Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

rapunzel μου σε ευχαριστω. Θα καθισω να το διαβασω και θα προσπαθησω να το φτιαξω. Να σαι καλα!
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Artemis εγώ δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά τα κορίτσια λένε ότι βοηθάει πολύ.Καλή δύναμη και καλό αποτέλεσμα!
 
Κοριτσια την βοηθεια σας. Μπορει να μην ειναι κουκλα bibi bo ειναι ομως η ντουλαπα της και την αγαπω εξισου. Εξαλλου πιστευω οτι πολλες θα εχουμε αντιμετωπισει αυτο το προβλημα με τα βαλιτσακια της el greco ειτε ειναι της Happy Happy ειτε της bibi bo. Το θεμα με την κολλα που μετα απο τοσα χρονια εχει ξεραθει με αποτελεσμα εκει που ηταν κολλημενο τωρα να ανοιγει. Δοκιμασα σιλικονη, κολλα uhou την δυνατη αλλα τιποτα αυτα τα σκευασματα δεν κανουν δουλεια πανω σε αυτο το πλαστικο. Δε ξερω τι φταιει επειδη ειναι ενωση και δεν το κραταει η σε αυτο το πλαστικο δεν κανει αυτη η κολλα? Εχει κανεις να προτεινει κατι? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εδω η ντουλαπα της bibi bo την στηριζω αναγκαστκα με σελοτειπ

2010091457961.jpg


2010091457996.jpg


2010091458043.jpg


2010091458089.jpg


2010091458103.jpg
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Artemis εγώ στη δικιά μου χρησιμοποίησα logo κόλλα,αυτή που δείχνει να σηκώνει το αμάξι, και κόλλησε.Χρησιμοποίησε την αλλιώς βάλε ταινία διπλής όψεως.Καλή επιτυχία! ;)
 
Σε ευχαριστω rapunzel μου. Την δοκιμασα αυτη την κολλα που λες αλλα δεν κανει τιποτα, τι να πω θα ξαναπροσπαθησω. Τι εννοεις ταινια διπλης οψεως?
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Artemis η ταινία διπλής όψεως κολλά και από τις δύο μεριές.Φαντάσου πιο δυνατή από το σελοτέιπ και να κολλά και από τις δύο μεριές.Έτσι θα τη ζητήσεις.
 
Ενταξει. Και παλι σε ευχαριστω!
 
Γεια σας!

Η κολλα UHU κανει πολυ καλη δουλεια, αρκει να πιασεις με πολλα μανταλακια τα σημεια που κολλησες για περιπου 2 ωρες!
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Artemis να σαι καλά και εύχομαι να κάνει! ;)
 
Κάτι κατάφερα επιτέλους!! Βρήκα μαλλιά από από μια παλιά πορσελάνινη κούκλα που έσπασε και σουλούπωσα την Hawaiian Barbie!!!

ΠΡΙΝ

picture.php


ΜΕΤΑ
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Καλή μου soufle την έκανες πανέμορφη!!!Χίλια μπράβο!!! :D
 
soufle μου εγινε τελεια!!!! Τωρα ειναι πραγματικη κουκλαρα! :) Συγχαρητηρια!!!
 
Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τα καλά σας λόγια!! Και εγώ χάρηκα πολύ που την έφτιαξα. Πιάνεται η ψυχή μου να βλέπω παιχνίδια κακομεταχειρισμένα. :( :( Από μικρή το είχα αυτό γι 'αυτό και τα πρόσεχα πολύ. Εξ ου και υπάρχουν ακόμα...
 
μεταμοσχευση ποδιων απο Sindy Pedigree σε Bibi-bo

Μετα απο πολυ ψαξιμο παιδια βρηκα σωματακι active body για την τριτη μου Bibi-bo, η οποια ειναι απο την Α περιοδο.

