Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Οπότε βρήκαμε και λύση σε περίπτωση που έχουμε χάσει τις ράβδους στήριξης για τα χεράκια!!! Σε ευχαριστούμε πολύ soufle!!! Χαρά στο κουράγιο σου, πραγματικά έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!!! :D :D
 
:bow:

Απλα συγχαρητηρια Soufle μας!!! Ποσο χαρουμενη ειναι τωρα η Λιζα! :) Ακομα μια πολυτιμη παιδικη bibi-bo βρηκε τα χαμενα της χερακια!
 
Χάζευα τις προάλλες κάτι tutorials κι έπεσα πάνω σε αυτό εδώ που μου φάνηκε ενδιαφέρον...

http://www.puchicollective.com/tutorials/blythetutorials/pastel-makeup/

Μιας και δεν έχει δοκιμάσει κανείς τη μέθοδο του αερογράφου ακόμη, νομίζω πως αυτή εδώ η λύση, του περάσματος της σκιάς της κούκλας με κιμωλία (αν κατάλαβα καλά), νομίζω πως είναι μια καλή εναλλακτική... :xm:
 
Αααα πολυ ωραια ιδεα!!! Ευχαριστουμε Fraoulitsa!!! Ειχα και κατι κιμωλιες και δεν ηξερα τι να τις κανω. Θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια!
 
Τι μπορεί να προκαλέσει ένα καβγαδακι άραγε?? χαχαχαχα

fraoulitsa είπε:
Χάζευα τις προάλλες κάτι tutorials κι έπεσα πάνω σε αυτό εδώ που μου φάνηκε ενδιαφέρον... http://www.puchicollective.com/tutorials/blythetutorials/pastel-makeup/

Μιας και δεν έχει δοκιμάσει κανείς τη μέθοδο του αερογράφου ακόμη, νομίζω πως αυτή εδώ η λύση, του περάσματος της σκιάς της κούκλας με κιμωλία (αν κατάλαβα καλά), νομίζω πως είναι μια καλή εναλλακτική... :xm:
Φραουλιτσα φίλη μου, μήπως θέλεις να μας πεις, γιατί επισκέπτεσαι τόσο συχνά αυτό το θρεντ με την αποκατάσταση παιχνιδιών??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ :rofl: :rofl:

Αχ δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια που κάναμε, από τα δάκρυα στα μάτια μου δεν βλέπω ούτε να γράψω ο έρμος..!!!!!

Και για να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ΒΙΒΙ ΒΟ συντήρηση, μήπως θέλεις να μας δείξεις πως καταντάει ένας Φωτεινούλης μετά από ένα ερωτικό καβγαδάκι????? χαχααχαχαχαχα :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :points: :rofl: :rofl:

Ρε συυυυ, σε παρακαλώ βγάλε την φωτογραφία του Φωτεινούλη, να επεμβουν οι κουκλομάνες μπας και μπορούμε να τον σώσουμε..!!

Είναι μάθημα ζωής, γιατί κοντά σε καβγαδάκια δεν πρέπει να υπάρχουν παιχνίδια..!! χαχαχαχαχ :rofl: :rofl: :points:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά, ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή, δεν αφορά ακριβώς κούκλες, αλλά τα κουτιά τους (όπως και τα κουτιά των ρούχων της bibi-bo ή happy happy sisters). Αν λοιπόν πρέπει να κολλήσετε κάποιο κομάτι που σκίστηκε ή τη ζελατίνα που ξεκόλησε, μην χρησιμοποιήσετε την κλασική κόλα, γιατί μετά από καιρό το χαρτί φουσκώνει και αποκτά μια άσχημη όψη. Βάλτε UHU STICK.
 
