mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 108
@ krios, δυστυχώς, πολλοί αναγκαστήκαμε να αναζητήσουμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο την πολυπόθητη κούκλα, στη δεκαπλάσια και βάλε τιμή της Και δε φταίνε μόνο οι συλλέκτες κατά την άποψή μου για τον αφανισμό της, αλλά και κάποιοι παιχνιδιπώληδες που "ξύπνησαν" ξαφνικά. Εμένα προσωπικά, παιχνιδοπώλης τον οποίο μου σύστησαν τρεις συμφορουμίτες μας με π.μ. :xm: , όταν επισκέφτηκα το κατάστημά του και τον ρώτησα αν έχει bibi-bo, μου απάντησε ότι αυτές τις πουλάει η κόρη του στο ίντερνετ γιατί έτσι βγάζει περισσότερα, καθώς τις δίνει στις γνωστές τιμές του ηλεκτρονικού εμπορίου... Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω τη διεύθυνση να πας να το διαπιστώσεις και η ίδια...
@ bibi-bo μήπως γνωρίζεις αν το φόρεμα που φοράει η barbie στη παραπάνω φωτογραφία που μας έχεις ποστάρει, το αντέγραψε ακριβώς το ίδιο χωρίς παραλλαγή η el greco για την bibi-bo? Μήπως γνωρίζει κανένας άλλος παιδιά? Γιατί εμένα μου πουλήθηκε πανάκριβα για bibi-bo el greco... Μάλιστα, ψάχνοντας για ταμπελάκι (γιατί η mattel βάζει πάντα ταμπελάκι, ιδίως σε τέτοια φορέματα) διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει πουθενά, που σημαίνει ότι, εάν είναι barbie το φόρεμα που μου πουλήθηκε, ο πωλητής του το έκοψε! :angry:bibi-bo είπε:Να λοιπόν, κάποιες άλλες παρόμοιες αν όχι ακριβώς ίδιες, εκδόσεις της Bibi-bo και Barbie του 1980!