Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Kambia μου, τίποτα δεν έχει το κορίτσι!!! :D Να την χαίρεσαι, είναι γλυκύτατη! :) Φυσικά και αξίζει να τη σουλουπώσεις! Ενα μπάνιο και ένα κομμωτήριο θέλει! Για τα κενά στα χέρια, μας έχει πει η ραπουνζέλ μας πως γεμίζουμε αυτές τις τρύπες με βαμβάκι και αν θέλουμε βάζουμε και κόλλα να σκληρύνει. Και για το πως θα ξεκολλήσεις τα πόδια υπάρχουν οδηγίες, νομίζω είναι στην αρχή του θρεντ... Καλή επιτυχία και να τη χαίρεσαι!! ;)

Μακιγιάζ, βλεφαρίδες, καρπούς έχει, οπότε τα δύσκολα τα γλίτωσες! :cool:
 
Ξεκινάω διάβασμα και πιάνω δουλειά αμέσως. Θα σας ενημερώνω για την κατάσταση της ασθενούς :D
 
Aυτό ακριβώς με την ΜΥΤΙΝΥ θα έλεγα κι εγώ...!! Ένα καλό μπάνιο, μαλλακτικό στα μαλλια για μπόλικη ωρίτσα να μουλιάσουν και να χτενιστούν άνετα, ένα καλό καθάρισμα και είναι έτοιμη..!

Το μονο να δεν κανω λαθος και δνε με γελασαν τα ματια μου ειναι οτι κατω απο τα γονατα αρχιζει η γνωστη μυκητο-μαυριλα, ή απλά είναι ο σκόνη? Αλλά ακόμη κι ο μυκητς να ειναι μην αγνωνεσαι, πάλι στο θρεντ της συντηρησης έχουν γραψει οι κουκλομάνες γι αυτό..!!

Και όσο γαι τις τρύπες στα χερια ενα θα σου πω..! Αυτες που έχω εγώ στην συλλογή μου,έχουν ΟΛΕΣ..! Δεν τις έκανε η αδερφή σου, αλλά ο συνδιασμός του κακού πλαστικού της Ελ Γκρεκο και τα ζεστά καλοκαίρια..!!
 
Δεν τις έκανε η αδερφή μου αλλά λίγη στοργή και προδερμ δεν θα ήταν κακό :)

Αυτό που βλέπεις στα γόνατα δεν είναι σκόνη. Ειναι "μελανιές" .
 
Καμπια μου βρηκες κελεπουρι, η κουκλιτσα ειναι σε αριστη κατασταση! Εχουμε δει και πολυυυυυυ χειροτερα!!! Τιποτα δεν εχει, οπως ειπανε και τα παιδια!

Ξεκιναει μια καινουρια ζωη!!! Δεν πειραζει για τις μελανιες, ενα ρουχαλακι θα της ριξεις και ετοιμη!

Μπορει καποια στιγμη να λυσουμε και το θεμα των μελανιων, αλλα τουλαχιστον απο μενα πρεπει να περιμενω το καλοκαιρι που εχουμε ηλιο!

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=262007&postcount=55
 
Βρέθηκε ζεύγος ταλαιπωρημένης bibi-bo και άψογου τζον τζον :xm:

picture.php


Ξεκίνησα την προσπάθεια σουλουπώματος της bibi-bo. Αφού την έγδυσα, ανακάλυψα ότι το σώμα (το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση και έσπασε μάλιστα) ήταν sindy pedigree. Χρειάστηκε να ξεβάψω τα χείλη της και να τα ξαναβάψω από την αρχή και να βγάλω τις λίγες βλεφαρίδες που είχαν μείνει στο δεξί της μάτι. Λούσιμο και καθαρισμός και... τύλιγμα μαλλιών!

picture.php


Χρειάστηκε να της γυαλίσω τα μάτια, όμως δυστυχώς το διάφανο υδροδιαλυτό βερνίκι τα θάμπωνε περισσότερο. Ετσι χρησιμοποίησα διάφανο μανό που τα γυάλισε μια χαρά! :eek: Πρόσθεσα βλεφαρίδες στο μάτι που δεν είχε.

