούσε! Είναι φοβερό ότι βρισκόταν σε εκπληκτικά καλή κατάσταση με ελάχιστο εώς μηδαμινό λιώσιμο στα πλαστικά.

Προβολή συνημμένου 2913Προβολή συνημμένου 2914Προβολή συνημμένου 2915Προβολή συνημμένου 2916Προβολή συνημμένου 2917

Rapunjel θα μου κάνεις μια χάρη! Θα μας δείξεις και τη δική σου μπουλούκα? Μη την αδικείς την καημένη, δεν φταίει αυτή που την κάνανε μπουλούκα! Σε παρακαλώ!
 
:D Καλα πολυ γελιο με το ποστ της Rapunjel μας!!!!!!!!!!!!!! :D :D Οντως ο Τζον Τζον μαλλον εζησε στην σκια της ΒΙΒΙΒΟ για να μην σταθει εμποδιο στην καριερα της.

Γυριζε η ΒΙΒΙΒΟ με την μπουκλα και την μηχαναρα και ο Τζον Τζον σπιτι να φτιαχνει μουσακα και να χορευει εξωτικους χορους! :D

Μου φαινεται οτι τελικα μονο εκεινος την αγαπησε αληθινα...κι ας της εκλεβε καμια φορα το ροζ κραγιον για να βγαλει τον σκυλο βολτα!

Η μπουλουκα της Μytinyworld ειναι λιγο μπουλουκα ομως ειναι πολυ τρυφερη γιατι ειναι σαν μωρακι! Και εχει υπεροχα μαλλια!

Θυμαμαι και την νεραιδουλα που ειχε φτιαξει η Rapunjel ολο χρυσοσκονη! Βγαλε μας Rapunjel μας μια φωτο με τις 2 χαμογελαστες μπουλουκιτσες σου! Αυτην που εφτιαξες εσυ κι αυτην που λεει η Μytinyworld (ειπα μπαρουφα; μιλαμε για την ιδια ;) . Εχουν εμφανιστει πολυ λιγο!! Η μικρουλα βασανισμενη εχει επισκιασει τα παντα!!!

Αλλα ειναι γλυκουλα και την αγαπαμε! Ειχε μεινει πολλα χρονια στην καταπιεση και την αφανεια!! :)
 
Παιδιά καλημέρα!

Πολύ γέλιο έχει πέσει με τον τζον τζον, makisimos πού χάθηκες να πεις κι εσύ καμιά ατάκα! Rapunjel έχεις απόλυτο δίκιο! Ο Τζον τζον ήταν στην σκιά της πάντα και αυτό ίσως... τον έκανε να μπερδέψει τους ρόλους! Η κουμπάρα μου όταν μου έφερε τις κούκλες, εκεί που συζητούσαμε, είπε το εξής πολύ ωραίο: "Δεν είναι ταπεινωτικό για τον τζον τζον να πωλείται μέσα σε κουτί που γράφει bibi bo?" Ηταν τελικά ένας αδάμ που ακολούθησε την εύα! :)

Αναστασία μου να'σαι καλά, γελάω πολύ με το τρόπο που μας τα λες όλα όχι μόνο εδώ αλλά και στο θέμα barbie (όπου σας έχω μια έκπληξη, ελπίζω να προλάβω το βράδυ). :D

Ο λαός λοιπόν απαιτεί την (τις) μπουλούκα (-ες) της rapunjel!! (αν και νομίζω ότι μας εχει πει ότι είναι μόνο μία και βρίσκεται στο.... ράφι, κυριολεκτικά!!!)

Η μπουλούκα μου είναι μοσχαναθρεμένη, με πιάνο, μπαλέτο, ιππασία, αγγλικά, γαλλικά, κλπ.... Θα την λέω λοιπόν Νταιάνα, εις μνήμη της πριγκίπισσας Νταιάνας που ήταν πολύ κομψή και ας μη γεννήθηκε πριγκίπισσα!

Φιλιά!
 
bibi-bo Μπουλούκα

Κορίτσια αφού ο λαός το απαιτεί η μπουλούκα στη σκηνή! Τι κόμμωση της άλλαξα, τι στυλ αυτή μπουλούκα ήταν και είναι. Σας την παραθέτω για χάρη σας μόνο!

Καλή μου φίλη mytinyworld η μπουλούκα σου έχει τέλεια μαλλιά και τέλεια ρούχα! Ονειρικά!

Λατρεμένη Αναστασία σου βάζω μια φωτογραφία και με άλλες bibi-bo.