MYTINY αυτη σου η συμβουλή ήταν τόοσο χρήσιμη, και πάνω που βρήκα κιτρινο κουτί με χαλασμένη-ξεκολλημένη ζελατίνα..!! Χίλια ευχαριστώ..!!! Ούτε να το ήξερες και το πόσταρες αυτό την καταλληλότερη στιγμή..!!! :D
 
Θυμήθηκα το κουτί της κούκλας της fraoulitsas, γι'αυτό είπα να το πω! ;) Το δικό μου κουτί bibi-bo ήταν πέρσι τέτοια εποχή περίπου που κόλησα με κόλλα μια ζελατίνα, γιατί δεν είχε, και τώρα το σημείο που έβαλα την κόλλα έχει φουσκώσει και είναι άσχημο... :(
 
MYTINY να σε ρωτήσω, είπες ότι το κουτί που είχες βρει δεν είχε καθόλου ζελατίνα? Ξέρεις δηλαδή τί παραπλήσιο υπάρχει στην αγορά και από που μπορούμε να το προμηθευτούμε? Το ζητάμε με κάποια συγκεκριμενη ονομασία?

Πο ποοο άνοιξες πολύ χρήσιμο θέμα γιατι θεωρώ ότι όσοι έχουν κουτιά, έχουν και πρόβλημα και με τις Ζελατίνες...!! :( Και έχω ένα κουτί χωρίς καθόλου ζελατίνα..!! "Έσπασε" λόγω του ήλιου...!
 
Makisime, εγώ έκανα επιδρομή στα ...προικιά μου :p και ξεκόλλησα τη ζελατίνα από ένα κουτί που είχε μέσα ένα σετ πετσέτες!!! Η ζελατίνα από αυτά τα κουτιά ξεκολλάει εύκολα. Αν είναι μεγαλύτερη, την κόβεις στο μέγεθος του κουτιού της bibi-bo. Αλλά και στα είδη χαρτοπωλείου υπάρχει ζελατίνα και στο ΠΛΑΙΣΙΟ έχω δει.
 
Σ'ευχαριστούμε mytinyworld για τη χρησιμότατη υπόδειξη και ακόμη περισσότερο για το ότι μας είπες πού μπορούμε να βρούμε αυτή τη ζελατίνα! :) Έχω δύο κουτιά χωρίς ζελατίνα αυτή τη στιγμή (το κίτρινο το πρώτο και της μεγάλης ρετροκούκλας) και δεν ήξερα πού να βρω ζελατίνα να τα κλείσω.. Εγώ στο κουτί που είχε ξεκολλημένη ζελατίνα την έβαλα στη θέση της με σελοτέιπ. Το αναφέρω κι αυτό ως μία επιπλέον εναλλακτική...
 
Γεία σας παιδία,, είμαι νέα στην παρέα παρακολουθώ όμως καιρό τα συγκεκριμένα θέματα και το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέροντα μιας κι είμαι φαν της μπιμπιμο και εγω...συγχαριτήρια στην ραπουνζελ για την αγάπη της στις υπεροχες αυτές κούκλες που αγαπήθηκαν οσο τίποτα.. συγχαρητηρία στην φραουλίτσα στην σουφλέ , στην Αναστασιά και σ ολα τα παιδιά για τις εξαιρετικές συμβουλές τους...
 
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας pin y pin! Ελπίζω σύντομα να δούμε και τη δική σου συλλογή! :)

Και, όπως σας υποσχέθηκα, οι οδηγίες για τον κότσο... Δεν βρήκα μικρά τσιμπιδάκια, οπότε χρησιμοποίησα λαστιχάκια... :( Για καλύτερο αποτέλεσμα, το ιδανικό θα ήταν η κούκλα να έχει ίσια μαλλια. (Φωτογραφία 1)

Βήμα 1ο: Χωρίζουμε τα μαλλιά της κούκλας σε τρία μέρη. Το κεντρικό, το δένουμε σε μία χαμηλή αλογοουρά. (Φωτογραφία 2)

Βήμα 2ο: Γυρίζουμε την αλογοουρά σε έναν μικρό κότσο και στο τέλος την στερεώνουμε με ένα λαστιχάκι ή -καλύτερα- με τσιμπιδάκια. (Φωτογραφία 3)

Βήμα 3ο: Τυλίγουμε σταυρωτά γύρω από τον κότσο τα δύο πλαϊνά μέρη και στο τέλος τα στερεώνουμε κι αυτά με ένα λάστιχάκι ή τσιμπιδάκια. (Φωτογραφία 4)

Αυτό ήταν! Έτοιμη! (Φωτογραφία 5) :cool:
 
Σ'ευχαριστούμε fraoulitsa! :)