Εβαλα το κεφάλι σε ένα σώμα bibi-bo β' περιόδου που είχα ακέφαλο και μάλιστα παρατήρησα ότι χρωματικά η διαφορά είναι μικρή. Η κούκλα αυτή αν και από τις πολύ παλιές, για κάποιο λόγο (κακουχίες?8)) έχει σκουρύνει. Και... voila!!

picture.php
 
Καλημέρα σε όλους!!!!!

Καλωσόρισες pin y pon στην παρέα μας και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!

Fraoulitsa μου ευχαριστούμε πολύ για τον κότσο!! Αχ! Με βλέπω κομμώτρια! Μάθε τέχνη και άστηνε... Πανέμορφο και το μακιγιάζ! Σαν καινούρια την έκανες!! Φυσικό ταλέντο, έχω πάθει...:-o

Mytiny μου καταπληκτική δουλειά!! Ταιριάζει μια χαρά στο νέο σώμα! Το μπουρνουζέ παλτουδάκι είναι από τα πρώτα ΒΙΒΙ ΒΟ ρουχαλάκια έτσι?? Το έχω και εγώ σε παραλλαγή στο γαλάζιο!!!

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=231519&postcount=213

Ευχαριστούμε πολύ και για τις πληροφορίες για τα κουτιά!!

Να προσθέσω επίσης ότι ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφάνειες που πωλούνται σε βιβλιοπωλεία σε μέγεθος Α4 τύπος clear. Eίναι πολύ φτηνές (γύρω στα 10 λεπτά) αλλά ελαφρώς πιο παχιές.

Kambia μου θεϊκή ΒΙΒΙ ΒΟ!! Καλή επιτυχία!! Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου. Για κάτι τέτοια είναι οι γείτονες... ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
soufle σ ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα , kambia η κουκλίτσα είναι σε πολύ καλή κατάσταση μακάρι να εβρίσκα κι εγω έστω ενα απο τα παλια μου παιχνίδια αλλα με τοοοσές μετακομήσεις αδύνατο... mytinyworld η κουκλιτσα τωρα έγινε σαν καινουργια μπράβο!!!!
 
MytinyWorld μου με γεια σου!!!!!! Ειναι γλυκυτατη!!!! Το στοματακι της και το χρωμα του το εκανες τελειο!!!!

Ελαμψε η κουκλιτσα!!!! :flower: :flower: :flower:

Λοιπον εχω πατεντα για να γινουν τα μαλλακια της, αν εχεις ορεξη και χρονο μια μερα, πιο λεια, λιγοτερο φριζέ!

Bραζεις νερο και της το ριχνεις στα μαλλακια αργα!

Εδω ειναι το tutorial, προς το τελος της σελιδας. Γραφει και για την περμαναντ αλλα και για την ισιωτικη!

http://www.unofficialbarbiefanclub.com/tag/boil-perm-barbie/

Τι ομορφη που εγινε και ποσο τυχερη ειναι αυτη η κουκλιτσα!!! :)

Βαλε στην ακρη το σωμα που εσπασε MytinyWorld μου, μπορει αυριο μεθαυριο να χρειαστει για ανταλλακτικα!
 
Να'στε καλά κορίτσια! :)

Soufle μου, το πρόσεξα κι εγώ το μπουρνουζάκι! Θυμόμουν ότι το είχα δει στο άλμπουμ σου! Τώρα μου λείπει το από μέσα πετσετέ ολόσωμο φορμάκι, το οποίο λογικά θα είναι ροζ? :xm:

Αναστασία μου, ευχαριστώ για το τουτόριαλ για τα μαλλιά! Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω! Τα μαλλιά της ήταν σχεδόν ράστα! :eek: Για το χρώμα στα χείλη έβαλα κόκκινο, άσπρο και μια ιδέα κίτρινο! Σήμερα της έβαλα ξανά βλεφαρίδες, γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά και νομίζω ότι έγινε πολύ καλύτερη! Θα σας τη δείξω στο ΒΙΒΙ-ΒΟ Α' ΠΕΡΙΟΔΟΣ για να παρουσιάσει και το ρούχο της! ;)
 
mytinyworld την εκανες σαν καινουργια πολυ καλη δουλεια!
 