Ο Τζον Τζον αφού τον απόρριψε η bibi-bo σταρ με τα αμάξια , μηχανάκια, ντουλάπες,σπίτια έγινε rocker μπας και φύγει από τη σκιά της αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
 
Χα χα! Απίστευτο! Δηλαδή όχι μόνο στη σκιά της, αλλά και ένας ξεπεσμένος καλλιτέχνης! Πο πο τον καημένο.....

Κι όμως rapunjel μου, η μπουλούκα σου είναι τόσο μα τόσο γλυκιά και όμορφη! Να της αλλάζεις ρουχαλάκια και να μας τη δείχνεις! Εμένα τουλάχιστον μ'αρέσει πολύ! Και όλα τα κορίτσια στην τελευταία φωτογραφία είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μπράβο rapunjel, τις έχεις κούκλες! :D

Η Νταιάνα σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια!
 
Πράγματι πολύ ταπεινωμένος ο κακόμοιρος Τζον Τζον..!!!! Εγώ πιστεύω ότι ήταν τόσα χρόνια μαζί της μόνο και μόνο για την ντουλάπα της και την κολεξιόν της..!!!!!!

Ακόμη και σαν rocker όμως απέτυχε..!!!! Ήταν στην σκιά της SANDRA..!!

Άσε που από καθαρή περιέργεια έβγαλα έναν από το κουτί του, τον έγδυσα για να διαπιστώσω τελικά τι ρόλο βαραει αυτλός ο κούκλος στην ζωή της ΒΙΒΙ ΒΟ και διαπίστωσα τον λόγο που δεν προχώρησε ποτέ αυτή η σχέση....!! ;) D)

Και γι αυτό η κακομοίρα η ΒΙΒΙ ΒΟ τι να κάνει, το έριξε στο ρόλλερ και στα ρούχα..!!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι η έκδοση "Τζον Τζον Μύκονος" βγήκε χωρίς να υπάρξει ανάλογη σε ΒΙΒΙ ΒΟ.....! Το πιάσατε το υπονοούμενο..!! ;) αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
 
Δαντελωτό εσώρουχο????????????????????????????????????

Καλά, μιλάμε σοβαρά? Τόοοοοοοοοοοοσο μπροστά η el greco? :clap:

Φτου φτου στην ανθισμένη! Θα τη ματιάσουμε! :happyjump:

:thanx2: rapunjel!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για δείτε την σελίδα με την συλλογή μου..!!!!!!!!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ την Αναστασία για την υπέροχη δουλειά που έχει κάνει..!!!!!!!!!!! Πραγματικά έδωσε την ψυχή της..!!!!!!!!!

http://elgrecoandlyratoys.interfree.it/index.html

Ακούω εντυπώσεις..!!!!!!! :)
 
μακισιμε ολα τελεια μου ξυπνησαν αναμνησεις τρομερες ,φανταστικες επαιζα με ολα αυτα τα περισσοτερα περασαν απο τα χερια μου τωρα υπαρχουν ελαχιστα η μαμα μου θυμαμαι προσπαθουσε να μας τα παρεχει ολα ομως την πρωτη κουκλα bibibo η οποια φορουσε τα ρουχα της ιππασιας ακομη την θυμαμαι ειναι χαραγμενη καλα στην μνημη και την καρδια μου οπως πολυ καλα θυμαμαι τις φωνες που εμπηξα οταν η αδερφη μου μικροτερη ως ο καλυτερος μαστρωχαλαστης την αποκεφαλισε και μετα την εκοψε στην μεση.....ολα αυτα κι αλλες πολυ γλυκες αναμνησεις μου θυμισες αληθεια ....και πανω απο ολα σε ευχαριστω ειλικρινα για ολο αυτο που παρουσιασες ευχομαι να μεγαλωσει κι αλλο η συλλογη σου.....ειναι οτι καλυτερο!!!μου αρεσει πολυ που το παιδι μεσα μου υπαρχει ακομη και σε τοσο μεγαλο βαθμο....

φιλια!!!
 
bibi-bo

Καλέ μου φίλε makisime και εσύ και η λατρεμένη Αναστασία κάνατε ένα μεγάλο καλό! Συγκεντρώσατε και καταγράψατε τα παιχνίδια μιας εποχής και θα μείνουν ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ή δεν υπάρχουμε εμείς σε φωτογραφίες με πληροφορίες να θυμίζουν σε νεότερες γενεές ότι κάποτε αυτή η χώρα είχε τα πιο γλυκά παιχνίδια του κόσμου τα οποία ήταν ελληνικά! Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο.