Εδω την βλεπετε οταν πρωτοηρθε στα χερια μου το Πασχα. Το σωματακι της ηταν ενα basic body Sindy Pedigree, για αυτο και εχει αυτα τα χερακια και τον λαιμο που δεν λυγιζουν.

picture.php


Στις συνημμενες φωτο που σας βαζω μπορειτε να δειτε πως εβγαλα τα ποδια απο αυτο το σωμα, το basic body, και τα μεταμοσχευσα στο active body που βρηκα,το οποιο ομως λογω της χαμηλης του τιμης δεν ηταν σε τελεια κατασταση. #) Τα ποδια ηταν πολυ χαλαρα και η κουκλα δεν στεκοταν καλα. :(

Δυστυχως εχει τελειωσει ο χωρος μου στο αλμπουμ, για αυτο δεν μπορω να σας ποσταρω φωτο και παραλληλα να σας τις σχολιαζω :cry: Οποτε σας τα γραφω χυμα και μετα σας βαζω και τις φωτο και ελπιζω να βγαλετε νοημα!!! :D

1. Τα ποδια της κουκλας εχουν βιδες. Τις ξεβιδωνουμε και βγαζουμε το καπακι τραβωντας το προσεχτικα.

2. Μεσα εκει θα δουμε ενα λαστιχακι. Με πολυ προσοχη και την βοηθεια ενος τσιμπιδακίου, τραβαμε προς τα εξω το μικρο καρφακι που το συγκρατει. Τα ποδια με αυτο τον τροπο φευγουνε τελειως απο το σωμα.

3. Ξεβιδωνουμε και το αλλο ποδι και βγαζουμε και απο εκει το καπακι και το καρφακι, διαφορετικα ειναι αδυνατον να τα ξαναβαλουμε!

4. Κανουμε την ιδια δουλεια και με το αλλο σωμα, το basic body.

Δυστυχως για να βαλω και τις επομενες 5 φωτο πρεπει να κανω συνεχομενα ποστ.

Για αυτο αν κανετε λιγη υπομονη θα ξαναποσταρω τις υπολοιπες αργοτερα :)
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Λατρεμένη Αναστασία περιττό να πω πως κάνεις επαγγελματική δουλεία!Χίλια μπράβο!!! :bow:
 
Φοβερή δουλειά Αναστασία μου :eek: o_O!! Γεια στα χεράκια σου!! :cheers: Και να τη χαίρεσαι και την πανέμορφη bibi bo σου!! Έκανα και εγώ μια...εγχείρηση τελευταία στη Λίζα που δεν είχε χεράκια και δανειζόταν της Β. Θα περάσω φωτό asap.
 
μεταμοσχευση ποδιων απο Sindy Pedigree σε Bibi-bo, Β μερος

Να στε καλα κοριτσια μου! :flower:

Βασικα η πρωτη μου εμπνευση για αυτην την τολμηρη "μεταμοσχευση" ηταν η αγαπημενη Rapunjel, γιατι εκεινη πρωτη μας εβαλε φωτο για το πως να διορθωσουμε το λαστιχακι που εσπασε στην bibi-bo μας

Εδω ειναι το ποστ της.

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=195259&postcount=61

Σας βαζω και τις υπολοιπες φωτο με την επεμβαση, πιο πολυ για να δειτε καλυτερα την ανατομια του σωματος και να ξερετε απο πριν τι θα αντιμετωπισετε!

Τα παλια ποδια, που εβγαλα απο το ενα σωμα, τα εβαλα στο αλλο ωστε να εχω παντα ενα ακομα σωμα σε περιπτωση που βρω κανα κεφαλι Σιντυ ασωματο! :D
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Λατρεμένη Αναστασία να σαι καλά!Πολύ ωραία δουλειά!Ξανά μπράβο για την επαγγελματική σου δουλειά! :D
 
Απιστευτη δουλεια Αναστασια! Μπραβο για την υπομονη και το κουραγιο σου! Τωρα η bibi-bo σου ειναι ετοιμη για ποζες!
 
Σας είχα υποσχεθεί να σας περάσω τη... μεταμόσχευση της Λίζας. Όπως σας είπα έχω χάσει τα χεράκια μαζί με τις ράβδους στήριξης οπότε είχα 2 προβλήματα να αντιμετωπίσω!! Πήρα λοιπόν τα χεράκια μιας κούκλας που χάλασε και τα έκοψα 1,5cm πάνω από τον καρπό. Μετά με κοφτερό ίσιο μαχαίρι έκοψα γύρω γύρω και άφησα ένα λεπτό κομμάτι που να χωράει μέσα στο χέρι αλλά όχι πολύ λεπτό για να μην πέφτει. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι παλάμες μένουν στη θέση τους και συγχρόνως μπορείς να τις στριφογυρίσεις. Αυτά!!!
 
Πίσω
Μπλουζα