Μικρά τσιμπιδάκια δεν έχω βρει όσο κι αν έχω ψάξει, υπάρχουν όμως κάτι μικρά διάφανα λαστιχάκια σιλικόνης (πολύ μικρούλια) που είναι τέλεια για τα μαλλιά της κούκλας. Επίσης, είναι ότι πρέπει για να σταθεροποιήσεις τα παπούτσια να μη φεύγουν ή για να πιάσει κάτι η κούκλα στο χέρι της (μια ανθοδέσμη, μια ρακέτα κλπ). :cool:
 
Μικρά τσιμπιδάκια μου είπαν από κατάστημα καλλυντικών πως υπάρχουν στα Hondos Center, αλλά δεν έχω κοιτάξει, οπότε δεν ξέρω... Αυτά τα μικρά διάφανα λαστιχάκια, mytinyworld μου, πού τα βρίσκουμε και πώς τα ζητάμε? Ευχαριστώ!

Κι επειδή αυτές τις μέρες το θέμα "Συντήρηση" το έχω πάρει πολύ σοβαρά.. Σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα αποκατάστασης του μακιγιάζ μιας bibi-bo. Μου πήρε γύρω στα τρία τέταρτα και χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα και αντί για πινέλο οδοντογλυφίδα (δεν ξέρω.. με βόλεψε καλύτερα). Τι λέτε κι εσείς; Το αποτέλεσμα είναι καλό;
 
Ωραία είναι fraoulitsa μου! Αν και πιστεύω ότι με ένα πινελάκι θα είχε ένα πιο "λείο" αποτέλεσμα. Αυτό που βάζουμε το eye liner ή το lip gloss (πωλούνται και σκέτα στο hondos) είναι ιδανικά! Τσιμπιδάκια μικρά δεν έχω βρει στα hondos (κοίταξα σε ομόνοια, ιπποκράτους και πατησίων). Εχουν όμως τα λαστιχάκια που προανέφερα. Είναι στα είδη κομμωτικής, εκεί που έχει και τα τσιμπιδάκια, λαστιχάκια, ρόλευ κλπ. Δεν τα έχω δει αλλού...
 
Σ'ευχαριστώ mytinyworld μου! Δοκίμασα με πινελάκι, αλλά το αποτέλεσμα ήταν περίπου το ίδιο "τραχύ"... :( Μάλλον κάτι δεν έκανα καλά εγώ... Tώρα που στέγνωσε φαίνεται κάπως καλύτερο..

Για τσιμπιδάκια κ λαστιχάκια θα κοιτάξω και στα Hondos κοντά σ'εμένα και αν τυχόν βρω θα ενημερώσω! :)
 
Καλωσηρθες pin y pon στην κουκλοπαρεα μας και σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια!!! :flower: Προσπαθουμε οσο μπορουμε να δωσουμε πληροφοριες για να σωσουμε ολοι τα παιδικα μας παιχνιδια!

Το τουτοριαλ με τις φωτο και το κοτσο ειναι χρησιμοτατο Φραουλιτσα!!! Σε ευχαριστουμε πολυ!!!! Ο κοτσος παει πολυ στην bibi-bo μας, αλλα και στην Σιντυ Πεντιγκρι!

MytinyWorld μου εχεις παρει σβαρνα ολα τα υποκαταστηματα καλλυντικων!!! :D ρε τι τραβαμε για την εθνικη μας κουκλα...
 
Καλώς σας βρήκα κορίτσια και ευχαρίστω πολύ για το καλωσόρισμα....
 
Nα πως κατέληξε η Bibi-bo μου αφότου την πήρε η αδερφή μου!

picture.php


picture.php


Την βρήκα τυχαία ψάχνοντας στο πατάρι. Είχα την εντύπωση οτι χάθηκε αλλά να που την ξαναβρήκα. Προς στιγμή χάρηκα όταν είδα το κεφάλι της να ξεπροβάλει. Μόλις είδα όμως το υπόλοιπο σώμα... :cry:

Αξίζει να προσπαθήσω να την σουλουπώσω? Τι λέτε? Πείτε μου οτι έχετε δει και χειρότερες να πάρω τα πάνω μου... :cry:
 
Πίσω
Μπλουζα