Προσωπικά η μη ύπαρξη της bibi-bo μου έχει αφήσει ένα κενό και μία θλίψη. Την αγαπάω πολύ ως κούκλα. Λατρεύω τη μυρωδιά της, την κουκλίλα που λέω εγω.

Τότε τα παιχνίδια είχαν προσωπικότητα. Τώρα όχι.

Καλή μου φίλη mytinyworld η ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά σου στέλνει ένα χαμόγελο και τρεις φωτογραφίες!

Σου βάζω και δύο ακόμη φωτογραφίες της μπουλούκας. Οι μπουλούκες ήταν από τις πρώτες bibi-bo. Γενικά οι πρώτες bibi-bo ξεχωρίζουν από τις βλεφαρίδες που πηγαίναν ίσια μπροστά και όχι προς τα πάνω.
 
makisimos είπε:
Για δείτε την σελίδα με την συλλογή μου..!!!!!!!!!!!Θέλω να ευχαριστήσω ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ την Αναστασία για την υπέροχη δουλειά που έχει κάνει..!!!!!!!!!!! Πραγματικά έδωσε την ψυχή της..!!!!!!!!!

http://elgrecoandlyratoys.interfree.it/index.html

Ακούω εντυπώσεις..!!!!!!! :)


Πολυ καλο το site σου,πραγματικους θησαυρους εχει. :thumbup:
 
Ειδατε τελικα οτι τα παιχνιδια ειναι μαγικα; Και μπουλουκα ΒΙΒΙΒΟ να ειναι, και βασανισμενη ομορφια να ειναι, και ολη η συλλογη της Ελ Γκρεκο σε παλαια κουτια ξεθωριασμενα, η μαγεια δεν χανεται ποτε.

Και εμεις οταν δεν θα υπαρχουμε πια σας το εγγυομαι οτι παντα καποιος κοιτοντας αυτα τα παιχνιδια θα νιωθει κατι απο την δικη μας λατρεια.

Το μονο που ισως χαθει ειναι η κουκλιλα. Οχι πως το παιχνιδι θα την χασει, μα ισως λιγοι θα μπορουν να το εχουν στα χερια τους για να την μυρισουν.

Ειχα παει περσι σε μια εκθεση παλαιου παιχνιδιου. Με κουκλες, αρκουδακια και στρατιωτακια του 18, 19 και 20 αιωνα. Να δειτε πως ειχαν κολλησει ολοι τα μουτρα τους επανω στις βιτρινες! Τα μικρα καθοντουσαν με τις ωρες να τα κοιτανε!

Εγω περιττο να πω οτι πηγα 2 φορες να την δω για να την χορτασω.

Κι ομως ηταν παιχνιδια που εγω οπως και οι πιο μικροι επισκεπτες δεν ειχαμε δει ποτε!

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν νιωσαμε την μαγεια!

Ειδα ομως και μερικους πιο μεγαλους που τα κοιταγανε με ενα βλεμμα πιο βαθυ. Αυτο το ιδιο το δικο μας μπροστα στην συλλογη της Ελ Γκρεκο. Και να το ματι που ψιλοδακρυζει, και να που αλλος καθεται λιγη περισσοτερη ωρα μπροστα στην βιτρινα της εκθεσης...

Ωστε λοιπον ο Τζον Τζον εκλεβε κανα εσωρουχο της ΒΙΒΙΒΟ... την αγαπουσε τοσο πολυ που ειχε ταυτιστει μαζι της!!!!

Rapunjel μου ξερεις πιο ειναι το αγαπημενο μου παραμυθι;

To ασκημοπαπο που εγινε κυκνος.

Και ξερετε τι πηρα απο την Εκθεση παιχνιδιου που σας ελεγα;

Ενα στρατιωτακι μολυβενιο!

Αυτο το παιδι που εχουμε μεσα μας δεν θα μας αφησει να γερασουμε ΠΟΤΕ!
 
Ναι Αναστασία μου, τα παιχνίδια είναι μαγικά και τυχεροί είμαστε εμείς που μπορούμε να διακρίνουμε τη μαγεία τους, γιατί πίστεψέ με, υπάρχουν και πολλοί που δεν τους λένε τίποτα! :xm:

Τα τελευταία τρία χρόνια που ασχολούμαι εντατικά με το παιχνίδι, έχω συζητήσει με πολλούς ανθρώπους που τους φαίνεται τρελλό ότι έχω επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό χρημάτων σε κουκλόσπιτα και μινιατούρες. Μία κοπέλα μου είπε χαρακτηριστικά ότι προτιμά να αγοράσει ένα ζευγάρι επώνυμα παπούτσια, ή μια επώνυμη τσάντα, αντί να αγοράσει ένα κουκλόσπιτο ή μινιατούρες ή κούκλες με τα λεφτά αυτά. :eek:

Δεν μπορείς να εκβιάσεις τη μαγεία του παιχνιδιού. Δεν μπορείς να την κάνεις να φτάσει σε μάτια που δεν πιστεύουν στα μαγικά. Η τη νιώθεις ή δεν τη νιώθεις.

