spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 214
Καστανόξανθη bibi bo .Επιτέλους. :d@redevil Από το φόρεμα μου φαίνεται για αρχές δεκαετίας 80. Νομίζω ήταν τότε στη μόδα αυτές οι φούστες.
Amalia34 είπε:Πάρα πολύ όμορφη η μπιμπιμπο η καστανόξανθη μακίσιμε το ίδιο και το φόρεμα που φορά. Τέλεια βΚ½βΚ½Voula καλωσόρισες στην υπέροχη αυτή παρέα. Τα ρούχα σου είναι υπέροχα και σπάνια. Είσαι που τυχερή γιατί ρουχα α περιοδου δύσκολα βρίσκουμε ενώ κούκλα μπιμπιμπο βρίσκεται πολύ πιο εύκολα. Σίγουρα θα βρεις. Τέλεια και η πισίνα μπιμπιμπο! !! Σε ευχαριστώ κι εγώ για τις υπέροχες φωτογραφίες.
Σας ευχαριστώ για την απάντησηΤα threads δεν τελειώνουν, εκτός αν οι διαχειριστές, αποφασίσουν να τα κλείσουν για κάποιο λόγο. Ο καθένας μας μπορεί να ανασύρει ένα thread όσο παλιό κι αν είναι και να γράψει το σχόλιό του.
Γεια σας παιδιά, τώρα σας ανακάλυψα...συνεχίστε να στέλνετε είναι πολύτιμες οι συμβουλές σας...περιμένω και εγώ μια bibibo που έχει τα θεματακια της και νομίζω θα τις χρειαστώ....
το ιδιο προβλημα εχω και εγω retromeno, και δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες...
Επίσης θέλω να δω πολλές φωτογραφίες στις δημοσιεύσεις αλλά δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης ή είναι αλλού το πρόβλημα;