Ήρθα κι εγώ... Mytinyworld μου, δε θυμάμαι αν το είπα, αλλά καταπληκτική μεταμόρφωση της Στέλλας σου, γεια στα χέρια σου!!!

Θα σας πω κι εγώ για μια ταλαιπωρημένη Bibi-bo που βρήκα... Έχει ένα από τα πιο αψεγάδιαστα πρόσωπα που έχω δει, αλλά... γίδι!!!! Το σώμα της ήταν τυλιγμένο με χαρτί κουζίνας και σφιγμένο με σελοτέιπ, το οποίο έκοψα φυσικά και προσπάθησα να επιδιορθώσω σε ένα βαθμό τα πλαστικά της. Για να ξεκολλήσουν τα πόδια εύκολα έκανα μια δική μου πατέντα: άφησα να μουλιάσει η κούκλα σε πολύ ζεστό νερό για κανένα τέταρτο (το κεφάλι το είχα βγάλει). Το ζεστό νερό *****ωσε πολύ τα πλαστικά και ξεκόλλησαν πανεύκολα. :)

Πάμε στο θέμα μαλλιά: Τα έχω δει όλα!!! Δεν έχω ξανακάνει reroot και η... κεφάλα της Bibi-bo δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για αρχή. Πάρα πολλές τρύπες για μαλλιά, πάρα πολλές! Πολύ φοβάμαι πως τα δύο μεγάλα ματσάκια μαλλί που πήρα δε θα με φτάσουν... Ήδη έχω χρησιμοποιήσει το ένα, κομμένο στα τέσσερα, και είναι πάνω από το μισό κεφάλι άδειο ακόμα.... Στην τελευταία φωτογραφία έχω την κούκλα όπως είναι αυτή τη στιγμή, με περασμένο ήδη το ένα ματσάκι μαλλιά, μαζί με το δεύτερο ματσάκι και τις βελόνες που χρησιμοποίησα. Μέχρι στιγμής η διαδικασία μου έχει πάρει 8 ώρες περίπου κ η μέθοδος που ακολουθώ είναι λιγάκι πιο απλή από της rapunjel μας. Βρέχω τα μαλλιά για να διαχωρίζονται σχετικά εύκολα και στη συνέχεια παίρνω μια μικρή τούφα, την περνάω στο μάτι της βελόνας (περίπου στο 1/4 του μήκους της) και την περνάω από την τρύπα στο κεφάλι που έχω επιλέξει. Όταν το μικρό κομμάτι της τούφας βγει μαζί με τη βελόνα, αφού το βγάλω από το μάτι της βελόνας κάνω ένα μικρό κόμπο και τραβάω την τούφα μέχρι να φτάσει ο κόμπος να "κλειδώσει". Πολύ αργή διαδικασία, αλλά σχετικά εύκολη για εμένα που είμαι τελείως αρχάρια...

Στο χρώμα των μαλλιών.. εχμ... είπα να κουκλοπειραματιστώ λιγάκι, που λέει κι η Αναστασία μας... :p :p :p

Προβολή συνημμένου 26605Προβολή συνημμένου 26603Προβολή συνημμένου 26604Προβολή συνημμένου 26602
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καταπληκτική δουλειά fraoulitsa μου!! Χαρά στο κουράγιο σου!!!!

Πάντως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει γιατί βγαίνει πραγματικά υπέροχη!! Πολύ όμορφη η απόχρωση που διάλεξες την κάνε μοναδική!! Καλή συνέχεια, περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα!!
 
