foutix είπε:
Οι εταιρείες δεν θέλουν υπογραφές και χαρτομανι. Θέλουν έρευνα αγοράς. Μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε ότι θα πουλήσουν 20000 κομμάτια σε 6 μήνες;
Δεν βρισκω κανεναν λογο (πλην του κοστους... μερες που ειναι) τα μικρα κοριτσια να μην προτιμησουν την bibibo
Ισα ισα θα ελεγα.. Και ειδικα το κεφαλι της (που ειπωθηκε σαν αρνητικο) πιστευω θα ειναι το ατου της, γιατι ειναι εκφραστικο. Οι αλλες ενα μικρο ζωγραφιστο κεφαλακι εχουν, τι θα φτουρησουν μπροστα της;
Οπως εμεις την προτιμησαμε τοτε, ετσι θα την προτιμησουν και τα σημερινα μικρα..
Γιατι θυμαμαι πολυ καλα τοτε... ποσο ΜΠΑΜ εκανε η bibibo στην βιτρινα του παιχνιδαδικου (οπου και την λιγουρευομουν μεχρι να την αποκτησω), και σκετη η bibibo.. (οχι με βαλιτσες, ρουχα και λοιπα αξεσουαρ), με τις διπλανες.. που ειχαν τετοια κεφαλια σαν της Σιντυς μπαρμπι κτλ , και στα ματια μου φανταζαν φθηνιαρικες..
και δεν νομιζω να ηταν τοσο η διαφημιση, που με επηρεασε.. Ηταν εκει και τις εβλεπα με τα ματια μου, και η bibibo ηταν η πιο ομορφη απο ολες, και γι'αυτο και την ηθελα
Για να μην αρχισω με την ποιοτητα των ρουχων της, και τα παπουτσια της κτλ κτλ..
Οπως επισης θυμαμαι χρονια μετα, που ειδα απο κοντα μια μπαρμπι, (την ειχε το κοριτσακι μιας φιλης μου) ποσο πολυ απογοητευτηκα.. Ακομη απορω πως εγιαν τοσο φιρματες αυτες οι κουκλες.. Να φταιει η διαφημιση ή τα αξεσουαρ που τις συνοδευουν;
Το οποιο κοριτσακι το αγοραζουν οτι κυκλοφορει στην αγορα απο μπαρμπι. Η συλλογη της ειναι τεραστια. Τα βλεπω καθε φορα που παω.. πολυ φθηνιαρικα μωρε.. Και η μπαρμπι γοργονα, και η μπαρμπι πεταλουδα. Ασε που δεν μπορω να τις ξεχωρισω (οσες δεν εχουν φτερα και λεπια) απο κατι αλλες φθηνιαρικες που εχει επισης.
Σε ενα τετοιο κοριτσακι, δεν μπορουσε να γινει μια δοκιμη, αν μπορουσαμε να της δειχναμε και μια bibibo;