Εγώ βολεύομαι και με φτηνά παπούτσια πάντως! :)

Αναστασία, makisimos και rapunjel συγχαρητήρια για τη σελίδα και τις υπέροχες συλλογές σας. Χθες, ενώ μπήκα να ποστάρω, είδα το link καί κόλλησα να χαζεύω τα μαγικά παιχνίδια της μαγικής εποχής των παιδικών μου χρόνων! Makisimos τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο για το ποιά παιχνίδια είναι της συλλογής σου και ποιά τα είχες φωτο από ιντερνετ, είναι πιο εύκολο να ξέρουμε.... ;)

Η παιδική μου κούκλα λοιπόν φωτογραφίζεται με ρούχα της Fleur!

Προβολή συνημμένου 2940Προβολή συνημμένου 2941Προβολή συνημμένου 2942

Μπράβο Αναστασία για την υπέροχη δουλειά που έκανες!

Μπράβο makisimos για την υπέροχη συλλογή που έφτιαξες και για την διάθεσή σου να συνεχίσεις!
 
mytinyworld είπε:
Μπράβο Αναστασία για την υπέροχη δουλειά που έκανες!
MytinyWorld μου σε ευχαριστω πολυ! Ο Μαkisimos, η Rapunjel και τα παιχνιδια τους ηταν η εμπνευση μου! :)

Εδω στην Ιταλια, στην χωρα της μοδας, ειναι πολυ ευκολο να πεσεις στην παγιδα του ρουχου φιρμας. Αρκει μια βολτα στα μαγαζια για να δεις τι κυκλοφορει και να γυρισεις σπιτι μεσα στην πικρα. :cry:

Απο τοτε που εκοψα να γυριζω στα μαγαζια κατα την περιοδο της οικονομικης κρισης που εχει χτυπησει τα παντα, και κυριως τους ελευθερους επαγγελματιες, :cry: :cry: :cry: καταλαβα οτι η μονη λυση για να μην τραβας τα μαλλια σου ειναι να αγοραζεις παιχνιδια!!! :) :D :D

Στο κατω κατω οπως λεει και ο ιταλος μου τα παιχνιδια ειναι μια επενδυση (ετσι τον επεισα να μου παρει μια Barbie silkstone). Βεβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εγω δεν το βλεπω ετσι, οσον αφορα τα δικα μου παιχνιδια. Επενδυση συναισθηματικη ισως. Οταν ειδε την μουρη μου να φωτιζεται μπροστα σε μια κουκλα τοτε καταλαβε οτι εκανε το μεγαλο λαθος! Ημουν πλεον εθισμενη στην κουκλα!!!

Αν και πιστευω οτι οι κουκλες ειναι και μια εσωτερικη αναλυση που κανω στον εαυτο μου: ξαναπερναω οτι απωθημενο ειχα μικρη, και προσπαθω να δω τον κοσμο με τα ματια ενος μικρου παιδιου. Αυτοματα προσπαθω να δω τον εαυτο μου και ως μητερα. Δυστυχως ειναι νωρις για κατι τετοιο, αλλα δεν μπορω παρα να ενωνω στο μυαλο μου, τις ΒΙΒΙΒΟ, τις Βarbie, Masters of The Universe (και τωρα τελευταια φλερταρω και εναν SpinderMan8)8)) με τον μαγικο κοσμο των παιδιων.

Διαβαζω βιβλια ψυχολογιας, κοινωνιολογιας γυρω απο τα παιχνιδια.

Αυτο με εχει βοηθησει πολυ να χαλαρωσω, να μην στρεσσαρομαι και να σκεφτομαι πιο θετικα.

Ολα αυτα ποτε δεν μου τα εδωσαν ενα ζευγαρι παπουτσια, παρολο που ειχα πορωση οπως και ολες οι γυναικες, οντας και στην χωρα της απολυτης μοδας.

Μια κουκλα μου ανεβαζει το ηθικο καθε μερα. Κι οταν ειναι χαρισμενη κι απο ενα ξεχωριστο ατομο ειναι το καλυτερο δωρο. :)
 
Πίσω
Μπλουζα