Φραουλιτσα μου οντως το χρωμα των μαλλιων ειναι πολυ ξεχωριστο, μου αρεσει πολυ! Θα γινει κουκλα!!! Οσο για τον χρονο που χρειαζεται ....δυστυχως για αυτο το ρερουτ λεγεται και μανουρα! :D

Αλλα το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει! :flower:
 
Συγχαρητήρια fraoulitsa! Γίνεται καταπληκτική και το χρώμα μαλλιών υπέροχο! :)

Εχω αφήσει κι εγώ μια σίντυ στη μέση, δυστυχώς δυο ματσάκια δεν έφτασαν για την κεφάλα της! :D
 
Φραουλιτσα το κεφαλι της ΒΙΒΙ ΒΟ χωρίς μαλλιά, είναι σαν μια....σεξογήινη..!!! χεχεχ

Αντε περιμενουμε και με ανυπομονησία επιτέλους να δούμε την πρώτη μαυρομαλλλούσα κοπελιά..!!!!!!

Προς το παρόν προηγείται η ξανθιά..!! Καλη δουλειά,,,,Περιμενουμε το τελικό αποτέλεσμα..! :D
 
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!! :) :) :) Είχα ένα άγχος, για να είμαι ειλικρινής, για το πώς φαίνεται, γιατί όπως και να το κάνουμε.. εεεε εμένα μ'αρέσει ούτως ή άλλως! :p

Σχεδόν τελείωσα και μια Sindy που ξεκίνησα στο ενδιάμεσο, καμία σχέση με τη Bibi-bo μας... :( Το κεφάλι της δε γεμίζει με τίποτα! :eek: o_O :eek:

Αχ βρε Μακίσιμε... κι εγώ την ήθελα τη μαυρομαλλούσα κοπελιά πρώτα, τα έχουμε πει αυτά, αλλά τα μαλλιά που έχω δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. :p :p :p Υπομονή και θα έρθει κι αυτή... ;)
 
makisimos είπε:
Φραουλιτσα το κεφαλι της ΒΙΒΙ ΒΟ χωρίς μαλλιά, είναι σαν μια....σεξογήινη..!!! χεχεχΑντε περιμενουμε και με ανυπομονησία επιτέλους να δούμε την πρώτη μαυρομαλλλούσα κοπελιά..!!!!!!

Προς το παρόν προηγείται η ξανθιά..!! Καλη δουλειά,,,,Περιμενουμε το τελικό αποτέλεσμα..! :D
Μακισιμε καλη χρονια με υγεια και ευτηχια και αντε να τα πουμε και επιτελους οπως καταλαβες απο το ονομα ξερεις ποιος ειμαι.....οσο για την βιβι βο εξαιρετικη δουλεια κοριτσια .τα customs εχουν παντα πολυ ενδιαφερον γιατι η προσωπικη φροντιδα στο παιχνιδι το κραταει ζωντανο και πιο διαχρονικο.....

καλες γιορτες και καλες ανακαλυψεις
 
Timehunter χαχαχ παντου με αυτο το ονομα ε?? χεχε καλοριζικος..!! :D Καλη χρονια και με υγεια..!! Περιμενουμε να μας βαλεις καμια φωτο απο την συλλογή σου.,,! Λογικα θα υπαρχει και θρεντ με πατινια..! :D
 
nai einai alhtheia o timehunter einai mia zwntanh figoura pou kykloforei anamesa sas .

;) ;) ;) ;) tha sas ksekinisw me paixnidia (alla agoristika )ta koritsistika einai gia kouklomanes poy apo oti vlepw yparxoun polles edw mesa .

anamenoume to sale omorfias overlord twn my little pony apo ton bibi bo :D :D:D:D

karaspanio ;) ;) ;) ;) ;) :

den tha pisteyete sta matia sas:p:p:p:p:p
 
Πίσω
Μπλουζα